Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 349
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Ще правя таратор!
Изкарала съм всичко необходимо на плота и започвам да мия краставиците, копъра, няколко магданозчета и кофичката кисело мляко! !!!! Да и нея измих Simple Smile

# 646
Аз влизам само да напомня че като правите кафе, задължително се слага вода Joy Уж си знам, но пак пробвах тая сутрин...

И чаша!

# 647
Ако случайно  сложите чаша,.не забравяйте да спрете кафемашината. А не, да гледате умно, докато кафето прелива и тече ли тече....

# 648
И също да е с отвора нагоре!

# 649
   Е, то много сложно стана. Че чаша, че вода, пък и да го следиш...

# 650
Чашата за кафе уж по-трудно я забравям. Тя ми е емоционалният съпорт сутрин, не я изпускам от поглед и от ръка Grinning Разказвах ви наскоро как от зор да не я пусна нея, друснах смляното кафе в нея вместо в ръкохватката...
Разказвала съм ви и как веднъж пих кафе с магданоз, защото си приготвях кутията за обяд и чашата ми с кафе стоеше точно до кутията, в която си правех салата. Кълцам аз магданоза с една ножица направо над салатата, то пък отишло и в кафето. Защото не може чашата ми да е далеч или да не ми е пред очите, много се напрягам ако не я виждам Joy На работа по-късно се бях изцепила че като пия едно кафе с магданоз и не се удържам... фактът че само ме изгледаха и не посмяха и да питат, сигурно ви говори нещо. Те си бяха свикнали че от мен всичко може да се очаква - просто се дръж сякаш всичко е нормално и си карай работата Grinning Grinning Grinning

# 651
Аз бях обещала, че днес ще готвя крем супа от тиквички. И вчера ходих до ДВА хипрермаркета да пазарувам, за да купя всичко необходимо. И днес се приготвям да правя супата и установявам, че съм забравила да купя какво? Точно така - ТИКВИЧКИТЕ!!! Айде, муньо, да ходиш бързо до магазина да купиш тиквички!

# 652
Цяла сутрин обещавах на детето, че ще излезем и ще купим пластилин. Тръгнахме и по пътя се обадих на баща ми. И на него разказах за плановете ни. Чак като стигнах до магазина се усетих, ще е неделя и ВСИЧКО е затворено. Нищо, че бях минала покрай 20 други магазина и няма кьорав човек по улиците.

# 653
  • София
Кафе с магданоз е готино!
Обаче нищо не може да бие онази мацка, дето беше сипала ракия в кафемашината, вместо вода Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 18:39 от Светулчица

# 654
  • Deutschland/HE
Мъжът ми онзи ден вместо мляко ми сипа в кафето сироп от бъз. Изпих го, но няма да повторя Simple Smile

# 655
Преди повече от десет години ми е случаят. На палатка сме, вдигам температура, грип ме мъчи отвсякъде.
Тогава беше модерно да се ползва Цитросепт за вируси. На базата на извлек от грейпфрут, ама по няколко капки само и то във вода или сок. Адски концентрат, който не може да се консумира самостоятелно. Да, ама шишенцето с цитросепта съм го сложила до шишенцето ми с тинктурата ми от мента. Взимам ментата и решавам да се вкарам във форма от притесненията ми и направо си отпивам глътка. Да, ама не. Цитросепт. Не знам някой дали го е ползвал и има представа от този продукт, но направо щях да умра от изгаряне на хранопровода. Обикалях като луда палатката. И температура и всичко остана на заден план.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 21:09 от Tortilla Flat

# 656
Работих в Дружба 10 години. И знам, че имаше пряк път през Казичане от околовръстното, ама толкова да съм смотана, не мога и с навигация да го нацеля.

# 657
Нали ви разказах как в събота ходих 3 пъти до Била? Е, днес ходих 4!!! пъти до една клиника, в която дори имах записан час и можех да свърша всичко наведнъж. Но защо да е лесно като може да е трудно? Че и междувременно, се опитах да работя. Трябва да започна да следя рекламите за добавки с ГинкоБилоба.

# 658
Мъжът ми онзи ден вместо мляко ми сипа в кафето сироп от бъз. Изпих го, но няма да повторя Simple Smile

Да кажеш на твоя мъж, че кафето си е кафе. Млякото се пие с мента, а сиропът от бъз е за просеко (коктейл Хуго). Да не зяносва така материал Simple Smile.

Наскоро пих дайкири по погрешка. Излязохме с две готини дами, техните поръчки дойдоха, моята не. Гледам нещо розово се мъдри на масата. "Твоето е - казват." "А, не, казвам, мохитото не изглежда така." "Ти си го поръча!" Явно така съм направила. Мохито, дайкири, все нещо кубинско... Изпих си го.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 19:19 от Clotilde

# 659
  • Deutschland/HE
Кло, немската мента не е хубава, има странен вкус, по-лютив. Pfefferminz е. Сега като се прибера в края на седмицата ще си пийна от българската. 

П.С. За напитката, не за подправката.

Общи условия

Активация на акаунт