Живот на кантар - тема 2

• 36 630
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • На Изток от Рая
Мале, тя изяде 1700 калории за нула време. Калории за цял ден. Може доста вода да задържи така

# 436
Хора,тази жена колко ядене изяде.

# 437
Тези предизвикателства с кулинарните изкушения на мен ми изглеждат като да риташ паднал човек. Отвратително!

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 20:38 от Rebel Rebel

# 438
Ама какво става, бе?!
Това момиче изяде на едно хранене целия си дневен калориен прием, че и отгоре. Това не е нормално.
Единственото ястие на което бих обърнала внимание и бих се изкушила това е първото - телешката наденица от месо  вагу, защото Дюкан не би ми се разсърдил Wink, но без пюрето.
Пп И, да, тази игра е отвратителна.

# 439
  • На Изток от Рая
Аз не бих се учудила, ако Миглена "върне" изяденото в тоалетната. Много голям риск пое, изяде калории за 2 дена

# 440
  • ПАЗАРДЖИК
На мен ми се струва, че тук Вили подхлъзна Меги да яде. Коварно!

# 441
И аз мисля, че я подхлъзна по разговора който имаха в кухнята след това.
Отделно ми прави впечатление колко наивни са някои от участниците, вчера Рая каза, че очаквала поне 4 свалени кг втората седмица, днес Славко казва "поне 7". Тази седмица и 2 са успех!

# 442
Това, което чувам е точно омагьосания кръг в който се въртиш. Самоубеждаване в глупости. Стомаха ми се е свил, едва ядох, промених се, ще се справя, какво като ядох. Утре няма да ям и ще компенсирам. Самозалъгване на килограм. Лошо, Седларов, лошо.

Пп Момичета, давам рецепти за хляб:
Скрит текст:
Показания хляб е по тази рецепта, той е по скоро кето вариант:
6с.л.овесени трици, 6с.л.овесени фини ядки, 2с.л.ленено семе, 1 бакпулвер, сол на върха на лъжичка, 2-3 яйца, 3с.л.хуск, 3с.л.бадемово брашно, 1/2кофичка извара(ползвам Олимпус), 1с.л.зехтин. Всичко се слага в купа и се обърква до хомогенност. После се оформят топки като кюфтенца, леко се сплескват, поставят се в тавичка върху хартия за печене и се пекат на около 160-180С, на горно и долно печене, може и на вентилатор.
Бързо стават, като хванат златист загар са готови. Излизат около 8-9 хлебчета, максимума е две на ден. Може и до 10бр.да ги докарате, ако са по мънички.

Ще ви напиша и класическата рецепта за хляб с овесени трици, който е доза за 4 дни.
12с.л.овесени трици, 4 яйца, сол на върха на лъжичката, 1равна ч.л.хлебна сода угасена в малко кисело мляко или пакетче бакпулвер(предпочитам го), 1с.л.ленено семе. Яйцата се разбиват на пухкав крем, добавят се останалите съставки, със шпатулка се разбърква внимателно всичко да не спадне обема, тавичка, хартия за печене, изсипва се сместа и се пече на 160-180С горно и долно печене или вентилатор.

Бърз вариант без миксер, доза за 2 дни - 6с.л.трици, 1 или 2 яйца, сол, бакпулвер, ленено семе, всичко се смесва (ако сместа е много гъста може да се добави малко кисело или прясно мляко, аз предпочитам прясно), разбърква се добре с лъжица и се прави или на блат, или на крекери разстлани на тънък пласт върху хартията или на малки кръгли хлебчета. Фурна, печене, това е.
Варианти много. Добавяла съм и овесени ядки, и извара, и зехтин, и семена, тиквени и слънчогледови семки, подправки, прясно мляко за спойка. Просто човек трябва да намери своята рецепта. Имам и други експерименти с хляб, но трябва да ги потърся.

# 443
На мен ми се струва, че тук Вили подхлъзна Меги да яде. Коварно!
И на мен така ми изглежда.
Не разбрах добре регламента, защото вечеряхме - не можеше ли да изяде само 1 ястие, за да спечели играта?
Единственото, което можеше да ме изкуши, беше десерта, украсен с половин ягода.

# 444
  • ПАЗАРДЖИК
Не разбрах добре регламента, защото вечеряхме - не можеше ли да изяде само 1 ястие, за да спечели играта?
В случая можеше и само с 1 да спечели, защото никой друг не яде! Дори когато нямаше толкова останали участници, че да й вземат играта, тя продължи да яде!
Накрая да не стане “ хитрата сврака с двата крака”

# 445
И аз не разбрах логиката да изяде цялото това количество Flushed щом е решена да се жертва, можеше да  хапне 2 максимум 3 чинии, дори и някой друг да беше ял нямаше да е повече,ама цели 5 (или 6 чинии не запомних) беше пълно безумие

# 446
Малко прекалено ми идва, как ще кажат че килограм и 600 за седмица е нищо, аз съм свалила 900 грама за седмица и съм напълно доволна от това. Е, не тренирам двуразово,но и тогава бих очаквала 1,5-2 кг макс.

# 447
Хора,тази женица се жертва за отбора!
Натъпка се ,ама нека се жертва... оправдания

# 448
Тези, срещу които яде, не бяха ли от другия отбор? После врагът щеше да има предимство, така ли е? Да кани той.
Вече с Барби не яде. Елиминира сините май.
Ох, ужасно се натъпка. Не е правилна тази стратегия. Дано не отпадне сега.

# 449
Леле,Марчето е свалила най много като процент до тук.Ти да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт