Отговори
# 270
  • Out of the Mix
Не е само външност, има си хас. А комплексност. Характерът и натюрелът са ключови за мен.
Съгласен с Доки и Лъвица.
Каквото и да си говорим всичко опира до ген и наистина поддръжка, ама поддръжка, спортуваш, не правиш компромис с храна, какво слагаш в тялото си, и късмет да си здрав.
Абе, двама души, ако са изкарали 20 г., 20 г. са си 20 г., изяли много торби със сол, зависи и на колко са се взели, на 20 ли, след 40 ли. Факт е, че е възможно цял живот да си здравословен, ти си преценяваш какво да правиш, животът си е в твоите ръце, партньорът може да те мотивира, но деен трябва да си ти за благото на себе си, а оттук ще е добре и за двама ви дългосрочно.

# 271
Как може да си с някой и да го мразиш? Или си с него и се обичате или не сте.

# 272
  • Обран бостан ;)
Ожени се и след 10 години сам ще си отговориш Wink

# 273
Ожени се и след 10 години сам ще си отговориш Wink

Е тогава е по-добре да се разделя, не да съсипвам себе си и отсрещния човек.

# 274
  • София
Много силно впечатление ми направи едно изказване - мъжете могат да живеят в брак с една жена 50 години, НО да я мразят, да ù пречат, да саботират всяко общо начинание и особено нейните лични начинания, и напук няма да се махнат; жените обаче не могат да живеят така и искат раздяла.
И аз, и статистиката сме съгласни с твърдението.
Вие как смятате и защо?

Предполагам, че и жените го могат - такава фиксация върху чувствата, били те и отрицателни, не е нещо, което е запазена марка за който и да е пол. Не съм изненадан от съществуването му, защото отдавна вече се практикува - какъв типаж според теб е измислил лафа "Дръж приятелите си близо, а враговете - по-близо"? Май някой, дето би живял 50 години с човек, когото мрази.

Молба - не превръщайте темата в поредната андрофобска тема и се фокусирайте върху казуса, а не върху плюенето по мъжете! Знаем, че "мъжете пречат на някои хора още преди да са се родили", ама все пак тоя тип омраза води до последващ отговор и в крайна сметка не се получава нищо добро за двата пола! Благодаря предварително!

# 275
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Много силно впечатление ми направи едно изказване - мъжете могат да живеят в брак с една жена 50 години, НО да я мразят, да ù пречат, да саботират всяко общо начинание и особено нейните лични начинания, и напук няма да се махнат; жените обаче не могат да живеят така и искат раздяла.
И аз, и статистиката сме съгласни с твърдението.
Вие как смятате и защо?

Предполагам, че и жените го могат - такава фиксация върху чувствата, били те и отрицателни, не е нещо, което е запазена марка за който и да е пол. Не съм изненадан от съществуването му, защото отдавна вече се практикува - какъв типаж според теб е измислил лафа "Дръж приятелите си близо, а враговете - по-близо"? Май някой, дето би живял 50 години с човек, когото мрази.

Молба - не превръщайте темата в поредната андрофобска тема и се фокусирайте върху казуса, а не върху плюенето по мъжете! Знаем, че "мъжете пречат на някои хора още преди да са се родили", ама все пак тоя тип омраза води до последващ отговор и в крайна сметка не се получава нищо добро за двата пола! Благодаря предварително!

В същниост, ако се замислиш, авторката на темата бърка отказа на мъжа да подкрепи глупавите решения и действия на жена си с "пречене".

# 276
Мисленето, че жените мразят мъжете ей така, на мен ми прилича на проекция Grinning Нека не бъркаме чуденето, че може да се роди такъв цървул и никой да не му избие глупостите от главата с години, с омраза срещу цял пол, вкл.срещу нормалните му представители.

Общи условия

Активация на акаунт