Живот на кантар - тема 2

• 36 632
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Добре де, строиха кули от храна, която после ще послужи за храна на животните във ферма. На мен не ми се стори голяма драма. Ще се нахранят животинки.

# 346
  • Пловдив
Да, и аз тук не виждам драма, за разлика от мятането в коша от Хелс Китчън, за което се спомена. Но може и там да хранят прасета, магарета и бездомни кучета.

# 347
  • Някъде там
По принцип зависи от това какви са животните.
В показаната храна има неподходящи съставки за тях и е малко нож с две остриета.
Най-интересно и полезно беше днес с Явор Асьов.
Предполагам че ще има срещи и с останалите. Искам да видя тази с Мария и как ще реагира като види процентите на екрана. Дали и с него ще спори така както със съотборниците си.

# 348
  • На Изток от Рая
Явно следващия епизод ще има разочаровани...
Много се надявам треньорите или диетоложката или който и да е там от екипа  да им е обяснил ,че не могат на всеки кантар да очакват резултати като от първата седмица ,но май не са Rage
Аз мисля, че са им обяснили, защото ако не се лъжа точно Тодор обясняваше на синхрон, че няма как да очакват на всеки кантар да свалят много килограми и че трябва психически да се настроят за това

# 349
Малко съм закъсняла с включването, но искам да кажа че всяка зависимост е лоша. Няма по-добра и няма база за сравнение. Това да се казва че преяждането и ръпченето на храна е по-окей е поредно оправдание, за да може някой с вредни навици да се почувства по-добре за постъпките си.

С прекалено наднормено тегло не може да правиш същите неща като човек със здавословно тегло - ами навиците които се предават на децата? На много хора с наднормено тегло после и децата им имат същите проблеми, защото като модела на поведение е застоял начин на живот, вредна храна и тъпчене вместо справяне с емоционалните проблеми, няма как те да се научат на по - добро. Така че нека да не се самозалъгваме че не вреди на другите.

# 350
Задачата с ескалатора не беше лоша...
Според мен беше много опасна. Не само за ставите при това тегло, но и защото ако някой от горните позиции загуби равновесие ще събори долните. Ескалаторът не е място за игра, особено за хора с такова тегло и тепърва придобиващи физически умения за баланс и бърза реакция.

# 351
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Опитвам се да харесам Анита, виждам, че се старае, но просто не й се удава, някак не й идва отвътре. Това, което смята за мотивация, за мен е пресиране и насилване с това непрекъснато "Не спираш! Не спираш!". Ми хората се изморяват лесно, а тя не им позволява секунда почивка. Може би просто не успява да намери правилните думи, но не звучи насърчаващо, а като някой, на когото просто му е важно отборът да спечели, независимо на каква цена.
За мен даже ги сдухва и ги кара да се чувстват виновни. Сто пъти натърти на Виолета, че на ескалатора се е провалила, предала, отказала... Rolling Eyes
Ванко от друга страна мотивира отбора си отлично, някак се опитва да ги окрили и да им даде стимул. Непрекъснато ги поощрява и подкрепя, показва разбиране и съпричастност, кара ги да повярват в себе си и възможностите си.

# 352
Съревнованието на ескалатора между треньорите не беше справедливо. Разбира се, че между мъж и жена в добра форма, мъжът ще спечели. Оттам предимството на синия отбор.

Не знам какво й е станало на Анита, но ако намерят заместник ще е супер. Аз даже не се и опитвам да я харесам. Ако някой тръгне да ми крещи така, ще ме кажа да успокои топката малко, хаха. Не изглежда обаче да има заместник. Изглежда даже сякаш нарочно правят тази “постановка”, за да е тест как ще се справят сами. Дано  не съм права защото ще е тъпо.

Играта с храната и на мен не ми хареса. Единия от участниците коментира, че все пак трябва уважение към хляба.   

И на мен с ендокринолога  ми беше най-интересно. Може би другите ще ги покажат утре.

За писането на стихчета и изненадки си мисля какво да покажат от група неконфликтни, положителни хора. Това поне ми харесва доста. Не са почнали да се карат за битовизми и да правят циркове. И дори и да го правят, не се излъчва.

# 353
  • София
Много полезно беше с ендокринолога.

Направи ми впечатление, че Анна има генетично заложен проблем с килограмите, както и явно при Марияна има предразположение за диабета - майка ѝ, сестра ѝ.

