Овлажнител за въздух

• 276 275
  • 693
  •   1
Отговори
# 390
От събота ползваме Lanaform Mixy , но изчаквах, за да мога да дам отзивите си. Бях се ориентирала към него и след добрите отзиви на valer най-накрая го взех  и аз от същия сайт.  Hug Valer благодаря за коментарите, наистина съм много доволна от него. Почти не го усещам като шум, стаята е малка и добре се справя с достигането на идеалната влажност. Единствено не разбрах valer с какво го почистваш вътре, защото аз срещнах малко трудности в единия край и не ми хареса като за първи път как го почистих  newsm78 Използвам преварена вода, изстинала. Друго не се сещам, ако имаш още въпроси питай  vily_st ( този от картинката е MIxy-то ).
А забравих да кажа, че откакто го имаме и двете девойки спряха през нощта да кашлят и да плюят бибите и почти не съм ставала да ходя до стаята им, направо се преродих  Laughing
Ооо, супер, благодаря за инфото Peace. Аз днес звънях до официалния им представител и момичето ми каза, че мога да отида да го видя наживо, Mixy-то щяло утре да го докарат и да го има

joana_an  ти за Mixy-то ли питаш? Шоурума на официалният им представител е на ул.Синчец 14 - това е в центъра, близо до НДК
Е, сдобихме се с Миксито, много сме доволни, определено има ефект от него, не е много шумен, все едно е оставен пуснат компютъра  Rolling Eyes

# 391
  • София
Благодаря Bunnie.А моя е все едно си сложил вода на котлона,която ври.С една дума минали сме се здраво.

# 392
  • Бургас
Аз като търсих по спешност, нищо свястно не открих и си взех един овлажнител на Crown. Сравнително тих е, с ултразвук си е, голям резервоар, автоматично изключване. Е, розов, но го преглътнах, заради цената от 25лв. Върши работа, но заради твърдата ни и мръсна вода, доста бързо взе да образува котлен камък и не знам как и с какво да го чистя Tired

# 393
  • Бургас
bradata, и аз си купих такъв ...Мислех, че съм единствената в този град с подобен проблем hahaha
Аз моя мисля с малко оцет да го третирам, като хване котления камък...пък да видим  Whistling

# 394
  • София
Здравейте!Мога ли да ви помоля да ми кажете вашите овлажнители на колко децибела работят?Бях споделила по-рано във форума за моя Чико,че ми се струва много шумен.Пише,че е около 25 децибела.По колко са вашите?

хм, аз ще проверя дали пише такова нещо на моя. мога да ти кажа само че е доста тихичък- по-скоро се чува едно като ромолене на поток.
но мнооого мнооого тихо

погледнах, но на моят никъде на кутията не пише. може би в книжката му. ако я открия пак ще пиша.

# 395
  • София
Здравейте!Мога ли да ви помоля да ми кажете вашите овлажнители на колко децибела работят?Бях споделила по-рано във форума за моя Чико,че ми се струва много шумен.Пише,че е около 25 децибела.По колко са вашите?

хм, аз ще проверя дали пише такова нещо на моя. мога да ти кажа само че е доста тихичък- по-скоро се чува едно като ромолене на поток.
но мнооого мнооого тихо

погледнах, но на моят никъде на кутията не пише. може би в книжката му. ако я открия пак ще пиша.
В книжката ги пише тези неща,да.Благодаря ти още веднъж.

# 396
  • София
Здравейте!  Hug

Имам конкретен въпрос - спряла съм се на този модел:

Lanaform Vapolux:

http://www.bodycare.bg/relaks/za-vyzduha/item/83-vapolux

Някой закупил ли е точно този модел? Моля за отзиви   bouquet

# 397
  • София
Здравейте!  Hug

Lanaform Vapolux:

Някой закупил ли е точно този модел? Моля за отзиви   bouquet

ние ползваме такъв от 3 години и съм супер ултра доволна.
заслужава си всеки лев, въпреки че не е евтин.
има много функции, безшумен е  /чува се само едно съвсем тихичко ромолене като от поточе/ и въздухът в стаята на малката става приказно свеж.
Чак се замислям да си вземем още един за нашата стая. Grinning

# 398
Здравейте!  Hug

Lanaform Vapolux:

Някой закупил ли е точно този модел? Моля за отзиви   bouquet

ние ползваме такъв от 3 години и съм супер ултра доволна.
заслужава си всеки лев, въпреки че не е евтин.
има много функции, безшумен е  /чува се само едно съвсем тихичко ромолене като от поточе/ и въздухът в стаята на малката става приказно свеж.
Чак се замислям да си вземем още един за нашата стая. Grinning

Подкрепям напълно!
Страхотен е!

# 399
Здравейте ,мисля да си закупя този овлажнител   http://www.bodycare.bg/relaks/za-vyzduha/item/82-vapo-360 .може ли да ми кажете нещо за него, какво ви е мнението.Видях  че някой ,казва че не са подходящи овлажнители за асматици и проблеми с алергии. помогнете моля

# 400
  • София
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос към притежателите на Mixy на Lanaform. При вас капе ли леко от капачката, с която се затваря резервоара за водата? И след като се постави върху основата нормално ли е тя да се напълни с вода? Нямам теч извън уреда, но нещо ме притесни това капане и се чудя дали е дефект на нашия или си е така по принцип.
Поздрави Simple Smile

# 401
Нашия не е  Mixy, а е Vapolux, пак на Lanaform и при нас е точно както го описваш. Щом няма теч навън, няма проблем  Peace

# 402
  • София
Нини, благодаря за успокоението. И аз стигнах до извода, че би трябвало всичко да е наред, щом като не протече след цяла нощ работа.
Ако някой се интересува от Mixy-то - и от мен една много положителна оценка. Относително безшумен, въздухът е доста приятен и се събудих на сутринта с отпушен нос (за първи път от не знам колко месеца). Да не говорим как му се радвам всеки път като го погледна - много е симпатичен Simple Smile

# 403
Аз си взех от Метро ултразвуков овлажнител, мисля, че марката беше тяхна - Fairline. Има резервоар 3,5 л, много е тих, може да се наглася силата на изпаряване. Работи много добре, особено както се налага да пускаме климатика по цяла нощ. Беше нещо като 36 лв. намален.

# 404
  • София
Bunnie, Нини - благодаря Ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт