Отговори
# 105
  • София
От омразата на мъжете, та до омразата на жените. Жалко е.

# 106
И ако някой е нещастен и като необвързан значи ли, че всички трябва да търпят да са нещастно обвързани. Вместо да злобеете към хората, на които вероятно не върви в любовта си правете тортите и гювечите и тихо се радвайте, че приемливият мъж ги е изял за норматив и не е мрънкал. Учудвам се от радостта, която някои са способни да изпитват при вида на чуждото нещастие. Ето, разведените жени са нещастни, ние сме си по-добре. Необяснимо.

Никой не злобее на разведените мъже/жени (умишлено пак вкарвам и двата пола, за да няма пак неразбрали).
Просто омръзва да ти се навира измисленото им "щастие".
Виждаме ги навън колко са "щастливи". Ако може по-тихо да са "щастливи".
Аз нямам нужда да развявам на целият свят колко щастлива обвързана (а и скоро и омъжена) жена съм просто защото на никой не му пука, а и нямам желанието за това.

# 107
  • Далечният изток
Е, айде пък точно ти.... Щото малко сме ти чели и на теб драмите.
Ариел, не знам на кого ги разправяш тия... ама слез на земята моля ти се.

# 108
  • София

Никой не злобее на разведените мъже/жени (умишлено пак вкарвам и двата пола, за да няма пак неразбрали).
Аз нямам нужда да развявам на целият свят колко щастлива обвързана (а и скоро и омъжена) жена съм просто защото на никой не му пука, а и нямам желанието за това.
Кой какво развява? Тук подобно нещо не съм видяла. Имаме две видимо разведени потребителки, от които едната все още се бори с бившия и не може да спре да говори за това, а другата само плюе в пазва от какво се е отървала.
Останалите изобщо не си коментираме статута. Неподходящите теми ли чета, нещо друго ли пропускам, но не виждам къде е това навиране.

# 109
И ако някой е нещастен и като необвързан значи ли, че всички трябва да търпят да са нещастно обвързани. Вместо да злобеете към хората, на които вероятно не върви в любовта си правете тортите и гювечите и тихо се радвайте, че приемливият мъж ги е изял за норматив и не е мрънкал. Учудвам се от радостта, която някои са способни да изпитват при вида на чуждото нещастие. Ето, разведените жени са нещастни, ние сме си по-добре. Необяснимо.

Може би имаш кофти мъж и те тресе злоба, че някоя друга е свободна и щастлива. Joy
Това ли ти бърка в душата?
Какво виждаш навън? Би ли ни просветлила?
Кой какво ти навира?
Според мен ти си доста нещастна жена. Нищо че имаш мъж.
Почти във всеки пост имаш много жлъч, горчивина, злоба към кой ли не.

# 110
Около мен има няколко жени, около и над 45- 50 годишни, сами. Разведени с големи деца.
Живеят си добре, поне отстрани.
Справят се чудесно и намират радост и смисъл в живота си, въпреки и без мъж. Та, не е коректно да категоризирате хората така.
Всеки намира смисъл в нещо.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 14:04 от happy doc

# 111
Ариелчето звучи като онази жена дето вика на мъжа си - Мигай по-тихо урод Joy

Познавам такива като Ариел. Много негативни. И се дразнят ако видят усмихнат човек.

Абе по писаниците и почвам да разбирам бившия и.

# 112
Бояна, топ определение. Много се смях Joy
Което си е така, не може да се отрече.
Сори, ако напрягам някой, ама още ме държи радостта. Ще се опитам да се въздържам Blush

# 113
Моля те не се въздържай.
Не си длъжна никому Hug

# 114

Познавам такива като Ариел. Много негативни. И се дразнят ако видят усмихнат човек.

Бившият ми най-вероятно щеше да ме навре в някоя канафка и да ме излъчват в черните хроники, ако не се бяхме разделили (и то много грозно се разделихме).
Хубаво е, че подкрепяш отявлен насилник.

# 115
А не, нека се въздържа малко, че в тази радост всички мъже станахме късопишковци, мухльовци, будим жените си в 5 сутринта заради едни прани гащи и там още доста други подобни, дето не съм си правил труда да ги запомням. Не че на мен много ми дреме, но тези неща написани в едно с голямо щастие звучат малко нелепо, да не ползвам други думи и ако човек не може сам да се види отстрани, другите са длъжни да му го показват.

# 116
Ариел, друг бивш ли има? Доскоро обясняваше, че непростимият грях на бившия ти бил, че е направил дете не на теб, а на друга жена.

# 117
  • Далечният изток
Скрит текст:

Кой какво развява? Тук подобно нещо не съм видяла. Имаме две видимо разведени потребителки, от които едната все още се бори с бившия и не може да спре да говори за това, а другата само плюе в пазва от какво се е отървала.
Останалите изобщо не си коментираме статута.
Неподходящите теми ли чета, нещо друго ли пропускам, но не виждам къде е това навиране.
В живота ѝ се навират щастливи жени, а тя това не може да го понесе... Даже не може да го разбере - какво значи някой да е щастлив. Понеже тя такива чувства и емоции не изпитва, мисли, че не са възможни, че щастието е само една показност и навиране.

# 118
А не, нека се въздържа малко, че в тази радост всички мъже станахме късопишковци, мухльовци, будим жените си в 5 сутринта заради едни прани гащи и там още доста други подобни, дето не съм си правил труда да ги запомням. Не че на мен много ми дреме, но тези неща написани в едно с голямо щастие звучат малко нелепо, да не ползвам други думи и ако човек не може сам да се види отстрани, другите са длъжни да му го показват.
Е, от тебе няма по-щастлив. За нищо не си се напънал в този живот и даже имаш отдушник във форума жената като ти се развика.
Нали говореше за задължението другите да ти покажат колко не ставаш?

# 119

Бившият ми най-вероятно щеше да ме навре в някоя канафка и да ме излъчват в черните хроники, ако не се бяхме разделили (и то много грозно се разделихме).
Хубаво е, че подкрепяш отявлен насилник.

Какво си му направила на човека? Joy
Интересно как уж насилник, ама редовно и често ревеш от мъка за него във форума.

Общи условия

Активация на акаунт