Раздяла

• 4 645
  • 132
  •   1
Отговори
# 60
Тези въпроси авторе защо не ги зададеш на нея?

Но липсата на общуване е често срещана.
Ние тук само си гадаем и предполагаме. Това няма да ти е от особена полза.
Е питах при първа възможност днес. Аз искам да говоря какво си мислите .Въпроса е че аз винаги ще се питам ако не питам край мълчание и това е. И така  :
-Планирала ли си да се разделим- отговор НЕ
Ами много спокойно го прие заспа веднага все едно си го обмисляла каква е тая твоята спокойна душица- отговор не ми беше добре настинала съм Flushed
Е излезнах  щот ще запаля фитила тва са пълни глупости

# 61
  • Out of the Mix
Малката госпожица няма да е свидетел на вашите кандърми.
Разделяш ги нещата.
Не позволяваш на благоверната да си развява коня за сметка на твоя гръб.
Ти, ако имаш връзка с щерка си, ще си поддържаш с нея контакт, и ще си имате отношенията и за в бъдеще.
Но да седиш с майка й няма никакъв смисъл вече, отдавна.
Иначе знаем какво става, ако двойка в такава ситуация останат заедно - спят в различни стаи, единият на дивана, макар и разтегателен, другият на семейната спалня се шири, сигурно няма да си ти, а може и да си, кой знае, в собстветния си апартамент/имот; почвате паралелни връзки, или може единият, другият може да няма потребност; ама той/тя иначе е добър човек за пред хората, а вътрешно знаеш кво е и кво не е.
Има и доста ситуации, в които мъжът, късайки с майката, приключва и с обгрижването по детето.
Много жени и това ги задържа в семейното ложе, трупайки негативи и стискащи бузки цял живот.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 12:47 от Revoker

# 62
  • SF
Не знам какво и е пак ви казвам бетон е. Облекчение при раздяла не съм изпитвал дали тя дали аз някой ще страда малко или много. Облекчение има само в тоалетната в живота един  поне е прецакан. А това че съм свършил "черната работа" ми е  другия трън в з....ка но е тема на друг разговор. Ама поне гледам че изкачат и други хора с такава липса на реакция.
Опитах се да ти подскажа, че хората сме различни в реакциите си в зависимост от природата си, темперамента си - едни реват, други трошат, трети бягат, четвърти остават вцепенени с ръце върху ушите и чакат бурята с гърмежите да премине , пети спят, за да могат като се събудят, всичко да е свършило и да се е подредило само по някакъв вълшебен начин, шести тръгват на психолог, седми пускат теми и търсят мнението на другите жени в бг мама... Осми, девети, стотни.... Все човешки проявления, движени от емоцията, която изпитват.
А ти ми отговори толкова арогантно и грозно, че направо ме е яд, че ти писах. Трябваше и аз да проявя липса на реакция. Явно при общуването с тебе, това е по-сейфти позиция.

# 63
  • София
Ами много спокойно го прие заспа веднага все едно си го обмисляла каква е тая твоята спокойна душица- отговор не ми беше добре настинала съм Flushed

Ето затова питах дали разговаряте или водиш разпити.
Явно проблемът е, че ти искаш тя да иска раздяла и ще я тормозиш, докато поиска. На нея вече не ѝ пука и скоро ще се съгласи. Интересно ми е дали пак ще агресираш, когато получиш така желания положителен отговор.
Поведението ти в темата е показателно за поведението ти в реала.

