Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 355
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
Аз реших да пусна малката да ходим в Лидл е разказа ми играта ,ММ на едната каса ,ние естествено на другата да дърпа защото е затворена . Пред мм 5 човека, а аз да стигна до него 10. Дойде реда му ние не можем да минем обаче го гледам взима кутия с презервативи ... е познайте кой се извика ,,Късно се сети" с всичка сила 🤣🤣🤣,че и място ми направиха докато ми се смееха 😁 .

# 166
  • София
Днес си купих яйцерезачка. И тъкмо да си тръгвам и ми хрумва да попитам продавачката дали може да се слага в съдомиялна. Дотук чудесно. Превъзходно. Само дето, вместо гореспомената дума изръсвам "микровълнова". Изобщо, ама въобще, тоест хич нямам представа как ми дойде на ум, понеже аз микровълнова нямам и не използвам. На всичкото отгоре не отчитам какво съм  сътворила и се чудя защо продавачката ме гледа шашната и хък-мънка "ами... не знам... нямам идея... може да може, ама да прочета...". Поглежда ме и решава да все пак да попита с надежда "Да не би да имате предвид съдомиялна?". След утвърдителния ми отговор се разля в широка усмивка 🙂
И да, може в съдомиялна 🙂

# 167
   Не съм имала повод да пиша скоро в тази тема. Което, само по себе си, е хубаво Simple Smile. Един сладък мунчо ще запиша, свекъра ми, на възраст малко над 80. Много готин тип. Шегувахме с него, че има голяма физическа прилика с Ив Сен Лоран. Е, моделиерът е починал отдавна, а свекърът ми е жив. Но, наистина си приличат. "Искаш ли, казвам, да си пуснеш дълга коса и да ти я връзваме на опашка с черна, атлазена панделка?" "Много добра идея! - казва свекъра - Аз отгоре нямам много, но отзад все ще стане за опашка. Ще я оставя дълга, ти само ми намери панделката. Представяш ли си съседите как ще клатят глави и ще цъкат с език. Ще казват: Еей, добре си беше чичо Митко, доскоро. Ама ей на - деменцията на никого не прощава!"

# 168
  Не съм имала повод да пиша скоро в тази тема. Което, само по себе си, е хубаво Simple Smile. Един сладък мунчо ще запиша, свекъра ми, на възраст малко над 80. Много готин тип. Шегувахме с него, че има голяма физическа прилика с Ив Сен Лоран. Е, моделиерът е починал отдавна, а свекърът ми е жив. Но, наистина си приличат. "Искаш ли, казвам, да си пуснеш дълга коса и да ти я връзваме на опашка с черна, атлазена панделка?" "Много добра идея! - казва свекъра - Аз отгоре нямам много, но отзад все ще стане за опашка. Ще я оставя дълга, ти само ми намери панделката. Представяш ли си съседите как ще клатят глави и ще цъкат с език. Ще казват: Еей, добре си беше чичо Митко, доскоро. Ама ей на - деменцията на никого не прощава!"
Клотилд, както го описа, ми заприлича на Карл Лагерфелд Grinning

# 169
 Ха, ха, заприличал ти е на Лагерфелд, защото точно за него ставаше дума. Пък защо съм го прекръстила тук на Сен Лоран, идея нямам Simple Smile. Нищо, няма да коригирам, в тази тема може Simple Smile

# 170
И аз се замислих дали Ив Сен Лоран е с опашка, но го четох полузаспала и не можах да стигна до никакъв извод

# 171
  • Бургас
Аз вчера в магазина стоях и гледах как пазарува Луи дьо Финес до мен !
Човечеца беше 1;1 с него ! И на ръст, на години, поразителна прилика в лице, коса, вежди, абе всичко !!!!
Какво ли си е помислил ,,Ето я поредната, която ме припозна!,,

# 172
  • In transit
Аз вчера в магазина стоях и гледах как пазарува Луи дьо Финес до мен !
Човечеца беше 1;1 с него ! И на ръст, на години, поразителна прилика в лице, коса, вежди, абе всичко !!!!
Какво ли си е помислил ,,Ето я поредната, която ме припозна!,,
Защо не му поиска автограф? Grinning

# 173
  • Бургас
Това вече щеше да е върха!
Директно в Карлуково Simple Smile

# 174
  • Варна
 Ама как на години? Той си отиде през 1983... Значи си видяла 115 г негов двойник...

# 175
  • Бургас
Абсолютно същият беше!  За неговите години, преди да си отиде.Спокойно е можел да играе негов двойник!
Нали знаете, че всеки човек си има двойник!Е, този беше неговият!

# 176
Аз съм срещала Ам-Гъл. Шофьор на такси в София, мошеник. Преди години беше, кацам на летището, пребита от път, и нали не съм софиянка, запомнила съм, че трябва да хващам само О.К. таксита, че другите не ги знам какви са и колко ще ме оскубят. Видях някакъв такъв утвърдителен надпис и се метнах вътре. И виждам Ам-Гъл, едно към едно, сякаш точно този човек е бил прототипа. Косата, очите, всичко. "Автобусът ми тръгва точно след половин час - казвам. Ще успеем ли да стигнем до автогарата?" "Ще стане." - каза - и натисна газта. Едва тогава видях, че има нещо нередно. Фирмата не е О.К, а нещо подобно. Може би С.К., не помня точно. И тарифата няколко пъти по-висока от обичайната. "Какви са тези цени?" - питам. "Ами, това ми е тарифата, на толкова карам." "До автогарата колко ще ми излезе по тези цени?" "Трийсет и пет, четирсет евро някъде." Не знам защо ми го обяви в евро, сигурно за да не ми се види толкова много. Аз дотогава повече от 12-15 лв. не бях давала за този маршрут. "Вижте, казвам, я обърнете ей там на кръговото и ме върнете на летището. Ще взема друго такси." "Ама ще си изтървете автобуса!" "Здраве да е, казвам, като го изтърва, ще почакам, следващия ще взема. Той билетът ми до Варна е 30 лв., вие ми искате до автогарата 80." Той веднага мина на пазарлък. "Добре, изключвам апарата, 30 лв. добре ли е?" "Хайде, казвам, така да бъде, продължавайте." Та така се запознах с Ам-Гъл.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:41 от Clotilde

# 177
Ама как на години? Той си отиде през 1983... Значи си видяла 115 г негов двойник...
Е ще умра 🤣🤣🤣🤣🤣 е заради това обожавам тази тема . От сърце се смея и моята реакция беше същата 😁

# 178
  • Карлово
И аз съм с нова миялна, ползвам Феъри също, не съм намирала неразтворена. Дори веднъж я пипнах с мокра ръка и се проби, мия почти само на кратка програма. Миризмата е убийствена, не може да не се усети, ако попадне в яденето.
Ползвам на Кауфландска марка, без миризма. Таблетката извадих веднага, не беше потънала дори. Изобщо не се усещаше някакъв аромат в яденето, ако трябва да вляза в подробности, готвих зелен фасул, който с аромати не се погажда, освен с магданоз.

# 179
Е, с друга таблетка може. На Феъри така миришат, че сега си взех от Лидл техни таблетки, за да ги ползвам, ако не са много мазни съдовете. Но щом не се е пробило фолиото, не виждам проблем

Общи условия

Активация на акаунт