По-различният конкурс: "Работилница за Великденски чудеса" - ГЛАСУВАНЕ!!!

• 14 953
  • 359
  •   1
Отговори
# 240
  • София-там нейде в западната част
поздравления от мен на победителите   bouquet ... виждам че доста неща сте обсъждали и няма да се връщам назад важното е че е взето решение,гласувано е и избраното от нас жури е дало гласовете си за да могат да се подберат неща които да се продават "като топъл хляб"  Grinning в името на дечицата ... да признавам бързо моята творба е №56 радвам се че има хора на които е харесала и е нормално да не се хараса на други,като я правих се ръководех от това предположих,че повечето ще бъдат със зайчета,яйца и т.н. исках да направя нещо по-розлично,нещо което да ни накара да  се замислим за празника от друг поглед ... исках да направя и една весела и шаренка но просто нямах време и възможност/в работата пак се прецака компа и не мога да работя/ ... също така внесох съответните промени спрямо вашите критики за което благодаря мисля че стана по-добра ... по-лошото е когато не се коментира изобщо - говоря принципно ... айде че се разписах много
аз също имам поръчка от рамките и ще работя днес  Grinning 

# 241
моите картички са 28-29-30-31
този път реших да направя нещо по стандартно,което да допадне на повече хора.Радвам се ,че по някакъв начин ще помогна и аз на дечицата

Тази картичка си е великденска,не пролетна.Тук  съм направила вазата като яйце,поставила съм свещ-защото тя е един от символите на празника-а цветята са вмъкнати за да подскажат,че всичко това се случва през пролетта

За тази имаше притеснение относно авторското право на момиченцето.То е изрязано от безплатен скраб и допълнително обработено/например шапката е изцяло променена/Всичко останало  в картичката съм си го правила аз

тази я бях поствала в темата и я коригирах според тогавашните забележки.Ако има още нещо кажете да я оправям докато е време

# 242
  • Czech Republic
Здравейте момичета! Hug

Гледам големи дебати са се рзвихрили тук. Wink Мисля, че всичко показано е много добро( и както някой правилно спомена, в много случаи и по-добро от това което се продава). Разбира се много от картичките си имат кусури, които обаче за нетренирано око не са толкова фрапиращи, а и многат да се оправят. Имате страхотна фантазия и идеи, а това е много важно -реализацията се постига с опит и практика.  bouquet

Моите нескопосани неща са N42 - и  N43 - при първата липсва идея (прекалено е традиционна), а и реализацията не е на кой знае какво ниво - просто беше такъв опит. Радвам се че е не е сред първите, защото тук има много, много идейни неща! Втората като снимка е добра, но пак без идея като че ли. Исках да и сложа поне надпис, но поради Линукса, фотошопа ми не приема кирилизирани шрифтове.

Ако все пак някой иска да ги отпечата, моля да ми напише ЛС. Peace

# 243
  • София
Само едно се чудя, наистина ли мислите, че някой на тези 3-4 дни ще реши да си търси авторски права...че чак толкова се притеснявате...колкото до безплатния скраб - 99% дори от безплатните имат рийд ми файл, които ги позволява да го ползваш, за лични цели, но не и за комерсиални...а това в случая си е много комерсиална цел Wink

# 244
Само едно се чудя, наистина ли мислите, че някой на тези 3-4 дни ще реши да си търси авторски права...че чак толкова се притеснявате...колкото до безплатния скраб - 99% дори от безплатните имат рийд ми файл, които ги позволява да го ползваш, за лични цели, но не и за комерсиални...а това в случая си е много комерсиална цел Wink
ако ползваш целия скраб или големи части от него-би могъл някой да тръгне да си търси правата,но ако ползваш един малък детайл от него и то преработен,никой нищо не може да ти каже.
ето една картичка ,която бях направила ,но не я пуснах за конкурса,защото е по особена,ако някой иска може да си я разпечата

# 245
Дамаянти,  7 е от моите, пускам ти я на мейла, а я кажи какво стана с предните на църковна тематика, пуснахте ли ги онзи свещенник? И какви бяха реакциите, просто ми е интересно...

# 246
Момичета, моля ви, авторките на: 7, 52, 20, 32, 38 и 12, да ми ги пратят на мейла, или ако ги имат качени в Мултито, да ми пратят линка. Ако разбира се искат да ги разпечатам. Hug Но няма време!
7 и 12 ги знам на кой са, но другите не се сещам.
Дотук само Деситка ми е пратила картичката си.

# 247
При мен има са изпратени само нещата на Весика. Моля останалите да ми ги пуснат, за да мога дам поръчката в понеделник и във вторник да са готови! Praynig

# 248
  • София
ani69, прекрасна е! Трябваше да я пуснеш

# 249
  • Варна, а по празниците в Ямбол

И моето мнение е такова.. та се чудех какво й е странното??!!

# 250
ЕТО ги моите линкове
№28
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/5/photos/21/orig … i9Fb1AeieqI8H69gQ

№29
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/5/photos/21/orig … 0ShUJkjHDs7HEJarQ

№31
http://images.annaanastasova.multiply.com/image/5/photos/21/orig … u6xcXe31fSSYAuusQ

И моето мнение е такова.. та се чудех какво й е странното??!!
незнам точно кое , но все си мисля,че нещата които правя така,че да наподобяват картини не се харесват толкова ,колкото фотоколажите

# 251
  • София
ani69, имаш доста фенове, брой ме и мен към тях  Grinning
Имаш оригинални идеи и много хубаво ги реализираш! Не променяй стила си.

# 252
ani69 има проблем - твоите неща излизат с надпис мултипли отдолу ooooh!
Пусни ми ги на меил моля те Praynig

Странна работа, линковете към Теовите и на Весика не са с такъв надпис, на моите също не излиза newsm78

# 253
ani69 има проблем - твоите неща излизат с надпис мултипли отдолу ooooh!
Пусни ми ги на меил моля те Praynig

Странна работа, линковете към Теовите и на Весика не са с такъв надпис, на моите също не излиза newsm78

Не знам, дано само не излезе тоя надпис на печат, че тогава, ще стане страшно. ooooh! Thinking

# 254
Не са ми пратени само 32 и 38.

Общи условия

Активация на акаунт