Европа по времето на Тръмп

• 46 928
  • 977
  •   1
Отговори
# 210
Реалността, от историческа гледна точка, е несправедллива. Точка.
Няма абсолютни победители, в никоя война, водена от времето на Пуническите войни, дори.
Разликата между искащите война и победа, боящи се от капитулация!, и търсещите мир, е в разбирането на горното.

Единствените сигурни губещи, при продължаване на тази агония , са онези на фронта- и от двете страни.
Подкрепящите продължаването на бойни действия, не са на тяхна страна,  било то  руснаци или украинци.

# 211
  • София
Защо не искате ЕС да работи за мир?

Кой, за бога, не иска мир, какви са тези приказки????
Ако някой успее да намери начин да накара путин да спре да стреля и да има мир, медал ще му дадем. Ето и тръмп сега два пъти ли, колко беше, се среща с лавров и не може да повлияе и да ги накарат да спрат. Но всички искаме това, естествено, да спре войната и путин да спре бомбите.
Всички това искат, какво говорите? С изключение на русия, естествено, ама то само от тях зависи.

# 212
  • София
За мен има  едно необяснимо нещо- защо навсякъде по света, обикновените хора искат мир,  освен, онези, които се задушават с омраза към някоя сила- дали западна или източна!
Защо никой не работи за мир? Защо не искате ЕС да работи за мир?
Всички искаме мир, що за детинско изказване.

# 213
Ма, не бе. Виж, как тънко се прокарва идеята, че всички трябва да се кланят на Русия и ще има мир. Руски мир. И ще настане един живот..., пардон жизнь.

# 214
Ма, не бе. Виж, как тънко се прокарва идеята, че всички трябва да се кланят на Русия и ще има мир. Руски мир. И ще настане един живот..., пардон жизнь.
Ма, не!- що за изказ?!
Не си познала, и няма дума от мен казана за това.
Аз не се кланям, и нямам намерение да се съревновавам в наливане от пусто в празно.

# 215
Ми ти точно това правиш, наливаш от пусто в празно.
Как да стане тоя мир, като Путин не спира. Кажи като толкова ги разбираш нещата.

# 216
Ми ти точно това правиш, наливаш от пусто в празно.
Как да стане тоя мир, като Путин не спира. Кажи като толкова ги разбирам нещата.
Не, не, не отстъпвай сега!
Искате победа, не се задоволявате с друго.
Това наричам аз, неискане на мир!
И, не аз ги разбирам, а вие, дето във всички теми, се явявате защитници на тезата.
Наричате всеки, искащ да се спре финансирането на войната, копейка, и т.н.
........

# 217
  • София
И аз това се чудя - как да има мир, след като агресорът не спира? За да има мир, агресорът/насилникът трябва да бъде спрян. Какво става като пуснеш един насилник да се вихри? Първо има една жертва, после втора, трета... Това не е мир. За да има мир, трябва да отстраниш насилника.

# 218
Така е, да спираме финансирането на войната и украинците да се предават, че много ни нарушиха спокойствието, с желанието си за независимост и нормален живот, извън задушаващата прегръдка на Русия. Нахалници.
Само, че както днес са те, така утре ще са следващите. Все пак всички помним заплахите към Полша, Румъния и прибалтийските държави. Нас не ни заплашват, защото няма защо. Всичко даваме за големия брат, най-вече сънародниците ни, живеещи в демократични европейски държави или в САЩ.

# 219
И аз това се чудя - как да има мир, след като агресорът не спира? За да има мир, агресорът/насилникът трябва да бъде спрян. Какво става като пуснеш един насилник да се вихри? Първо има една жертва, после втора, трета... Това не е мир. За да има мир, трябва да отстраниш насилника.
Колко е трудно това да се разбере?
Не знам колко страници вече по всякакъв начин се разясни и въпреки това отговора е ама вие не искате мир!
Сериозно се замислям за капацитета на хората, които не могат( или не искат) да го схванат.

# 220

Колко е трудно това да се разбере?

Нищо не изяснявате, освен, че сте наясно кой не спира Rolling Eyes
А, да- обяснихте ми,че съм 2 годишно с вафла, по типичен тертип на списващите.
Аз пак питам- кой се опита да прави преговори , досега?

Редактирам- първи постъпки за мир! Heart
От Зеленски!
https://x.com/ZelenskyyUa/status/1896948147085049916

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 18:39 от Mamagemelar

# 221
Горките украинци, горката Европа ...

# 222
  • Бургас
Как стана така, че единственият насилник на света се оказа Русия? Дали да не питаме арабския свят какво мислят по въпроса? Или тамошните войни не ни касаят? Нито Русия подкрепям, нито Украйна, а най-малко САЩ, които всъщност започнаха тази война. Баш за разликата повод и причина говоря.
Вярно, че вече призивите към Путин не работят. Както не сработиха неговите към САЩ и компания ПРЕДИ войната. Сега ще питате кога Путин е призовавал за мирно разрешаване на конфликта. Ами пробва, няколко пъти дори, преди да започне военните действия пробва да свика срещи, ама нещо го отсвириха. За сметка на това, на Зеленски смело му казаха да не се договаря, а да хвърля ръкавицата, те щели да му помогнат. И му помагат, де, да се затрие украинския народ, бая му помагат.....

# 223
  • София
Как стана така, че единственият насилник на света се оказа Русия?
Скрит текст:
Дали да не питаме арабския свят какво мислят по въпроса? Или тамошните войни не ни касаят? Нито Русия подкрепям, нито Украйна, а най-малко САЩ, които всъщност започнаха тази война. Баш за разликата повод и причина говоря.
Вярно, че вече призивите към Путин не работят. Както не сработиха неговите към САЩ и компания ПРЕДИ войната. Сега ще питате кога Путин е призовавал за мирно разрешаване на конфликта. Ами пробва, няколко пъти дори, преди да започне военните действия пробва да свика срещи, ама нещо го отсвириха. За сметка на това, на Зеленски смело му казаха да не се договаря, а да хвърля ръкавицата, те щели да му помогнат. И му помагат, де, да се затрие украинския народ, бая му помагат.....
Кой е писал такова нещо? Темата е за Европа, не за света. Иначе по света насилници има не един и два, аз пиша за този в Европа.

# 224

Общи условия

Активация на акаунт