Номинации за най-голяма муня (тема 12)

• 77 358
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро, ида рано рано да изтипосам нашето куче муня Simple Smile
Правим оранжерия и през уикенда беше ред на повдигнати лехи. Вчера по някое време се качихме да починем и нашата калпазанка Лара взела нещата в свои ръце, направила си дупка в едната леха и заровила на мм ръкавиците вътре Smile
Той го разказва много смешно, а тя сигурно иска да ни напомни, че е време за разходки Simple Smile Много ни развесели вчера. Преди ръкавиците беше заровила по един чехъл от два чифта градински, така ги беше подбрала, че и чифт не можех да направя докато не ги намерихме.

# 181
Умно си ви е "детенцето". Намек да прекопате градинката, освен всички скрити от нея богатства, може да намерите и някоя  делвичка с жълтици, знае ли се... Grinning

# 182
  • София
Малко извън темата. Ама много го обичам този виц.
Писмо до затворник от майка му: "Мили сине, тъгуваме по теб! Откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето,няма кой да засади картофите..."
Отговор от сина: "И вие ми липсвате! Лозето по-добре хич не го копайте! За това, което ще го намерите, ще ми лепнат поне още 20 години,че и вас ще доведат при мен."
"Мили сине, с писмото ти дойдоха и полицаи, изкопаха цялото лозе, нищо не намериха..."
"Мила мамо, каквото можах да направя оттук, направих. Засадете си картофите сами!"

# 183
Не съм се разписвала в тази забавна тема до сега.
В неделя в късните часове, малко преди полунощ, сещам се аз да пусна поръчка в сайта на Нотино, имаха безплатна доставка.
Влизам първо в приложението, обаче там само до адрес може, не до офис на куриер. Решавам през сайта да поръчам, избирам си близкия офис, плащам, всичко точно.
Вчера следобед получавам и-мейл, че има товарителница и да очаквам пратката днес. И си викам ще я пренасоча до офис за по-удобно и упорито цъкам няколко пъти да избера близкия ми офис, не става и не става. Викам хубаво, ще избера малко по-далечен, избирам го аз. И изведнъж получавам просветление, че аз си пуснах пратката до моя си офис, а съм останала с убеждението, че през приложението до вкъщи съм я поръчала. А то с големи главни букви си пише и в и-мейла и при пренасочването къде ще дойде пратката, много съм зле Sweat Smile

# 184
И от приложението може до офис. Хубаво го разцъкай 🙂

# 185
И от приложението може до офис. Хубаво го разцъкай 🙂
Благодаря! Blush
Сега се разрових. Не знам защо все си мислех, че лично получаване е от магазина им, а то имало опция за офис/бокс на куриер.

# 186
  • Варна
Пак ида аз. Чакам пратка от Емаг със Sameday и съм решила, че ще дойде в box, който съм избрала. Идва съобщението, отивам аз на box-a, който се казва и Български пощи (в моята глава) и греда. До бокса има Български пощи, то било point, там съм избрала. На пет метра са едно от друго, два дни ми отне да си взема нещото, т.е да ми дойде на ума, че освен бокс имат и физически точки за получаване на пратки.
За мое оправдания си местя офиса и съм каталясала, без много мозъчна дейност ...

# 187
Ааа, тука няма нужда да се извиняваме и оправдаваме, то инак каква тема ще е?! Simple Smile
Вчера по нощите излизам да почистя филтъра на сушилнята и вали дъжд. Мърморя си аз и се сещам, че последно като я ползвах (в селската къща сме), валеше обилен сняг на едни големи хубави снежинки и пак така бях излязла на двора да чистя филтъра - минавам го с четката и виждам как пак се стели един бял пух, че и хвърчи настрани, не пада в кофата, както обикновено. Бре! За пръв път ми се случва такова нещо - аз чистя, пухът хвърчи...полудях. Е, докато се усетя, че белият пух от филтъра отдавна е почистен и вече чистя снежинки...

