Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 152
  • 369
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Може ли някоя от вас, която вече е ползвала програмата със свежи ДЯ от Надежда, да сподели каква информация е получила за донорката и дали тази информация е в писмен вид или само устна? Благодаря!

# 151
Здравейте.Информацията , която получих е ръст, цвят на очите и Кръвна група. Уверяваха ме, че  донорството е анонимно и не могат да дават повече информация. Всичко беше по телефона. Доколкото знам, другаде се получава доста повече информация!

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:16 от Sisi New York

# 152
  • Be realistic - plan for a miracle.
Sisi New York, a провеждат ли се поне някакви изследвания на донорката и какви са те?

# 153
Провеждат се, мисля, че в Наредба № Н-2 от 12 юли 2023 г имаше описани задължителните изследвания.

Sisi New York, a провеждат ли се поне някакви изследвания на донорката и какви са те?

# 154
Здравейте! Може ли някоя от вас, която вече е ползвала програмата със свежи ДЯ от Надежда, да сподели каква информация е получила за донорката и дали тази информация е в писмен вид или само устна? Благодаря!
В писмен вид - кръвна група, години, зодия, образование, професия, вероизповедание, колко деца има,  въпроси за интересите й,  защо е станала донор и пожелание към рецепиента.

# 155
Аз като бях в Тутракан едвам измолих да ми кажат на колко години е била донорката, нищо повече не бяха ми казали. В сегашната клиника доктора ми каза, че можел и каталог да ми покаже даже. Ще пиша пак като стигнем до там през Август - Септември.

# 156
Би следвало да ви предоставят резултатите от изследванията, през които е преминала, вида на стимулация. Нещо като малко досие.

Ако вие не си ги искате няма да ви ги дадат доброволно. Като навсякъде.

Аз като бях в Тутракан едвам измолих да ми кажат на колко години е била донорката, нищо повече не бяха ми казали. В сегашната клиника доктора ми каза, че можел и каталог да ми покаже даже. Ще пиша пак като стигнем до там през Август - Септември.

Успех, следващия трансфер да е до финала. Стискам палци.

# 157
Благодаря ви за информацията! В Надежда  отказват да дадат изследванията на донорката, въпреки че тази информация е много важна. Някой успял ли е да я получи?

# 158
Във всички случаи в Надежда се извършват цитогенетични и хетерозиготни изследвания на донорите.  Това гарантира липсата на проблеми при донорството.

# 159
В писмен вид - кръвна група, години, зодия, образование, професия, вероизповедание, колко деца има,  въпроси за интересите й,  защо е станала донор и пожелание към рецепиента.
Здравейте Електра, тази информация от Надежда ли я получихте? По какъв начин я изискахте?

# 160
Здравей MERA,
В коя клиника сте сега?

# 161
Момичета, тук в България на сляпо ли получаваш ДЯ или имаш право както в Украйна например да видиш снимки на донорки и да си подбереш примерно жена, която прилича външно на теб?

# 162
Момичета, тук в България на сляпо ли получаваш ДЯ или имаш право както в Украйна например да видиш снимки на донорки и да си подбереш примерно жена, която прилича външно на теб?

Май зависи от клиниката .

Mile Mims, на този етап предпочитам да не споделям името на клиниката, към която съм се насочила.

# 163

Доколкото знам няма клиника в България,която да има такава практика,но може и да греша.

# 164
На сляпо е, като чета дори и досие не дават в бг. В ЕС е анонимно донорството. Украйна не е в ЕС, затова имат други правила.

Общи условия

Активация на акаунт