Раздяла

• 4 628
  • 132
  •   1
Отговори
# 30
Чудиш се защо жена ти не е показала никаква емоция-защото я е преболяла тая раздяла отдавна. 12г е търпяла сприхавостта ти и обидите ( по твои думи тя никога не те е нагрубила), мислиш ли, че в един момент не ѝ е писнало. Щом толкова време сте (били) заедно, определено е имало любов, но и тя си заминава, ако отношението на единия във връзката често минава границите на уважение.  Някъде там нещо се е счупило между вас.

# 31
  • Out of the Mix
Стига с тая зима, 1 седмица беше студът, след 3 дни ще е 10-15 градуса.

На Извън играта му се е разбрицала психиката отдавна, като сам се е докарал дотук.
Търпял си и позволил натрупване, тя е изстинала, между вас няма нищо, оттук връзка, семейство няма, и се обезсмисля. Усетиш ли, че нещо не е ок, веднага водиш разговор. Ако няма промяна и резултат към по-добро, отново опитваш. На третия път си хваща чантичката и да се оправя.
Какво, като са 12 г.? Какво си мислиш, че веднъж твоя, вечно твоя?
Няма такова нещо. Връзката се поддържа и храни със секс, интимност и положителни преживявания, грижа един към друг, отношение. Спреш ли да получаваш това от жената, я пускаш да си ходи.

Поставяй й срок да кажем месец да си намери квартира, да рови из Фейс групите, или каквото, като ще й помогнеш после пренасяйки й багажарийте с колата. От теб толкова. Ако имаш себеуважение. Ремонта на имота й да си го оргазнизира и прави сама. Можеше и да е хитра - да те изманипулира да й го направиш, платиш и после да ти бие дузпата.
За какво ти е "присъствие"?
Децата са деца, ще полагате грижи и двамата.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 10:07 от Revoker

# 32
Тук виждаме само 50% от историята. Няма как да знаем гледната точка на жената.
Авторът е поискал раздялата - сам го пише в първия пост. Явно е очаквал да има разправии цяла нощ, но на една изтощена и свикнала да бъде обиждана жена и е писнало и е отишла да спи.
Сега той се опитва да я изкара лошата.
Напротив - много разумно е направила.
И като типичен нашенец - иска раздяла, но не се помръдва, чака посред зима жена му с детето да се изнесе , а той да остане в удобното гнездо.

# 33
Е да не мислите че 12 години съм се държал така. Това е в последно време. Това как се поддържа връзката съм съгласен.  Може да се издържи известно  време и без тези неща но както се убедих не и вечно. Срок няма да и поставя
Стига с тая зима, 1 седмица беше студът, след 3 дни ще е 10-15 градуса.

На Извън играта му се е разбрицала психиката отдавна, като сам се е докарал дотук.
Търпял си и позволил натрупване, тя е изстинала, между вас няма нищо, оттук връзка, семейство няма, и се обезсмисля. Усетиш ли, че нещо не е ок, веднага водиш разговор. Ако няма промяна и резултат към по-добро, отново опитваш. На третия път си хваща чантичката и да се оправя.
Какво, като са 12 г.? Какво си мислиш, че веднъж твоя, вечно твоя?
Няма такова нещо. Връзката се поддържа и храни със секс, интимност и положителни преживявания, грижа един към друг, отношение. Спреш ли да получаваш това от жената, я пускаш да си ходи.

Поставяй й срок да кажем месец да си намери квартира, да рови из Фейс групите, или каквото, като ще й помогнеш после пренасяйки й багажарийте с колата. От теб толкова. Ако имаш себеуважение. Ремонта на имота й да си го оргазнизира и прави сама. Можеше и да е хитра - да те изманипулира да й го направиш, платиш и после да ти бие дузпата.
За какво ти е "присътвие"?

# 34
  • София
Поставянето на срок да се изнася с детето за мен е равносилно на обявяване на война.
След като искате да се разделите, изнеси се и я остави да направи ремонта. Това е свързано и с разходи, спести й поне разнасянето насам-натам по квартири с детето.

# 35
  • София
Авторе, личи се, че ти се е насъбрала горчилка. Трупало ти се е с години. Но и при нея е така, а ти дори не знаеш защо. Сигурно си мислиш, че всичко тръгва от нея, което значи, че между вас разбиране никога не е имало. Разделите не са приятни, а ти си съвсем на старта. Опитай се разумно и с добро да действаш, това ти е най-добрият ход.

За какво ти е "присъствие"?

Всичко друго добре, но това е абсурдно, когато има дете, и то собственото му дете. То и неговите интереси са на първо място. Да не говорим колко е готино да се отнесеш с майка му като с вече непотребен боклук. Нали сте винаги свързани с тази жена? Като се направи дете, трябва да се действа зряло и като родител, а не да се прави на "алфа мъжкар" за сметка на собственото му дете.

