Живот на кантар - тема 2

• 36 607
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Хубаво им показват килата преди, обаче защо не им дават снимките откъде са започнали и сега.
Тоест първи кантар и последен кантар.

# 541
Не им дават снимки според мен понеже няма да има особена разлика все още. Забелязахте ли на Тодор как мазнините са му само в корема? Краката му нямат грам мазнинка. Гена е голяма работа.

# 542
Не им дават снимки според мен понеже няма да има особена разлика все още. Забелязахте ли на Тодор как мазнините са му само в корема? Краката му нямат грам мазнинка. Гена е голяма работа.
Метаболитен корем е това. Ако няма диабет, то вероятно има ИР и е на късата писта към диабета. Все пак, при взети мерки и воля, ще се подобри.

# 543

О да, това ми направи голямо впечатление.
Грам няма бре, грам. То и си личи какви крака има, страшни.
Наистина, гена е нещо голямо.

# 544
  • Телиш/Плевен
Не очаквах да отпадне Сонай, много ми беше симпатичен... Confused
По-ниските резултати тази седмица много ги разочароваха, но се надявам, че няма съвсем да ги демотивират и ще продължат да се борят със същия хъс.

Много ви се радвам на мотивацията и пожелавам успех на всички! Hug
Имам и аз едни десетина излишни кила, ама засега не ми създават проблеми и затова не съм се взела в ръце... Flushed Пък кой знае, може покрай вас да се ентусиазирам и също да започна режим.

Джасте, много хубави рецепти, благодаря ти, че ги споделяш с нас. Heart

Брюкселско зеле не съм опитвала, аспержи също... Карфиол, авокадо и броколи обожавам. А за кивито се изненадах и аз, винаги съм го белила. Ще пробвам по правилния начин. Satisfied

# 545
В предаването "Режи" по един кулинарен канал бях видяла да режат кивито с кората и си викам то бива бива да бързат, ама баш с кората да готвят продуктите не бива! А то виж какво било. Обаче не съм сигурна, че ще се престраша да ям необелено киви, то малко мъхесто идва, но пък като се измие добре мъхчето пада. Щом примерно ядем пролетни/пресни картофки с нежната кожичка или пък добре измити необелени картофи, както и се прави чипс от картофено обелки, що пък и кивито да не го ядем с кората. Joy
Пп Лаленце, Hug.
Пп И според мен Сонай трябваше да остане. Не съм против Симеон, но Сонай е млад, живота е пред него, не трябваше да отпада.

# 546
  • Mediterraneo
Интересно, броколи много обичам, но да са от замразените миксове, т.е. те май са бланширани предварително. Така да купя глава броколи и да я сготвя, не харесвам.
Брюкселско зеле съм опитвала някъде на блок маса, не е моето, сигулна съм, че вкъщи никой няма и да го помирише, та не си правя експерименти.
Аспержи обаче обожавам! Изяждам си една връзка зелени аспержи ей така, на едно ядене. Леко запечатани в масло на тигана, сол и лимон. Айде да не споменавам увити аспержи в хамон серано, че ми се пълни устата.
Карфиол по всякакъв начин обичам. Обаче това така модерно авокадо не знам как да го преглътна. И в салати, и с яйца, на филия, как не го мъча, гадно ми е. единствено в гуакамоле го харесвам, но там подправките играят много. Излишно ми е лично на мен бутането му в здравословни рецепти, 160 калории на 100 г не са никак малко, сравнени с един домат или краставица, напр.

# 547
За необеленото киви аз се зачудих тези власинки дали няма да дразнят лигавицата на червата.
Тодор освен големия корем всичко си му е наред. Интересно как само на корем е трупал...това не се ли постига с помощта на много бира? Simple Smile

# 548
Таралежа, вземи си микс с броколи и го овкуси/сготви както си приготвям и останалите неща. Аспержи и аз обичам много.
Аз очаквах да им пишат името, годините и стартовите килограми. И все като чета името на синхроните им търся килограмите Joy

# 549
  • Наблизо
И Симеон няма мазнини на краката.Мъжка работа.И баща ми е така-само корем и бузи.

# 550
Има една … Рая ли се казваше (богословката), всеки път гледа сякаш всеки момент ще ревне. Винаги много тъжно и отчаяно гледа, като пред заколение.

Не е богословка, а е от село Богослов Mask

# 551
Аз пък ще кажеш, че с авокадо съм отгледана, все едно баба ми без авокадо не е сядала на масата. Joy Много го обичам, но и внимавам с него, защото е с голям % масленост. Инак си го хапвам даже просто ей така с малко лимон, сол и черен пипер.

# 552
Един съквартирант имах преди години, французин, ядеше го за закуска.
Даде ми да опитам, ами не беше вкусно. То сякаш нямаше вкус дори.
Той си го ядеше ей така, директно.

# 553
Изкушавам се да ви изпратя едно хумористично сравнение на какво (според интернет потребители) има вкус авокадото, но е нож с две остриета. 😅

# 554
Изкушавам се да ви изпратя едно хумористично сравнение на какво (според интернет потребители) има вкус авокадото, но е нож с две остриета. 😅

Факта, че се сетих за какво говориш ме плаши:joy:Grin

Общи условия

Активация на акаунт