КГБ = Клуб на Готините Баби - 229

• 23 234
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
При нас гърмя, трещя и най-после заваля, но за доста кратичко. Стана и по-студено та се наложи да затворя прозорците.
                Чакам младежът ни да се завърне от Румъния и дано не тръгнат много късно. На отиване тръгнаха късно и в града бяха през нощта. Постоянно надничам дали не са пуснали някаква информация за състезанието, но...явно не им остава време.
                Клечи, къде са тези коминчета? Приличат ли на румънските? Преди години им носих от екскурзия и ги харесаха.
                И аз съм на диванАта. Ту гледам филм, ту се занимавам с нещо друго когато ми омръзне.

# 721
               Клечи, къде са тези коминчета? Приличат ли на румънските? Преди години им носих от екскурзия и ги харесаха.

Дидиа тук
https://g.co/kgs/Eu2SkEv.
От 1-2 месеца ги правят.

И тук правят от по-преди.
https://j-stil.info/kozunacheni-komincheta-chimney-cake-4452022835998102617/
Хубави са, ако са приготвени в момента Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 16:16 от Важна клечка

# 722
Изваля се хубав дъжд с малко градушка и гръмотевици в нашия квартал и сега грее слънце. Децата се радват истински и гледат дали ще се появи дъга. Много ми е хубаво!

# 723
  • София
Първо за Гъбката - това с катетъра е често случващо се. Щом са взети мерки ще мине. Важното да напредва с думи и изречения. Чакаме с нетърпение да ни се похвали лично.                                                             
Вчерашната среща ни зареди за деня, пък и за дни напред!! Благодаря на Фло за гостоприемството. На Нинка за хубавите тениски на отбор КГБ. На всички за старанието да е богата трапезата ни. И това, че доведохте и внучета да ни усмихнат деня, благодаря!!  Разпратих малко снимки, който иска да ми пише на лични. Има и две видеа.         Днес бяхме на баскетболно шоу на София. Тя тренира от 2 месеца, но и харесва и дано да се задържи. Докато Теодор и шах не му се тренира. Дай му компютъра на него.                                                                                                              Хубав завършек на почивните дни.

# 724
Привет, да ви нагледам набързо. Снощи свършихме работа у съседите,  днес съм го ударила на мързел, ама не ме е срам особено. ММ кара ски на Боровец може би за последно този сезон, синягата се запиля на някъде и аз имам право на избор  -  диванаТа, книжката или бозите на корейците. При нас преваля, но засега не е студено.
Много се радвам за Габката, сигурна съм, че ще става все по - добре. Фло,  продължавай да носиш добри новини!
Пия си кафето на двора и страхотно ми мирише на зюмбюл. Цъфнали са всичките, ще се пръсна от яд, ако застудяването ги съсипе.
Хубав ден на всички!

# 725
  • в сърцата на любимите ми хора
От вчера не мога да стигна до писане 🙁. Радвам се, че ГЪБЧЕТО напредва. Болките са от катетъра, ще преминат.
Да благодаря и аз на ФЛО за топлото посрещане и чудесната компания. Запознах се с ТАМИ и ЕНИСА - прекрасни дами 🤗. Беше толкова хубаво, че не ми се тръгваше. Но, както знаете, имахме състезание и не трябваше да
закъсняваме. Сега да се похваля - младежът взе ЗЛАТЕН медал🥇. Трудът му беше възнаграден. Много се гордея с него!!!
Днес бяхме с щерката на протеста срещу двамата изроди, убийци на животинки (случаят се коментира доста последните дни). Имаше доста хора, но за почти 2-милионна София беше слаба подкрепата. Да не се питаме после защо ни се случват такива гадости.
После пихме кафе и точно преди да се изсипе пороят си бяхме вкъщи. Сега съм на диванАта и реанимираме.

# 726
Мамси, браво на момчето, с право се гордееш с детето, да е здрав и още много медали да заслужи! За изродите от Дивотино не ми се коментира. Сега четох, че нашият кмет иска изселване, ама едва ли ще се получи. Утре протеста е при нас, ще ходя.
Ето ви снимки от градинката, дано се запази.

# 727
Мамси, честито!
Браво на момчето, вчера
предварително го нагушках.
Ениса, хубава градинка, с кеф
да си пиеш кафенето!

# 728
Мамси, браво!
Ениса, внучката ми каза, че иска градинка като твоята Simple Smile

# 729
Мамси, браво на младежа! Да продължава да ни радва с успехите си!
             Клечи, благодаря за инфото.
             Ениса, чудна градинка. Зюмбюлите в нашата са повечето сини, а имаше много цветове. Опасоха ги преминаващите. С луковиците ги изскубаха. Мирисът им се усеща дори на моя етаж /първи над магазини/, но трудно ги опазваме.

# 730
Влизам да надникна и чета хубави новини за внучета Simple Smile
Мамси, поздравления за детето! С право се гордееш! Жив и здрав да ви е и все така успешен и да ви радва!
Ениса, прекрасна градинка, чак през монитора ми замириса Simple Smile при нас все още няма нищо, ни лалетата, ни зюмбюлите са цъфнали. Само синчеца.

# 731
  • Вила Великула
Мамси, браво на момчета. Освен, че е добър плувец е и изключително възпитано момче.
Ениса, страхотни са. Често ли ги полива? Аз имам насадени много пролетни цветя, но преди време ги изяде нещо, дали е сляпо куче или къртица - не знам. Сега гледам, че има един напъпил зюмбюл и 2 нарциса. По-рано имах и няколко минзухара. Затова пък после като тръгнат ирисите и кукувичата плюнка, няма отърване от тях.
После си чакам розите, лавандулата и божурите. Всеки сезон е красиво. Не съм се отказала да ви събера и тук, но проблема е с транспорта. Хем е близо, хем са си 50 км. Без коли не става. Споменавала съм ви и за къщата за гости, но пак проблема с превоза...

Мисля си, че сега като сме в толкова приповдигнато настроение след вчерашната среща при Фло е време и за новата тема. Тази също я изписахме за рекордно време /21 дни/ и не случайно от гореща, стана много гореща тема.
Очаквам и Жана да се престраши и да пише, след като вече ни познава и няма технически проблеми. Очасвам и майското пролетно градинско парти при нея.
А сега.....заповядайте в новата тема № 230.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1755252.msg49457753#msg49457753

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 17:43 от pipilota6

Общи условия

Активация на акаунт