Отговори
# 90
  • Melmak
Наличието на нещастни обвързани не означава, че няма нещастни необвързани.
Скрит текст:
На прима виста се сещам за 3 такива принцеси около мен, то едната почти до алкохолизъм стигна, че не намира мъж за семейство, че не среща подходящ. Не казвам, че няма да срещне, но и не е особено щастлива без връзка. Съвсем нормално е човек да желае да създаде семейство.
По същата логика наличието на нещастни необвързани не означава, че няма щастливи необвързани Wink

Ами, да, аз не го отричам.
Аз говорех за такива, които вече имат семейство /жена с дете е семейство/ и са се отървали от токсичен мъж. /Не казвам, че всички мъже са токсични, разбира се, но ако е бил такъв/
Щастие е, вЕрвайте ми. Познавам няколко такива, освен себе си.
Да, просто има разлика в това дали имаш семейство, деца или нямаш. В моите примери съм дала жени, които нямат деца и предишни семейни връзки/разводи.

# 91
Между "облекчение" и "щастие" има огромна разлика.
Хайде да не ги слагаме на една повърхност.
Аз също съм преживяла токсична раздяла - ама не съм била безумно щастлива.
Няма на кого какво да доказвам.

# 92
  • Далечният изток
Ами не знам, някои упорито отричат, че е възможно жена да е щастлива без мъж...

# 93
Ами, добре де. Сами са, не им е добре така, но не срещат човек, в който да се влюбят. Трябва да хванат първият срещнат ли? Много ми е интересно, как решавате, че някоя от капризи стои сама. Ами като си влюбен, какви капризи, какви 5 лева. А ако не си - да вземеш да живееш с някой, само за да не си сам, не мога да си го представя. Като бизнес отношения.

# 94
  • Далечният изток
Просто някакви насадени вярвания, че жената не може да съществува без мъж. И тук редовно по темите мъжете ни го напомнят... Simple Smile

# 95
  • Melmak
Ами те самите си казват, че не са щастливи. Ако бяха, то нямаше това да е тема. И пак се връщаме на същото, не е въпроса да хванат първия срещнат. Но и принцеското поведение “аз съм една на мама и тате, мен трябва да ме носят на ръце, аз всичко да получавам на готово и тн, и тн” Те си искат мъж, дом, деца, но всеки е с кусур в техните очи и с времето не става по-добре.

# 96

Няма как.
Жената е  половин човек. Даже не е човек.
То и в Библията го пише. Бог е създал човека - мъжа. Жената после Smile
Няма щастие без мъж. Какъвто и  да е мъж и трябва просто.

# 97
  • Далечният изток
Ами те самите си казват, че не са щастливи. Ако бяха, то нямаше това да е тема. И пак се връщаме на същото, не е въпроса да хванат първия срещнат. Но и принцеското поведение “аз съм една на мама и тате, мен трябва да ме носят на ръце, аз всичко да получавам на готово и тн, и тн” Те си искат мъж, дом, деца, но всеки е с кусур в техните очи и с времето не става по-добре.
Да се спасяват... Слава богу, че нямам подобни драми.

# 98

Няма как.
Жената е  половин човек. Даже не е човек.
То и в Библията го пише. Бог е създал човека - мъжа. Жената после Smile
Няма щастие без мъж. Какъвто и  да е мъж и трябва просто.

Ооо хайде, хайде!
Защото мъжете пък преливат от щастие като са сами.
За това и ред пил движението взема превес понеже са много "щастливи".
Друг път. И двата пола страдат еднакво - ама се опитват да ни пробутват друга версия на себе си.

# 99
Ами не са се влюбили, не са им се подкосили краката, не са получили взаимност. Случва се. В крайна сметка, не всеки успява да попадне на точния за него партньор и да, не е весело. Но пък да се натискат, да живеят с някой, който не харесват, не намирам за нормално. Поне в началото трябва да има привличане и любов.

# 100
  • София
А по- лошо - по изгода. Ами, не го може всеки.

# 101
Аз съм от тези, които не вярват, че жената може да е щастлива без мъж. За някакъв период може би. Но за постоянно не вярвам. Ама какво да направи, да бие тъпана, че е нещастна ли? После свиква и така.

# 102
Напротив, човек може да е щастлив и сам, особено когато алтернативата има само едно качество - че е алтернатива. Това по никакъв начин не противоречи на щастието във връзка, отново напротив - когато ти е добре сам, не си склонен да правиш глупости и да търпиш кофти хора. Аз не мога да разбера тези, които се захласват от това, че някой ги бил взел и как другите тъпаци никой не ги щял, ха ха ха. Това е мръсна злоба и точно такива хора стават това, за което е темата.

# 103

Ооо хайде, хайде!
Защото мъжете пък преливат от щастие като са сами.
За това и ред пил движението взема превес понеже са много "щастливи".
Друг път. И двата пола страдат еднакво - ама се опитват да ни пробутват друга версия на себе си.

Грозно и тъпо е да говориш от името на всички мъже или всички жени.
Може да говориш само и единствено от свое име.
Тъпичко е да говориш от името на хора, които грам не познаваш и не си им живяла в обувките.

Но си има изследвания и проучвания, които доказват, че сама жена може да бъде щастлива. Но при мъжете не е точно така.

# 104
  • София
И ако някой е нещастен и като необвързан значи ли, че всички трябва да търпят да са нещастно обвързани. Вместо да злобеете към хората, на които вероятно не върви в любовта си правете тортите и гювечите и тихо се радвайте, че приемливият мъж ги е изял за норматив и не е мрънкал. Учудвам се от радостта, която някои са способни да изпитват при вида на чуждото нещастие. Ето, разведените жени са нещастни, ние сме си по-добре. Необяснимо.

Общи условия

Активация на акаунт