За останалите не каза такива неща. Това потвърждава теорията ми. Малка част от пълните хора имат истински здравословен проблем, причина за затлъстяването. Повечето са просто дебели от лош начин на живот и лошо хранене. За тях оправданията са много по-малко.

Много ми е миличка Ани. Хем има най-много да сваля, хем ще ѝ е най-трудно. От сърце ѝ желая да се справи! Дано и след предаването до нея да има Хора, които да ѝ помагат.
Когато лекарят започна да ѝ обяснява, че при нея по-трудно ще стават нещата, че има проблем и тн, ми идваше да му извикам да не я демотивира, да ѝ каже, че въпреки това начин има и тя ще успее.

Рая също ми е много симпатична. Ще ми се да натрие носа на всички, които са ѝ казвали, че ще се провали. Що за хора?

# 354
Мен пък ми беше много интересна частта със скенера на тялото и разговора с ендокринолога, но много го претупаха. Половината хора, като например Мартин, изобщо не ги дадоха.
А предизвикателството с кулата наистина беше голяма простотия. Отделят прекалено много време за глупости и сеири, явно убедени че това се гледа.

И на мен ми беше интересно. Може би предаването щеше да стане прекалено дълго, ако бяха дали всички, но така ми е много недовършено, като дадоха само част от участниците. Дано в следващия епизод дадат и останалите.

# 355
  • София
За мен този епизод беше голямо разочарование.
Игрите бяха много тъпи. И двете.
Анита ме стресира, а съм си на дивана. Представям си какво им е на участниците.
Много ми беше жал за тях с тези рими, които са ги накарали да редят. Малко инфантилно.
Можеше да дадат повече от разговорите с ендокринолога и Дерйа. Бяха интересни, но много орязани.
Надявам се, че тя се шегуваше за броколите. Както говорихме тук, почти всеки има непоносимост към някаква храна и не е редно да се опитаме да му я пробутаме. Ако не се е шегувала, определено ще ме разочарова.
Да, определено този епизод беше зле.

# 356
И на мен Ванко ми се оформи като треньор фаворит. Има много добър подход към участниците и е факт, че неговия отбор печели игрите. Отделно, че отбора му изглежда по свеж, по спокоен и тренировките макар и уморяващи, са някак стимулиращи за тях и не тъй затормозяващи. Той ги подкрепя и на чисто морално ниво, изглежда съпричастен с тях, споделя с тях и изглежда като техен добър приятел. Много, много ми е приятен и симпатичен и го намирам за много добър треньор.
Анита я намирам за един малък Хитлер.
Подхода и е много хард, сух. Тя много вика, еднообразно говори и по скоро ги сдухва и демотивира. Нейния отбор изглежда измъчен и подтиснат. И факт, но са по малко продуктивни в игрите.
Самата тя изгуби игра. Не изглеждаше добре тренирана и издържлива. Много се задъха и много се умори. Да, най вероятно Ванко пак щеше да е победител, млад, силен, трениран мъж, срещу крехка жена и все пак тя много рано издаде фронта. А, дали и не пострада нещо с тази игра, че и до болница да стигне. Ако е така, ако играта и е създала проблем, как си позволиха от предаването да качат тия пълни хора на този ескалатор?! Голям риск са поели, а не е нужно никому.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 08:12 от Джаста Праста

# 357
Определено Анета нямаше шанс срещу Иван и нямаше нужда да го правят това състезание. Все пак той е атлет, а тя просто тренира във фитнес. Да не се обеди някой, на мисля, че това определено има значение.

Отборът на червените е подбран по такъв начин за мен, че има само двама, които ми харесват. 😂 В синия са повечето, които са ми симпатични и не с не особено голямо самочувствие за себе си.

Интересно ми е, често като реалити предаване. Игрите не ми харесват определено.

Виолета на всяка игра, не се чувства ок и винаги има проблем със себе си. Има малка уста, как щяла да захапва. Това, онова.. и малко това кряскане от повечето ми идва на моменти повече и намалявам звука. 😂

Ванко, има поглед може би над състезания, дишане и изобщо цялостна подготовка, защото това е също много важно. При Анита гледам, че все скачат, бягат. При него е някак по-разнообразно като че ли. Не знам, не съм изобщо запозната, просто някакви мои си мисли.

# 358
Аз колкото и да се напъвам, не мога да я харесам Анета. Ното като визия, нито като човек. С тези джуки и "зрънчо" и някак надменна физиономия ми е много анти. И отношението към хората не ми харесва.

# 359
  • Пловдив
Какво се има предвид под "зрънчо"?

Общи условия

Активация на акаунт