Живот на кантар - тема 2

• 36 635
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Ами да, те неслучайно използваха 'генерал' в стихчето за Анита. Simple Smile
Пренатегната е и предава и на тях напрежение.
А Виолета си е за критики, тя наистина е мрънкало. Имам усещането, че за слава и внимание е там, а не реално за да отслабне.

# 361
Аз да кажа все пак Добро утро и да сервирам една предполагаемо здравословна и диетична закуска:

Скрит текст:
Домашно овесено хлебче, с крем от извара и 1бр.малко авокадо, сок от пресен лимон, бял пипер, сол и капки зехтин, гарнирано с 2бр.сварени яйца.
Пп Продължавам напред, но организма ми много ми се опъва, ама няма да му се дам. Достатъчно го оставих да ме надвива, сега аз съм наред. Sunglasses

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:15 от Джаста Праста

# 362
  • Някъде там
Добро утро. Джасте с така красиво поднесена закуска и мен може да изкушиш.
Изглежда много апетитно и ако до мен има баничка и това, щях да избера филийките.
Кой мислите, че ще отпадне?
Струва ми се че ще е някой от сините.

# 363
Благодаря, Daviz Hug.
Ако не е дразнещо тук в темата смятам да мотивирам момичетата, които са на режим с добре изглеждаща режима, диетична храна. Grinning

# 364
  • Някъде там
За мен лично ще е приятно и полезно.
А и това не е храна само за хора на режим за отслабване, а просто здравословна и полезна храна, който вссеки може да хапва.
Аз не закусвам, но нещо подобно може да ми е обяда.
Марчето, колко ли кусури ще ти намери? 😄

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:33 от daviz

# 365
Какво се има предвид под "зрънчо"?
Щръкналите сърна на изкуствените бимби. Вчера се набиваха на очи.

# 366
Джаста, изглежда много апетитно. Не разбирам защо наричаш това диетично, просто хубава храна.

# 367
Какво ли и стана на Анита? Ако е от ескалатора, от предаването трябва да преразгледат този агресивен подход към участниците с подобни игри. С тренировките и падането на килограмите участниците ще придобият увереност и физически ще са във форма. Още немея с играта на ескалатора. Те тези затлъстели сърца за нищо ги нямат. Можеш още, можеш. Ами не можеш. То е видно.

# 368
Не съм на режим, но такива снимки бих гледала с удоволствие. Heart Eyes И тази закуска бих я хапнала с кеф.

Голяма скука беше вчера. Не знам защо наблягат толкова на спортните им занимания, а претупват наистина полезното инфо - с диетоложката, с ендокринолога…

Анита се преби на ескалатора още в началото и нещо разтегна май, защото до края накуцваше. Но още като видях предния път какво ще правят, бях убедена, че Ванко ще бие. Той е бил състезател - лекоатлет, медалист…къде ти. Никой фитнесджия, тренирал основно отделни мускулни групи, няма шанс срещу него. Какво остава за жена фитнесджийка.

# 369
По принцип жените не се състезават срещу мъже в подобни състезания.

# 370
Джасте, много апетитна закуска. Хем храни очите, хем полезна и вкусна.

Игрите вчера бяха безобразни, глупави и дори опасни. Имам предвид тази с ескалатора – мисля, че Анита се удари много лошо, падайки върху него, защото стъпалата са железни и назъбени. Предполагам, че затова е в болница – заради зверското падане.

Другата игра, тази с хляба, ми беше гнусна. Просто недоумявам каква е тази традиция да се играе с храна в риалити формат. Спомням си, че във „Фермата“ се унищожаваха кофи с ябълки, съсипването на храна продължи в „Хелса“, а сега и в „Живот на кантар“.

Надявам се за втори сезон продуцентите да изчистят концепцията, игрите и треньорите. Ванко, например, е топ попадение за формата – спортист, разбира си от работата, добронамерен и добре ги надъхва. Анита, от друга страна, не ми се струва много подходяща за ролята на треньор в това предаване.
Скрит текст:
Ето я и моята закуска

# 371
  • Някъде там
Трябва да е Ивет Лалова, че да бие в такава игра.
Те ден за ден ли са снимали ? Може да не е от играта ? Дано е добре.

От самото начало се видя, че предаването е за шоуто, за съсезание между треньори, за доказване, че с тренировки и режим бързо може да се свали. Бързото сваляне на многото килограми на участниците е основната и
да не кажа единствена цел.
Явно не е планувано да е информативно и полезно за зрителя, затова си наблягат на тренировките.
Поне за мен е така. А би било много хубаво, чрез информация и съвети да има стимул и за хората пред екрана, да е едновременно полезно и забавно.

# 372
Явно отчитайки рейтинга на други глупави предавания се оценяват нуждите на булшинството от аудиторията.
Явно мислят, че хората искаме да гледаме свинщини (визирам игри с хвърляне и опропастяване на храна), крясъци  и хард изпълнения (т. е тормоз над участниците в игрите). Жалко .....
Чудя се как искат да възпитават уважение и нормално отношение към храната, когато в редица предавания се демонстрира именно обратното - разхищение и гавра с храната.

# 373
В инстаграма на Анита има качена снимка на 8 февруари от болница, в която се вижда че е ударила лошо крака си,така че не е постановка това. Като я гледах как падаше, лошо ми стана.

Не беше ок тази игра с ескалатора, нито за треньорите, нито за участниците, можеха много лошо да паднат. Да ги бяха сложили в един фитнес с такъв кардио уред-стълби, обаче няма да е толкова "зрелищно". Частта с ендокринолога и с Дерйа е изкуствено изрязана, за да имаш интерес и да отидеш при Дерйа за консултация или в този мед. център за сканиране на тялото (най-евтиния вариант е 129 лв).

# 374
Ще ви върна към размишленията за зависимостите.
Признавам си зависимостта от храната, много съм лакома, обичам да ям много, храната за мен е удоволствие.
За разлика от алкохолици, наркомани и пушачи - да, трудно е и се отказва от раз, с воля. Отказалия се, каквато съм и аз- бивша пушачка вече 10 години  (2 кутии дневно пушех), се отказва абсолютно, т. е. никога вече нито една цигара, за пияницата чашка алкохол, за наркомана доза наркотик.
А отказването от храна не става без абсолютно никаква храна. Все пак трябва да се храниш и храната те кара да искаш още храна.
Пробвала съм чисто гладуване, няколко пъти. След третия ден нищо не ти се яде, летиш, страхотно е, усещам колко лесно се живее без никаква храна, нищо не ме изкушаваше, а готвех за семейството всякакви вкусотийки. Но......когато дойде захранването.......след първите захранващи хапки такъв яростен, невъздържан глад никога не съм изпитвала.
Дано ме разберете, но ние, пълничките сме като борещи се наркомани, които са задължени отвреме на време да взимат доза, като пияници, които трябва отвреме навреме да пият няколко глътки алкохол а в същото време и да не са наркомани и пияници.
Не случайно е казано че бивши пияници, наркомани няма, защото само една глътка, дозичка е достатъчно да започнат всичко от начало.
А при нас......ние не можем напълно да се откажем от храната, зависими сме и същото време трябва да взимаме от изкушението за да живеем Sad
За моя организъм завосимостта от храната е най-трудно преодолимото пристрастяване!

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 11:17 от Elenka Elenka

Общи условия

Активация на акаунт