Отговори
# 255
Е, притежателката ще го реши това.
Но историята познава много мъже,  които за едното тяло се обвързват с кофти жени.
Така е, като не се мисли с правилната глава.

# 256
Аз пък установявам, че вече нямам тип за външност. Имам тип за душевност и отношение. Никой не може да ме привлече, ако не го опозная вътрешно. Просто има хора, с които си кликваш и такива дето вътрешния ти глас крещи "бягай".

Много ми хареса това:
"Знаеш,че си се излекувал, когато бившия ти вече не е твой тип"
Joy

# 257
  • София
Пакетна сделка си е, да. И външният вид и характерът са важни. Може да има някое и друго несъвършенство тук-там и по двете, но не и някое от тях да е тотал щета, колко и другото да е топ.

Аз с човек, когото мразя, не бих могла да живея. Харесва ми да съм щастлива и спокойна, а в омраза няма как да стане това. Не мисля и че бих живяла с човек, когото не обичам. Но за мен да продължавам да обичам никога не е било трудност. За целта обаче, не влизам във връзки, които изначално са компромисни. А тези, които живеят в омраза, смятам са много болни и счупени хора, които трябва да лекуват на първо място себе си.

# 258
  • Paris, France
Ама Невенче не върви да си дебел и грозен и да имаш такива изисквания.
Нереални изисквания.
Това са много редки случаи.
Няма какво да си кривим душата. Външния вид е важен.
Душите ще си ги гледаме на оня свят Stuck Out Tongue Winking Eye

Защо да не върви.  Нарича се конвергенция. Някой с голям нос търси партньор с малко, чипо носле. Висок харесва ниски, нисък високи.

Има полов конфликт на интереси и някои качества са позитив за жена, но негатив за мъж или обратното. Наднормените мазнини може да са позитив за жената. За мъж не.

Ако харесваме само хора, които приличат на нас, щяхме да се възпроизвеждане и размножаване с братята и сестрите ни.

# 259
За мен омразата идва от нещо недостатъчно, неизживяно, непостигнато. Мъжът с високи изисквания и малко покритие ще се примири с жената от касата на кауфланд, но няма да е доволен, няма да е постигнал това, което иска и затова вътрешно в себе си я презира и мрази. мъжът, който няма добра работа, мрази жената постигнала повече в кариерата си, осмива я, пуска тънки обиди. Мъжът, който не може да намери пълноценна връзка, осмива всички жени, сравнява ги със стоката в магазина, нарича ги мъжемразки и феминистки.

# 260
....и тук се сещам за всички такива изказвания за 'жените по принцип' от мъже, които имат жена вкъщи. Тяхната е изключение, докато имат полза от нея, след това става една овца от тъпото стадо.

# 261
Хубавото на живота е, че както има мъжемразки, така има и мъжелюбки.
Форума на бгмама ни учи как да ги разпознаваме и да взимаме правилните решения, не ли?

# 262
  • София
Кое правилно решение, да стоите при мъжемразките и да им се доказвате по цял ден? Laughing

# 263
Кое правилно решение, да стоите при мъжемразките и да им се доказвате по цял ден? Laughing
Ако имат хубаво тяло, може, ама доказването само чрез ползването по предназначение:)
Между другото тва е голяма грешка примиряването с кофти характер заради външна красота, като гледам около мен колко красиви на времето момичета в какво се превърнаха за едни 15-20 години, това да е водещ критерий за дълготрайни отношения. Голяма греда може да се удари в някой случай, ако си допадате като характери и като цяло по- може да се преглътне външните промени, ама да я вземеш змия щото има хубави сиси, пък след тва да стане на глиган си е пред**вка отвсякъде

# 264
  • Somewhere far away
Мхм, хората се променят за такъв период от време 15-20 години са доста време. О чудо, хората се променят, не само хубавите  момичета.

Мерси че ни го каза, не знаехме.

# 265
Абе всички го знаем, ама като видях с очите си един конкретен пример, внезапно ми се прииска да си сипя едно голямо

# 266
  • Обран бостан ;)
Ако имат хубаво тяло, може, ама доказването само чрез ползването по предназначение:)
Между другото тва е голяма грешка примиряването с кофти характер заради външна красота, като гледам около мен колко красиви на времето момичета в какво се превърнаха за едни 15-20 години, това да е водещ критерий за дълготрайни отношения. Голяма греда може да се удари в някой случай, ако си допадате като характери и като цяло по- може да се преглътне външните промени, ама да я вземеш змия щото има хубави сиси, пък след тва да стане на глиган си е пред**вка отвсякъде

Ако за 15-20 години не убедиш един мъж, да погледне на теб като на равностоен партньор на който може да се опреш в нужда, а не, че си капризна секси кукла, значи не си нищо повече от капризна секси кукла.

# 267
  • София
Естествено, че характерът е ключов. Например, за какво ми е някой мускулест Аполон, ако се блъска с добавки и след десет години ще има всякакви болести и еректилна дисфункция? Но не ми трябва и някой, който няма елементарно отношение към тялото и здравето си, и след 10 години ще е разплут шкембелия. А ако вече е разплут шкембелия, се е дисквалифицирал преди старта. И да, тези неща опират до воля, характер и акъл, тоест, до личностни характеристики. Но важат само за тези, които имат възможност да подбират, което далеч не са всички хора. Защото ако ти си разплутия шкембелия, къде си тръгнал да коментираш дори? Та ето какво е отношението между външен вид и характер. А другите важни характеристики за щастливо семейно съжителство са си отделен въпрос. И то въпрос на приоритети, та няма какво някой да се сърди, ако не си ги е подредил правилно.

ПП: Е кой ще стои 10-15 години да се доказва на някого? Тези нещо бързо се разбират, ако участниците са хора с акъл. Вече историите тип "селска идилия" са друг въпрос.

# 268
Ако един мъж те гледа и оценява единствено по външност, и сакън да не си качила някой друг килограм, говори много зле за тоя мъж.
Естествено, че на 40+, няма да изглеждаш, като на 20, ама понеже мъжете остават Аполони за цял живот, без да мръднат изобщо, та се захванали с външността на жените си.

Интересно ми е, специално съм Rf ми е въпроса,  ако жена ти качи 20 кг, ще я зарежеш ли?

# 269
Мисля, че съм отговорил на този въпрос, не знам защо ми го задаваш. Моята не съм я избирал само по външност, 20 кила и повече дори не ми биха били чак такъв проблем за изоставяне

Общи условия

Активация на акаунт