# 64
Е какво да я питам как спа ?

Ето затова питах дали разговаряте или водиш разпити.
Явно проблемът е, че ти искаш тя да иска раздяла и ще я тормозиш, докато поиска. На нея вече не ѝ пука и скоро ще се съгласи. Интересно ми е дали пак ще агресираш, когато получиш така желания положителен отговор.
Поведението ти в темата е показателно за поведението ти в реала.
Малката госпожица няма да е свидетел на вашите кандърми.
Разделяш ги нещата.
Не позволяваш на благоверната да си развява коня за сметка на твоя гръб.
Ти, ако имаш връзка с щерка си, ще си поддържаш с нея контакт, и ще си имате отношенията и за в бъдеще.
Но да седиш с майка й няма никакъв смисъл вече, отдавна.
Иначе знаем какво става, ако двойка в такава ситуация останат заедно - спят в различни стаи, единият на дивана, макар и разтегателен, другият на семейната спалня се шири, сигурно няма да си ти, а може и да си, кой знае, в собстветния си апартамент/имот; почвате паралелни връзки, или може единият, другият може да няма потребност; ама той/тя иначе е добър човек за пред хората, а вътрешно знаеш кво е и кво не е.
Има и доста ситуации, в които мъжът, късайки с майката, приключва и с обгрижването по детето.
Много жени и това ги задържа в семейното ложе, трупайки негативи и стискащи бузки цял живот.

Прав си с повечето неща . Но изпълнението на някои ще видим как ще  стане в реалния живот. Само часта за търсене на квартира не съм съгласен  няма как да стане тая работа.

Esmee съжалявам че е прозвучало арогантно не съм го имал за цел
Но го казвам кратко и ясно макар да е прозвучало  грубо това е моето мнение

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 13:01 от Анонимен

# 65
  • София
Авторе звучиш нервно, пишеш нервно, явно и се държиш нервно. Тъй като мисля, че в реакциите си съм сходна на половинката ти, ще кажа, че усещайки всичко това, ще предпочета да спра с комуникацията. Когато съм вбесена, лягам да спя. Излъчваш напрежение, което уморява срещуположния човек и той губи мотивация да се обяснява. Нападателен си, успокой топката и се опитай да проведете разговор на неутрално място (ресторант, кафене) и в отсъствие на детето. И това, че ти си експресивен в емоциите, изобщо не означава, че и тя трябва да се държи драматично. Хората са различни.

# 66
  • Далечният изток
Жената не иска да влиза в пререкания, но ти много държиш да я провокираш. На "каква е тая твоята спокойна душица" се предполага, че ще ти отговори нещо накриво, за да започне скандала, но евала на жената, че не поддава. Или поне ти това целиш. Искаш да викаш, да се караш, да крещиш и да ревеш, което за някои са нормални реакции, но искаш тя да ти е дала повод, за да изглежда, че виновната е тя - ето, виж какво ми причиняваш и какъв ставам заради теб. Мисля, че жената доста е чела определени психологически статии и книги и се е научила да реагира.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 16:19 от Не се сърди, човече

# 67
А нападайте се ми е тая . Тема беше друга вий я бутане на другаде. Изпускал съм си нервите  и за това се хванахте  и ги нагласихте нещата вече скандали врещене ала бала ,работи ви яко фантазията. Това ако е било  във вашите домове добре ама не ми ги натрапвайте че е ставало у дома. И да нервен съм . Такава е ситуацията ама някои тук са изнервени по принцип май. Кое как и защо се е случило съм казал повече от колкото исках , за всичко друго си имам хора които са наясно със ситуацията и мога да търся разбиране  а не от някой тук.  Ама пишете комуникацията е отдушник изпуснете малко пара на аванта

# 68
  • София
Аида, и ти го усети!
Ама как така смее да е настинала и да ляга да спи! Тя трябва да стои и да поддържа цялото представление и драма!

# 69
  • София
outofthegame, умирали са ми хора в ръцете, хора, които обичам безкрайно. И съм изглеждала спокойна, бетон. Не всеки е склонен към истерии, нито всеки ще се тръшне пред всеки, нито всеки ще реагира в момента, в който ти очакваш. Може да е в шок, може да е затворен тип човек, може да преглъща, за да не се изтрепете. Дано наистина да гледаш детето през половината време, само това мога да кажа, и ако наистина имаш такова намерение е правилно жена ти да си прави пас и по никакъв начин да не отваря врата за драма и конфликт.

