Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 029
  • 369
  •   1
Отговори
# 60
Цял ден ровя . Преди време е имало дори по медиите скандал със Алкан Емин за същото и нищо не е станало .просто е променил болницата.
Иначе законно не , но пишат че ги маскирал като внос.  Даже пациентка си е завела сестра на 19 и е записано внос Sad
Това официално няма как да стане според мен, защото всички донори се проверяват. Освен това е наказуемо, защото нарушава закона. Ако изобщо се прави е тайно.

# 61
Абсолютно нищо не може да ме учуди като практики,особено в България.

Не видях да сте казали от коя група е този коментар??

# 62
Видях и аз постовете в фейсбук групите за донорски яйцеклетки и инвитро.
Дано момичето се оправи, лошото е че не стига, че сложно да се намери донор, а в клиниките “спестяват” информация и последиците са за сметка на донорите.

Абсолютно нищо не може да ме учуди като практики,особено в България.

Не видях да сте казали от коя група е този коментар??

# 63
  • София
Какво ѝ има, че да се оправя?

# 64
Като цяло има последици след втората стимулация- липсва на цикъл и концентрация, топли вълни, общото състояние не е добро.
Подала е жалба в медицински надзор и търси съвети къде да се прегледа, защото в “клиниката” отричали да има проблем

Какво ѝ има, че да се оправя?

# 65
  • Be realistic - plan for a miracle.
Всеки, който тръгва да дарява, е хубаво да прочете и да се инфомира първо сам. Това си е сериозна крачка и да се подхожда лекомислено от пълнолетен човек… само защото го е домързяло да прочете.
Но първите виновници са клиниката. Донорите трябва да се информират много педантично и обстойно да им се разясняват рисковете. Защо не се казва името на клиниката?
На мен ми звучи като да е станала донор с плащане под масата. В България все още е безвъзмездно даряването и е хубаво да се раздуха и проучи случая.

# 66
Момичета, от фондация Искам Бебе са пуснали петиция за финансиране на инвитро с донорски материал: https://iskambebe.bg/%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%86%d0%b8%d1%8f- … 0%b8%d1%82%d1%80/

# 67
Момичето казва коя е клиниката- в Студентски град, до университета, където учи. Ясно ми в коя в клиниката, аз също имам опити там. Явно си имат “координатори” и “връзки” сред студентите. Имат си начини, недоказуемо е твърдението ѝ, платено ѝ е за дарението. 

Всеки, който тръгва да дарява, е хубаво да прочете и да се инфомира първо сам. Това си е сериозна крачка и да се подхожда лекомислено от пълнолетен човек… само защото го е домързяло да прочете.
Но първите виновници са клиниката. Донорите трябва да се информират много педантично и обстойно да им се разясняват рисковете. Защо не се казва името на клиниката?
На мен ми звучи като да е станала донор с плащане под масата. В България все още е безвъзмездно даряването и е хубаво да се раздуха и проучи случая.

# 68
  • Be realistic - plan for a miracle.
Хм, в Студентки пък коя клиника е? Да не е на Владимиров, до Студентски парк?

# 69
Хм, в Студентки пък коя клиника е? Да не е на Владимиров, до Студентски парк?

Да, момичето пише че е тази

# 70
Много гадна история Sad
Дано се оправи момичето .
В Майките на София има същата тема от преди две години с други студентки. Явно е доста отдавна това което се случва там.
По закон обаче виновата е тя, а не клиниката. Реално клиниката ще се измъкне както Емин с "не знаехме че няма деца " .
Момичето е много позитивно .

# 71
Интересно как би се измъкнала клиниката, защото по закон клиниката е длъжна да пусне информация за потенциалната донорка към Изпълнителната агенция „Медицински надзор“. Агенцията проверява за реализирани бременности (собствени деца и от предишни дарявания, макс 5), и период от предишни даряване мин. 4мес.
Но явно законът е едно, а действителноста е друга. Дано всичко да е наред при момичето в бъдеще.

# 72
Коя е тази група във фейсбук, в която момичето  споделя

# 73
Ами аз в две видях
Майките на София и инвитро с донор от други дами знам, че има и другаде но не съм сигурна къде
Коя е тази група във фейсбук, в която момичето  споделя

# 74
Здравейте,някой имал ли е успешна бременност след вливане на интралипид преди ембриотрансфер?

Общи условия

Активация на акаунт