Отговори
# 75
  • Out of the Mix
Оттук ли идва "надпреварата" коя ще задържи най-дълго мъжче? Smile
Добра в тутурутките, домакиня, умения в кухнята, обгрижваща...Thinking
После снимки у фейса с най-различни "постижения".

# 76
Като гледам какво щастие направо струи от тези много щастливо необвързаните, не съм убеден и онези мрънкащите обвързани жени без да предприемат нищо с години до колко наистина са нещастни.
Иначе по темата не знам кой би си причинил 50 години с жена която мрази, май не се сещам и такива примери. Но е нормално след определен брой години малко любовта и омраза да се преливат при някои двойки

# 77
  • София
Като гледам какво щастие направо струи от тези много щастливо необвързаните, не съм убеден и онези мрънкащите обвързани жени без да предприемат нищо с години до колко наистина са нещастни.

Като гледам как мислиш, че щастието и нещастието на жената струят само по повод това дали е обвързана и имам чувството, че живееш в 15-ти век.

# 78
Много ви се иска, необвързаните жени да са нещастни, но всъщност те са също толкова нещастни, колкото и обвързаните. Вероятно само първопричината е различна. А да смята, че е нормално в една дълга връзка да има омраза ... звучи много тъжно. По-тъжно от колкото да си сам.

# 79
Мъжете не могат да си представят, че жена миже да бъде свободна по избор и да е щастлива, защото те никога не са свободни по избор. Wink

# 80
Мъжете не могат да си представят, че жена миже да бъде свободна по избор и да е щастлива, защото те никога не са свободни по избор. Wink

Ми като не могат да гладят, няма да са свободни Joy
Някои неща се учат в първите седем както се казва.
Майката носи вина.

# 81
Добре, добре вземам си думите назад и си посипвам главата с пепел, че си позволих да имам такива съмнения. Нека поне този път избегнем поредната форумна драма на щастливо необвързаните. Обещавам повече да не се съмнявам в тяхното щастие!

# 82
Добре, добре вземам си думите назад и си посипвам главата с пепел, че си позволих да имам такива съмнения. Нека поне този път избегнем поредната форумна драма на щастливо необвързаните. Обещавам повече да не се съмнявам в тяхното щастие!

И на мен ми писна да чета за "щастливо необвързаните жени".
Като ги виждам в реала какви са се чудя тука във форума да не съм в някаква паралелна вселена.
Ама нека да си вярват.

# 83
  • Далечният изток
Щастие не знам дали е, но понякога е огромно облекчение...
Ами, Ариел, когато връзката е била токсична, приеми, че приключването ѝ може да носи и щастие за някои.

# 84
Единственият случай по лични наблюдения: леля на майка ми, с 50 и повече години брак, която си е мислила, че има нормален или дори щастлив брак. И когато умира съпругът й, който беше широко скроен и добър човек, тя преосмисля всичко, много бавно, но без колебание и решава, че е била много нещастна с него и че той я е подтискал. Майка ми, която я гледаше, защото леля й нямаше деца, беше шокирана. Не стъпи никога на гроба на мъжа си. Искаше да дарява вдовишките добавки, но размисли и ги задържа.

# 85
  • Melmak
Наличието на нещастни обвързани не означава, че няма нещастни необвързани. На прима виста се сещам за 3 такива принцеси около мен, то едната почти до алкохолизъм стигна, че не намира мъж за семейство, че не среща подходящ. Не казвам, че няма да срещне, но и не е особено щастлива без връзка. Съвсем нормално е човек да желае да създаде семейство.

# 86
  • София
По- добре щастливо необвързана, отколкото единственото щастие, че си обвързана.

# 87
  • Далечният изток
Наличието на нещастни обвързани не означава, че няма нещастни необвързани.
Скрит текст:
На прима виста се сещам за 3 такива принцеси около мен, то едната почти до алкохолизъм стигна, че не намира мъж за семейство, че не среща подходящ. Не казвам, че няма да срещне, но и не е особено щастлива без връзка. Съвсем нормално е човек да желае да създаде семейство.
По същата логика наличието на нещастни необвързани не означава, че няма щастливи необвързани Wink

# 88
Аз говорех за такива, които вече имат семейство /жена с дете е семейство/ и са се отървали от токсичен мъж. /Не казвам, че всички мъже са токсични, разбира се, но ако е бил такъв/
Щастие е, вЕрвайте ми. Познавам няколко такива, освен себе си.

# 89
FrauDanna, при леля ти никой не знае какво е било. А може да са и възрастови изменения вече...

Аз се чувствам по-добре в двойка. Предполагам, че ако не бях омъжена, щях по-скоро да имам не толкова сериозни връзки, но не и да стоя сама с години.

Разбира се, ако човек напълно се разочарова от мъжете, няма да му се занимава с нищо. Познавам такава жена, при нея избора да е сама е напълно осъзнат и желан. Тя наистина така е доволна. Аз съм друг тип.

Общи условия

Активация на акаунт