Раздяла

• 4 626
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
Е, то ти цяла тема пусна с главния ти дерт “що моята не реагира, като й казах за раздяла”. Явно, това ти е най-важното. Не къде ще се живее, щот нямате къде, или притеснения за детето, не “защо няма драма”! Казах ти възможна причина жена ти да си е легнала с опит да деескалира и да не се стига до ексцесии. Друга е отдавна да е приключила с теб емоционално и да не й пука. Емоции се показват, когато все още има чувства, при вас няма явно. Друга да е интроверт и да не иска да разкрива чувствата и мислите си с тебе вече, щот вече те чувства чужд, а интровертите не обичат да се разголват пред чужди хора. Какво значение има защо жената си е легнала? Това е най-малкият проблем в момента.

# 106

Така причини да изброя не мога. Основното е отчуждение  и така се почва . Неща за които преди всеки е щял да каже майната му сега се трупат. Като компютър множество малки грешки и забива системата . За терапевт - по принцип не съм им фен, каквото мога да кажа там мога да си го кажа и вкъщи, но по принцип не съм запознат как процедира там така че не искам да коментира нещо с което бе съм запознат. Ще проуча въпроса но май малко сме закъснели. Благодаря все пак

Какво значи това не си им фен? Защо не си фен.
Не те пращам при врачка, а при лекар. Специалист по такива неща.
Ако искаш да си спасиш семейството и брака, ще се напънеш, ще предложиш на жената и ще отидете.
Никога не е късно.
По-добре го направи. Защото ако не го направиш и се разделите ще се питаш - какво ако бяхме отишли при специалист.

# 107

Така причини да изброя не мога. Основното е отчуждение  и така се почва . Неща за които преди всеки е щял да каже майната му сега се трупат. Като компютър множество малки грешки и забива системата . За терапевт - по принцип не съм им фен, каквото мога да кажа там мога да си го кажа и вкъщи, но по принцип не съм запознат как процедира там така че не искам да коментира нещо с което бе съм запознат. Ще проуча въпроса но май малко сме закъснели. Благодаря все пак

Какво значи това не си им фен? Защо не си фен.
Не те пращам при врачка, а при лекар. Специалист по такива неща.
Ако искаш да си спасиш семейството и брака, ще се напънеш, ще предложиш на жената и ще отидете.
Никога не е късно.
По-добре го направи. Защото ако не го направиш и се разделите ще се питаш - какво ако бяхме отишли при специалист.
Ей умееш да убеждаваш Grinning сигурно си психолог. Шегувам се
Както казах ще проуча нещата и ще поговоря с нея дали е съгласна.
Opale четеш Душко ама избирателно какво да ти кажа и тебе ли да подхващам. Ама няма смисъл май вие сте като скакалци напаст ей под вола теле все търсите.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 18:36 от Анонимен

# 108
  • София
Авторе, ти всъщност искаш ли да се опиташ да спасиш връзката ви с тази жена? Или искаш раздяла? Изобщо, знаеш ли какво искаш на този етап, взел ли си някакво решение?

# 109
Авторе, ти всъщност искаш ли да се опиташ да спасиш връзката ви с тази жена? Или искаш раздяла? Изобщо, знаеш ли какво искаш на този етап, взел ли си някакво решение?
Този коментар ме замисли :
"По-добре го направи. Защото ако не го направиш и се разделите ще се питаш - какво ако бяхме отишли при специалист."
Може и късно да е ще го изговорим ще решим

# 110
Пак заповядай, outofthegame. Даваме ти различни тълкувания, след като явно ти не си познаваш жената достатъчно, та да прецениш поведението й. Една жена не започва да действа да се изнася и да мълчи по въпроса току-така, само това ще кажа. Още повече като имате пропуквания от доста време.

# 111
А тя иска ли да спасите връзката си? Как мислиш? Вярно е, че рутината и битовизмите са убиец, вземете направете нещо да я съживите тази връзка, ако мислите, че е спасяема. Излезте двамата на вечеря, на кино, на разходка. Забавлявайте се, припомнете си защо сте заедно.

# 112
Така е, една жена да не покаже никаква емоция при раздяла след 12 години с един мъж, сигурно толкова е търпяла, толкова е била неразбирана и самотна в тези отношенията, че сигурно го чувства, като изцеление.
Жена, никога не би си тръгнала от семейство и разрушила комфорта на децата си, ако има срещу себе си мъж, който я подкрепя, разбира, и й е опора.

Думата "разминахме се", единствено ми говори за хора, които не полагат грижи за брака  и отношенията си.
Особено, когато няма изневери, побоища и зависимости.
Потърси вината в себе си, авторе.

# 113

Обикновено магаре съм Grinning
Е, чела съм разни неща, но не съм психолог.

# 114

Обикновено магаре съм Grinning
Е, чела съм разни неща, но не съм психолог.

Благодаря още веднъж. И на всички други даже  и на тея с натрапчивите мисли Grinning
Лека и спокойна  вечер.

# 115
Така е, една жена да не покаже никаква емоция при раздяла след 12 години с един мъж, сигурно толкова е търпяла, толкова е била неразбирана и самотна в тези отношенията, че сигурно го чувства, като изцеление.
Жена, никога не би си тръгнала от семейство и разрушила комфорта на децата си, ако има срещу себе си мъж, който я подкрепя, разбира, и й е опора.

Думата "разминахме се", единствено ми говори за хора, които не полагат грижи за брака  и отношенията си.
Особено, когато няма изневери, побоища и зависимости.
Потърси вината в себе си, авторе.
Ооо, много жени развалят семейния комфорт, особена като има пеперуди в стомаха и бръмбари в главата.

# 116
Пеперуди, бръмбари и разни там появяващи се гадини.....се изтребват в един момент, ако имаш срещу себе си човек и семейство, на което да разчиташ.

# 117
Ами според мен си искал да я стреснеш с предложението за раздяла, очаквайки, че тя ще се притесни и ще се промени. Очаквал си това да я разтърси и да започне "нов период".
Сега обаче не си удволетворен, че тя не само не се е притеснила, а напълно спокойно реагира, показвайки, че мисълта за края на вашия брак не и е чужда.

Ти като я предложи тази раздяла наистина ли това искаш? Очакваше ли тя да те разкандардисва?

Познах нали? Няма да го признаеш тук, но пък на всички е ясно, че си блафирал и не си получил желаното и сега си в паника какво си надробил.

Голям човек си! Поеми отговорност! Дай пространство и време на жена си без да я притесняваш, помислете, почувствайте нещата и примерно след седмица любезно разминаване поискай да поговорите и я питай ТЯ какво мисли, чувства, иска. После кажи ти какво си разбрал, че е в теб. И вижте дали има още връзка за спасяване.

# 118
  • София
Плашко Хитрушков.

# 119
Нещата отдавна са приключили, както казва "тя е чакала момента", а дори сама е трябвало вече да се е ориентирала, но й е било удобно и меко. На квартира, докато си прави уютния ремонт.
Единият, ако не е по-серт, ще си седят така цял живот, но техен си проблем, както и на подобни "семейства". Грубости няма, както виждаш, има разумни срокове и категорично "пришпорване" за приключване на безсмислената идилията. Вие сега сте в твоя имот сигурно. Какво ще се случи, ако сексуалната ти натура Animal Ramспре да получава нужното от мъжа ти? Надали ще почнеш да му изневеряваш, а ще му кажеш да си събере багажчето и дома, или където. И не само сексът, натрупали сте негативи с години, какъв секс, той спира веднага почти с прекратяването на топлината между двама души.

Ти изобщо усещаш ли се какви ги пишеш? Това да не е някаква третокласна отчаяна приходяща за събота и неделя в жилището на стария ерген, която да си хване чантичката, като наближи новата работна седмица?

Грижата за детето не предполага да изгони майка му, без изобщо да се интересува в какви условия отива живее това дете, и без изобщо да помогне? Нали заедност, какви чантички? А с раждането на детето има много ситуации, в които сексуалната натура на когото и да е трябва да отстъпи на заден план, въобще не само за секс, а егото да не е най-важното нещо, за да се преодолеят, и да се влезе отново в релси, а не единият да се жалва, че не получавал топлина и секс, и затова е време да изхвърли другия.

А ако имат и брак, може да се окаже човекът с истериите и болното его, че трябва да си събира чантичката, а детето да запази дома си и усещането за нормалност

Общи условия

Активация на акаунт