# 188
Аз муня от снощи.
Извеждам моята племенница (2 г. и 3 м.) на разходка и се позиционираме на една детска площадка пъъъъълна с деца. Малката щъка напред-назад, а аз след нея. По едно време тя решава, че ще се люлее и аз нали вече не съм първа младост, уморих се, викам ще приклекна, докато люлея люлката, за да си почина. По едно време така загубих равновесие, че паднах по дупе назад насред площадката. Хладнокръвно станах, изтупах се и продължих да люлея детето, което ме гледаше някак си странно.Grinning

# 189
Чета ви, че не мога да заспя, ама само повече се разсънвам.😄
Да разкажа и аз една изцепка, но на майка ми отпреди доста години. Ние с нея се чуваме всеки ден минимум по два пъти (не, не живеем в различни градове, даже сме на 5 минути с кола една от друга). Вечер задължително й звъня, за да й пожелая лека нощ. Веднъж обаче съм заспала, без да й се обадя. Тя не звъни, за да не ни притеснява с мъжа ми, но решила да ми напише смс, в който ми пожелава лека нощ и пише, че ме обича, като слага името ми отпред.
Само че вместо на мен, го изпраща на човек, който е със същото име като моето и на галено ни викат по един и същи начин. Човечецът женен на всичкото отгоре и на нейна възраст.
На другата сутрин майка ми звъни почти в истерия (усетила се) и ме пита как да изтрие този смс. Казах й, че няма как. Да напише нов, да се извини и да обясни, ама тя, горделива, не ще, нямало да се излага повече. Отидох у тях, че ми стана много виновно за този нещастник, който може да е пред развод вече, взех й телефона и пуснах от нейно име съобщение. Дано жена му е повярвала.

# 190
Един стар приятел, с който си приказваме всякакви простотии ми е забранил да му пращам смс. Каза, че той не може нито да го отвори, нито да го изтрие, та най-много да попадне в ръцете на жена му, а тя да приеме нещата грешно.

# 191
  • Бургас
Оххх, напълно в темата и мунщината от последните постове съм!
Сутринта изпращам малкия си син на училище и в същото време ми звъни колегата да ми каже,че тръгва и идва да ме вземе. И аз в галимацията се оплетох! Вдигам телефона и изпращам на входната врата сина си! И  казвам ,,Обичам те, Писан! ,, - обаче в телефона! На колегата! А не на сина ми! Simple Smile Малеее, цирк голям!
ДОбре че се познаваме много с него и няма проблем!

# 192
Не знам дали писах, ама преди един месец реших, че съм си загубила дебитната карта, блокирах я веднага само за да я намеря после на дъното на чантата.
Миналия понеделник купих едни билети за влак в чужбина с нея, защото така имам застраховка и май я прибрах в портмонето. Чак ДНЕС по едно време плащам разни работи с револют картата, гледам, че нещо в портмонето липсва и осъзнавам, че дебитната ми карта ОТНОВО Я НЯМА. Този път не се обадих да я блокирам. Претърсих всичките си чанти вкъщи - няма я. И по едно време отворих отново портмонето и гледам - картата от бг банката си стои кротко в отделението, а аз върху нея съм сложила картата от Револют.

# 193
И аз така, миналата седмица пазарувах. В един момент тръгнах да плащам и не мога да си намеря картата. Върнах се в предния магазин, където платих, няма я. Като започнах по-спокойно да си разглеждам портмонето, видях че съм я пъхнала в друго отделение.

# 194
Не знам дали писах, ама преди един месец реших, че съм си загубила дебитната карта, блокирах я веднага само за да я намеря после на дъното на чантата.
Миналия понеделник купих едни билети за влак в чужбина с нея, защото така имам застраховка и май я прибрах в портмонето. Чак ДНЕС по едно време плащам разни работи с револют картата, гледам, че нещо в портмонето липсва и осъзнавам, че дебитната ми карта ОТНОВО Я НЯМА. Този път не се обадих да я блокирам. Претърсих всичките си чанти вкъщи - няма я. И по едно време отворих отново портмонето и гледам - картата от бг банката си стои кротко в отделението, а аз върху нея съм сложила картата от Револют.
Това с картала и аз съм го правила.Само ,че без да искам я слягам на друго място в протмонето.Отивам в банката,паникьосана -няма ми картата ,а след седмица заминаваме на почивка.Попълвам документи за нова карта,след 4 дена отивам да я взема ,отварям протмонето за да взема личната карта и виждам старата карта.

Общи условия

Активация на акаунт