# 36
  • Out of the Mix
Нещата отдавна са приключили, както казва "тя е чакала момента", а дори сама е трябвало вече да се е ориентирала, но й е било удобно и меко. На квартира, докато си прави уютния ремонт.
Единият, ако не е по-серт, ще си седят така цял живот, но техен си проблем, както и на подобни "семейства". Грубости няма, както виждаш, има разумни срокове и категорично "пришпорване" за приключване на безсмислената идилията. Вие сега сте в твоя имот сигурно. Какво ще се случи, ако сексуалната ти натура Animal Ramспре да получава нужното от мъжа ти? Надали ще почнеш да му изневеряваш, а ще му кажеш да си събере багажчето и дома, или където. И не само сексът, натрупали сте негативи с години, какъв секс, той спира веднага почти с прекратяването на топлината между двама души.

# 37
  • София
Можеше и да излезе да празнува, не просто да заспи. Когато човек вземе решение да приключи агонията на изчерпана връзка е най-логично да е щастлив и освободен, ако ще реве защо и е да се развежда.
Авторът може би иска някакви доказателства, че жена му хем се развежда, хем е влюбена в него.
Гледайте си детето и продължавайте напред. Лошо е да се провали проектът семейство, но по-лошо е и след раздялата да се търси под вола теле и да се продължават някакви отмъстителни прояви. С тия анализи на това защо жената си е заспала спокойно, за съжаление, ми се струва, че може авторът да залитне именно към омразата,  към това да изкара бившата лоша, безчувствена и едва ли не никога не и е пукало за него. И защо ти е това, авторе?

# 38
  • У дома... някъде
И аз не разбирам мъжете, които чакат жените да реват и да им се молят при наличие на обиди, избухване, неразбирателства и още повече при наличие на дете.
Естествено,че ще заспи и няма да си създаде излишни драми и главоболие късно вечерта.
Така или иначе,щом решенията са взети и се разделяте какво има още да се говори и натрупва напрежение, безмислено е.

Много жени влизат в режим, писна ми да се обясняваме и просто приключват мирно и тихо.

# 39
  • София
Ммм, да. И на мен авторът ми бие на драма и излишно подгряване на положението, което и без това е напечено, тъй като тя няма къде да отиде в момента.
Обикновено в такива моменти си задавам въпроса: Каква е целта?

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:00 от Rockstar

# 40
И много жени пък четете избирателно. Стига с тва реване стига с това изнасяне посред зима да не живеем в пещери. Къде подяволите съм писал че искам да се разтройва. Да беше изчезнала да празнува по добре щеше да е

# 41
  • София
И много жени пък четете избирателно. Стига с тва реване стига с това изнасяне посред зима да не живеем в пещери. Къде подяволите съм писал че искам да се разтройва. Да беше изчезнала да празнува по добре щеше да е
Защо изобщо трябва да реагира според твоите фантазорни представи? Очевидно, че много сериозно се разминавате в представите си, за да се стигне до раздяла, защо очакваш, че тя ще постъпи както ти очакваш? Черта от тук нататък да я изследваш и оценяваш. Имаш да си гледаш детето и там опитайте да се разберете и да се разбирате, другото вече е свирено и не се занимавай. Особено с ограничаване на детето да се вижда с бабите и дядовците, и други роднини. Откъде-накъде?

# 42
  • София
Каква е твоята цел и визия за бъдещето?

# 43
  • София
Авторе, защо не отговаряш на въпросите, а само в реакцията на жената дълбаеш?
След като ще се разделяте, какво ти пука за реакцията ти? Някаква валидация ли очакваш?

Ще повторя въпросите си.
Жената сама ли прави ремонта на нейното жилище?
Откога не общувате като двойка?
Изобщо разговаряте ли или ти водиш разпити, на които тя не признава?
Откога всеки си има стая?
Детето на колко години е, че очакваш, че няма понятие от скапаните ви отношения?
Каква е конкретната причина за раздялата?

Може пък, когато (си) отговориш, сам да разбереш защо тя изобщо не се вълнува от теб.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 12:49 от Fever Ray

# 44
Целите ми за бъдеще не са тема в текущия разговор
Авторке, защо не отговаряш на въпросите, а само в реакцията на жената дълбаеш?
След като ще се разделяте, какво ти пука за реакцията ти? Някаква валидация ли очакваш?

Ще повторя въпросите си.
Жената сама ли прави ремонта на нейното жилище?
Откога не общувате като двойка?
Изобщо разговаряте ли или ти водиш разпити, на които тя не признава?
Откога всеки си има стая?
Детето на колко години е, че очакваш, че няма понятие от скапаните ви отношения?
Каква е конкретната причина за раздялата?

Може пък, когато (си) отговориш, сам да разбереш защо тя изобщо не се вълнува от теб.

Не съм авторка а автор.
Аз я питах ако мисли да се изнася да ми каже тя нямало такива работи да било оправено просто . Какви разпити да и водя да не съм инспектор като нещо ме интересува я питам все пак сме били заедно под един покрив. Отдавна е това със стаите. За детето лична информация няма да дам и не неподозира какво се случва. И вие да не сте разследващ полицай къв е тоя разпит

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 08:44 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт