Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 26 987
  • 369
  •   1
Отговори
# 360
Ох, Нина, това е ужасно. Съболезнования за огромната загуба!

# 361
  • Be realistic - plan for a miracle.
Съжалявам за загубата. Sad

# 362
Ninabg, съжалявам за загубата ти.
Бъди силна!

# 363
Съболезнования за ужасът,който сте преживели.Желая от сърце скорошно щастие!

# 364
Благодаря на всички.Надявам се скоро да успея пак да забременея и този път всичко да е наред.

# 365
Здравейте мами, включвам се с малко по-различно питане.
Търся опит/референции от българи, които са правили ин витро с донорска яйцеклетка в Русия (особено Москва или Санкт Петербург). Интересува ме: коя клиника ползвахте, колко време останахте там, има ли услуга за настаняване и какви бяха общите разходи/успехът.
Благодаря предварително!

# 366
Здравейте, не точно по темата за ДЯ, но искам да помоля за информация за ДЕ- опитвам се да се ориентирам, освен Надежда- има ли друга клиника да предлага ембриони

# 367
Дама, която посещава моя лекар си поръча ембриони от Киев с ДЯ и ДС. Две от две се хванаха.

# 368
Успех и от мен мила Нина, каквото и да кажа ще е малко, изпращам ти положителна енергия и женска сила, и от сърце ти пожелавам скоро да гушкаш своето бебе.
На мен при първи трансфер ми сложиха 2 ,захванаха се и двете .Много тежка бременност родиха се преждевременно в 7м.Едното бебе почина на другия ден ,другото живя 1м и също почина. Двуплодната бременност е много рискова , особенно когато си над 40г

# 369
Всяка клиника вече ги предлага, законово се уреди темата за даряване на Е още през 2023. Преди това всички донорски Е са били от материал от банки.
Токуда дори има в ценоразписа си включени ДЕ. Но за другите клиники трябва да се звъни и да се пита поотделно.

Здравейте, не точно по темата за ДЯ, но искам да помоля за информация за ДЕ- опитвам се да се ориентирам, освен Надежда- има ли друга клиника да предлага ембриони

Нина, съжалявам за огромната загуба. Кураж и скоро ти пожелавам да гушкаш своето чудо

А относно темата за два ембриона- рисково е. И аз съм правила такива трансфери, 2 бр с по 2 ембриона, нищо не се захвана. Точно в Токуда. Владимиров и Станулов категорично отказаха да ми връщат 2, а имахме и в двете клиники.
Захвана се 1 ранен бластоцист (класифициран като 1), износих го, имах си обичайния дискомфорт, имаше и трудности през бременеенето. Но след това започва истинско изпитание да отгледаш близнаци. Дадох си сметка едва сега, че щеше да ми е много сложно сама (всякак съм си сама от 7 до 19ч)  да откликна на всички нужди на две бебета и то чисто битови нужди.  Замислете се за после, не е зор само да износим и да родим

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 12:06 от Елче

Общи условия

Активация на акаунт