# 70
  • София
Пасивна агресия му се казва на твоето. Просто не си склонен на комуникация и може жената просто да си мълчи, защото ти си знаеш твоето.
Още в началото написах, че си абсолютен драма кинг.
И виж как бързо се хвана като за сламка, че потребителските сме ти виновни. Е, не, не всички сме с проблеми, нито изпускаме пара.
Просто не ти хареса, че някои виждаме как се опитваш да манипулираш темата в определена посока, но не се получава дружно да оплюем жена ти и затова ставаш все по-груб. Вероятно това ти е стилът на общуване и у дома и затова тя предпочита да те игнорира и да си пази нервите.
Бояна, мен ме съмнява, че с този характер ще се получат нещата с 50:50. Изобщо не усещам каквото и притеснение да има той за детето. Днес е почивен ден и детето е вкъщи вероятно. Вместо да му обърне внимание, той се яде с жената защо била спокойна и бърза да излезе, че му кипнало или каквото беше там.

Авторе, къде е детето в момента? Какво прави?

# 71
outofthegame, умирали са ми хора в ръцете, хора, които обичам безкрайно. И съм изглеждала спокойна, бетон. Не всеки е склонен към истерии, нито всеки ще се тръшне пред всеки, нито всеки ще реагира в момента, в който ти очакваш. Може да е в шок, може да е затворен тип човек, може да преглъща, за да не се изтрепете. Дано наистина да гледаш детето през половината време, само това мога да кажа, и ако наистина имаш такова намерение е правилно жена ти да си прави пас и по никакъв начин да не отваря врата за драма и конфликт.
Е аз за близките не мога да съм бетон затова са ми близки. И защо ви е чудно да си    гледаме детето по равно да не е на комшиите че да ме вижда 2 пъти в месеца. Тя няма да направи конфликт или драма сигурен съм
Пасивна агресия му се казва на твоето. Просто не си склонен на комуникация и може жената просто да си мълчи, защото ти си знаеш твоето.
Още в началото написах, че си абсолютен драма кинг.
И виж как бързо се хвана като за сламка, че потребителските сме ти виновни. Е, не, не всички сме с проблеми, нито изпускаме пара.
Просто не ти хареса, че някои виждаме как се опитваш да манипулираш темата в определена посока, но не се получава дружно да оплюем жена ти и затова ставаш все по-груб. Вероятно това ти е стилът на общуване и у дома и затова тя предпочита да те игнорира и да си пази нервите.
Бояна, мен ме съмнява, че с този характер ще се получат нещата с 50:50. Изобщо не усещам каквото и притеснение да има той за детето. Днес е почивен ден и детето е вкъщи вероятно. Вместо да му обърне внимание, той се яде с жената защо била спокойна и бърза да излезе, че му кипнало или каквото беше там.

Авторе, къде е детето в момента? Какво прави?
Тея психо глупости си ги развивай пред клиентите или половинката. Аз пиша едно ти дърпаш темата на другаде  . Къде е детето ми какви за тея въпроси  - твоето къде е ?  Я по сериозно

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 13:39 от Анонимен

# 72
  • Далечният изток
Ама то ти изпускаш парата тук....
Някой да е бил агресивен към теб в темата, да те е обидил?! Кой те напада?
Питаш, казваме си мнението. Сега, че на теб не ти харесва, ми окей, тъкмо поле за изява имаш, да крещиш тук на лелите, вместо на жена си.

# 73
  • София

Е аз за близките не мога да съм бетон затова са ми близки. И защо ви е чудно да си    гледаме детето по равно да не е на комшиите че да ме вижда 2 пъти в месеца. Тя няма да направи конфликт или драма сигурен съм
То не е до можене да си бетон, а до реакция на шока и характер. Т.е. изобщо не съм бетон, така изглежда отстрани. Може и при твоята жена да е така. Може още да не осъзнава какво става и прочее
За детето – браво. Мисля, че това е единственият разумен и отговорен начин да се гледа дете след развод, вместо да си губи единия родител.

# 74
  • SF
Първо, много неграмотно пишеш. Предполагам, защото не те познавам, мога само да си те представям, че и неграмотно се държиш.
Второ, като ти е се тая, кво ни питаш, сякаш не ти е точно се тая!
Айде, чао!

Общи условия

Активация на акаунт