Живот на кантар - тема 2

• 36 623
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • Сливен
Като гледам, май сините ще спечелят.

# 316
  • На Изток от Рая
Ако Тодор участваше, сините мисля нямаха шанс, но и играта м/у треньорите не беше много честна. То беше ясно, че Ванко ще спечели

# 317
  • ПАЗАРДЖИК
Ох, с мисленето на песнички и стихове, направо ме изгубиха!

# 318
На Анита само като й чуя гласа и ми се иска да сменя канала. Темпо, темпо, темпо. Айде, момиче, можеш го 😆

# 319
Аз много искам да я харесам Анита, но ми е страшно студена Grin по време на тренировките уж ги надъхва да не се отказват,но направо настръхвам от този немигащ и втренчен поглед

# 320
Аз пък не харесвам фотографката. Много злобна я усещам, изказванията ѝ не ми харесват. Твърде превзета ми се струва, негативна някак. Това си е мое мнение.

Мария според мен е със сигурност в роля. Няма как да е наистина такава. 😂

# 321
Мария е дърта, но лачена 😀.
Чешит.
Омръзна ми да гледам само тренировки. Прииска ми се да си извадя степера и аз.

# 322
Това, с храната е грозно. От всяка гледна точка, вкл и спрямо хората, които са създали храната.

# 323
Това забавно ли трябва да бъде Rolling Eyes

Тъпо.

# 324
Грозна разсипия на храна.

# 325
Много тъпа игра.

# 326
  • Благоевград
Гледам със закъснение. Рая се оплака от болки в кръста. Чудя се как по-рано никой не се оплака от болки в коленете.

# 327
Аз ви казах, че някои от тези упражнения ще ги ударят в кръста.
Ама утре ще гледам.

# 328
Грозна разсипия на храна.
Изписаха, че храната е предоставена на селскостопанска ферма.
Но, да, разсипия си е. Животните си имат фуражи. По добре с тази храна да бяха нахранили бездомни или бедни стари хора, вместо са я съсипват така. Поне не е отишла съвсем нахалост и ако не друго животинките ще си хапнат, макар, че не мисля, че тази храна е подходяща за тях.
Пп Малко ми е скучен епизода днес.

# 329
Аз не спирам да се чудя защо продължават да пускат Мария в игри ,когато имат възможност да си избират играчите Rolling Eyes вече няколко пъти ги проваля,виждат че тя сама си се командва и не се съобразява с никой, не я вълнува кой какво казва защото тя знае най-добре и те продължават да я оставят да си прави каквото си иска

Общи условия

Активация на акаунт