Обаче всичко това само в периодите когато не ме боли нищо. Въобще немога да си представя, че ще се натоварвам докато ме боли нещо....
За коленете трябва да те види доктор - може да не те боли по същия начин като мен примерно - мен ме боли отстрани(от вътрешната страна) и отгоре на коляното и там се и подува - обикновенно не точно така боли при възпалена става, но при мен така се получава. Явно зависи къде е възпланението по усилено.
За ръцете - моите възпалени стави са просто 2но по-големи "топчета" от останалите "топчета" на стави. Без зачервяване. Като ги стискам и натискам не ме боли, обаче като свъвам пръстите много боли. Боли и като "пресрещна" пръст с възпалена става. Когато ме боляха китките това "пресрещане" също беше най-болезненото - като се подпра примерно на китки да стана

Не ме питай как ставах като те болят колената и неможеш да се изправиш след като клекнеш без да се подпреш на ръце, които също болят

За доктор немога да ти помогна. Защо не звъннеш в Урвич и да питаш там на място?