Раздяла

• 4 647
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
Няма как да се разбере точно казуса, защото пише само едната страна.
Нещата винаги са двустранни и комплексни.
Въпросът е да не се тлачи.
Разминали са се, няма уважение,  любов.  Случва се. Взимат се цивилизовани решения и всеки продължава.

# 76
  • Somewhere far away
Всеки е имал раздели. Ти не си ли имал?

# 77
За първи път имам след толкова дълга връзка и с дете. Все пак съм в средата на 30-те.

# 78
Добре, след като не го натиска любовницата за развод, защо се развеждат?
Защото я е обидил?
И това е повод да признае, че тези 12 години от живота им са пълен провал?
Прекалено много идеализирате брака, но в същото време в повечето семейства има огромно търпение и големи компромиси.
След една възраст се налага са живеем с повече задължения, освен ако не сме слабохарактерни.

# 79
Ааа ми да ? Кое е различното? Самата раздяла какво са изпитали какво са видели в другия реакциите им.

"И сега моя въпрос е към хора попадали  в такива ситуации какви са емоциите които са ви обзели след раздяла. Аз самия ами реве ми се мамка му гадно ми е . Чувствам се като шибан парцал.  Въпреки че знам че това е  правилното решение. Но от друга страна жена ми 5 мин.  след като проведохме разговора беше сладко сладко заспала та чак похъркваше. Е питам по дяволите възможно ли е толкова да не ти е пукало за някой че грам емоция да няма в теб 12 години мамка му. "
Това част от това което съм написал . Ако нямате какво да пишете спрете да ми вадите думите от контекста моля.
Не знам трябва да се оправдавам ли пред вас, какво търсите и разпитвате. Единствено Елора и още няколко потребители дават  добри примери другите какво ровите. И без да се обиждате тва ровене ни е останало от един много близък на нас бозайник, каквото и да си говорим хората търсим свинщината пикантерииките на всякъде от семейството до работата та чак и по форумите Hands Clap

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 15:17 от Анонимен

# 80

А в реалността на мене ми е полезна женската солидарност, така че не казвай категорично "за никого". Намигвам ти.
Не като свалка.
Сещаш се защо.

Ок, в някои случаи може да е полезна, но не и тук, нито в конкретната тема когато се набива канчето на автора, нито когато жена бива надъхвана да се развежда при разрешими проблеми.
Иначе всеки би му станало много неприятно ако партньорът му с който 12 години са били заедно реагира на раздялата все едно ще се разделя със стария си хладилник или шкаф

# 81
  • SF
Контекст (смисъл) трудно се улавя.
Разделяли сме се, да. И не сме се успокоявали до заспиване като жена ти. Вероятно защото не сме се разделяли с теб.

# 82
Не дочетох, не смогнах 😀
Авторе, темперамента във вашето семейство ми напомня за този в нашето  но наобратно. И сега, като се върна назад и си спомня колко пъти съм казвала на мъжа ми, че се разделяме, а той се е обръщал на другата страна да спи, чак ми става смешно. Ей на, 13 години сме заедно, вече не правим такива глупости.
Аз от моята си камбанария искам да те питам - вие наистина, ама наистина ли искате да се разделяте? Според мен съдейки по моят мъж, има голяма вероятност жена ти изобщо, ама изобщо да не е мислила за раздяла.

# 83
Не дочетох, не смогнах 😀
Авторе, темперамента във вашето семейство ми напомня за този в нашето  но наобратно. И сега, като се върна назад и си спомня колко пъти съм казвала на мъжа ми, че се разделяме, а той се е обръщал на другата страна да спи, чак ми става смешно. Ей на, 13 години сме заедно, вече не правим такива глупости.
Аз от моята си камбанария искам да те питам - вие наистина, ама наистина ли искате да се разделяте? Според мен съдейки по моят мъж, има голяма вероятност жена ти изобщо, ама изобщо да не е мислила за раздяла.
Ами не знам при вас как е . Но аз за пръв път го казвам . И как ще го кажа днес а утре все едно нищо . С какви очи ще се гледаме  след това днес нежелани утре събрани. Някакво раздвоение на личностите трябва да получа 😃 Ама шарен свят. Но при вас как е било изгубила ли се е интимноста и не само просто нуждата да правите нещо заедно, да се подкрепяте взаимно такива неща. Ако ги е имало да просто сте си правели вятър на устата Grinning

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 15:38 от Анонимен

# 84
Ами не, сядате и обсъждате какво е довело до ситуацията и къде са ви проблемите. И после разрешавате ситуацията.
А вие всъщност обичате ли се?

# 85
Ами не, сядате и обсъждате какво е довело до ситуацията и къде са ви проблемите. И после разрешавате ситуацията.
А вие всъщност обичате ли се?
Хах сядали сме не веднъж и  така до следващия път. Уж се разбираме и после лека полека пак в стария коловоз.  Обич като тази в началото  - Не отдавна я няма. И след всяко "сядане" е още по далеч. Това през моите разбира се.

# 86
  • София
В началото е влюбване, после е обич. При никого нищо не е като в началото, често това е хубаво, няма стрес.

# 87
  • София
Добре де, авторе, как стигнахте до тази ситуация? Откъде дойде разрива? В началото явно не в било така. Как да си обясним реакцията на жена ти, като не знаем предисторията?

# 88
  • София
Добре де, авторе, как стигнахте до тази ситуация? Откъде дойде разрива? В началото явно не в било така. Как да си обясним реакцията на жена ти, като не знаем предисторията?
Може би изобщо няма история. Авторът сам си прави скандали, а на жена му е писнало, казва ок и заспива да е свежа за новия цирк днес. Например.

# 89
Е, то всички сме така, има моменти, в които "пАрата" трябва да излиза. Но с времето и годините моментите се разредиха. Нали не очаквате семейният ви живот да е гладък като замръзнало езеро?
Но пък щом сте решили, че е време за раздяла, мисля че няма някой, който би могъл да ви спре.
Та, на въпроса по темата - да, аз съм виждала реакция като тази на жена Ви, и от моят опит, това съвсем не означава, че на нея не й кипи отвътре. Просто нейният темперамент е различен. И аз не мога да реагирам по този начин, но това не означава че тя, или пък моят мъж, не могат.
Аз бих ви посъветвала да си изясните какви чак толкова проблеми имате когато сте заедно. Ако ли пък не желаете да си изяснявате, защото смятате, че това не води до никакво подобрение в семейството, то пътят е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт