Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 241
  • 789
  •   2
Отговори
# 75
Скрит текст:
Прясна мунска случка от снощи!
Прибрах се от работа и си оставих си заплатата у дома. Но спешно трябваше да отида до магазина. Грабвам си портмонето и тръгвам. Напазарувах си и на касата вадя да плащам!И!? 😱Ей,така се опулих! Изсмях се на себе си и се пляснах по челото!
Пари йок!!! Добре поне, че картата с ваучерите в мен и е заредена, та успях да си платя!
Касиерката и тя ми се смя, познава ме, колко съм разсеяна 😂
Аз съм си за муните! Отивам да се изпляскам и там 😂

Скрит текст:
Предишният ден пък, влизайки в магазина и зациклих! Стоя на едно място и се чудя накъде да тръгна и какво точно трябваше да купувам 😂☺️
Ама баш си си за темата, Карз. Grinning

Тя първо го е написала в друга тема, а от там го е копирала тук ✌️

# 76
  • Карлово
А камъчета по прозореца не можа ли да метнеш?

Само кухнята е към улицата. Влизат като им се дояде нещо само.
Ритах и колата, и вратата, на кучетата се молих, свирках поне да отворят вратата, че някой да чуе като викам, но къде ти.
Аз не съм мятала от улицата. Влязох в двора на съседната кооперацията и от там. Иначе от улицата е безнадеждна работа и при мене. Преди тези съседи имаха една праскова, не голяма и по нея съм се катерила, за да си вляза в двора.

А сега на същата тема, един мунчо съсед от другата страна на къщата.
Един ден пита мъжа ми дали има две стълби!!! С една да се покатери от нашия двор, а по другата да се спусне в техния. Някаква мотика била паднала и застопорила входната му врата.
ММ му избутал мотиката под вратата с някава метла май беше и момъкът си отворил. Затръшкал се да го черпи, че го спасил от висене пред дома си.

# 77
И мен сина ме заключи веднъж на терасата, добре, че бях с телефона, да звънна на баща му да дойде по спешност от работа. Че сме на висок етаж, помощ отникъде. И в асансьора колко пъти съм засядала, без телефона никъде не мърдам, ако ще само боклука да сляза да хвърля.

# 78
  • Варна
Приготвих си всички продукти за кекса. Остана само бакпулвера и отворих шкафа с подправките, но докато го търся,  падна кутийката със сол. Продуктите бяха встрани и мислех, че там не е попаднала сол. Е,сега имам портокалов солен кекс.

# 79
Сигурно е хубав и с екзотичен вкус 😀

# 80
  • Варна

Отврат е, Вите, обаче ММ го яде 🤣🤣

# 81

Отврат е, Вите, обаче ММ го яде 🤣🤣
Дръж го здраво този мъж и не го пускай, че много те обича 😆

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 15:04 от vita

# 82
Аз мисля, че тук съм писала. През всички тези години заедно с ММ, правя само 1 вид кекс и то рядко. И не знам как, всеки път става различен. Grinning Ту е сцепен, ту смачкан и... и така до безкрай. Той всеки път го яде и вика, "точно така го обичам" . Ами ще го обичаш, то нямаш и друг избор.

# 83
  • Sofia
Ползвам само безцветен лак за нокти и днес чудейки се отново кой да взема в магазина ,установих,че няколко месеца съм си мазала ноктите с горчив  😀…,затова го нямаше след 1-2дни 😕…мислих ,че се продава само в аптеките 🤔

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 18:40 от Doli

# 84
Ползвам само безцветен лак за нокти и днес чудейки се отново кой да взема в магазина ,установих,че няколко месеца съм си мазала ноктите с горчив  😀…,затова го нямаше след 1-2дни 😕…мислих ,че се продава само в аптеките 🤔
Ако може да го препоръчаш на ЛС, че щерката е голямо магаре, но още си ги гризе.

# 85
  • Sofia
На Perfect e.
Сигурно го има навсякъде в козм.магазини и дрогерии.
Около 6лв.

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:40 от Doli

# 86
Вчера си взех набързо душ. Бързах, че трябваше да свърша няколко задачки. Подсушавам с кърпа косата, обличам се, махам кърпата и понеже е дълга я вързах на кок леко влажна. Подредих, разтребих, отидох да пазарувам и чак в магазина се сетих, че не съм си изсушила косата, като се зачудих защо якето ми отзад на качулакта е мокро Smile

# 87
Сутринта си правя нес кафе. Сипвам си трите захарчета, разбърквам, доливам гореща вода и отпивам ........... Е, няма такова събуждане. Трите "захарчета" от пакетчета се оказаха три пакетчета сол Rage А глътката беше доста голяма. Определено се събудих!

# 88
Доколкото знам, по турските обичаи, когато правят годеж, момичето прави кафе за всички, а кафето на годеника е със сол. Той е длъжен да го изпие.

# 89
  • Sofia
Аз пък замалко да сипя оцет в кафето си тази сутрин.
Млякото свършило и грабвам едно друго шише в което мислих ,че има мляко,добре че го помирисах 😷,а и бележка имаше надписана на него,ама кой да чете…

Общи условия

Активация на акаунт