Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 069
  • 369
  •   1
Отговори
# 285
В петък доктора ме вика не 3ти ден и ще видим колко са и има ли изобщо. Иначе имаме 1 опит по дълъг протокол в друга болница от който извадиха 1 некачествена яйцеклетка.
Здравейте, включвам се и аз в темата. АМХ 0.23, на 33 години съм, от скоро посещаваме МЦ Св. Иван Рилски - Шумен, д-ра там не насочи към ДЯ, според него няма смисъл да пробваме да вадим мои на естествен цикъл. Там ми предлагат пакет от 6Я от испанска банка Ирема. Има ли някоя от вас която е била по донорска програма там или пък някоя която е взела Я от тази банка? Успех на всички! 🍀

Колко антрални има в началото на цикъла?

# 286
Имах предвид преди като са те гледали колко са били. Ако си с намален резерв, дълъг протокол не е подходящ според много лекари.

# 287
Абсолютно подкрепям написаното от Firebird26. Дълъг протокол не е подходящ при намален яйчников резерв.

# 288
Разбрах какво имаш предвид, изненадващо и за мен дори че до сега не са ме гледали колко имам, никога не са ме викали на преглед на 2ри - 3ти ден. А относно дългия протокол в последствие и аз разбрах че не е подходящ, за това не съм и вече при този лекар.

# 289
  • Be realistic - plan for a miracle.
Сън, не е редно да се препоръчват донорски яйцеклетки само на база хормонални изследвания.
Проследяват се антрални фоликули минимум 3 месеца, прави се следене на овулация минимум шест месеца. Само на 33 години си, това е несериозно само на фона на едно АМХ да те пускат по въртележката с донорските. Съветвам те да отидеш на консултация с друг репродуктивен за второ мнение.

# 290
Здравейте момичета
Може ли да ми пише някоя дама правила опит в Кипър искам да попитам някои неща

# 291
В петък доктора ме вика не 3ти ден и ще видим колко са и има ли изобщо. Иначе имаме 1 опит по дълъг протокол в друга болница от който извадиха 1 некачествена яйцеклетка.
Здравейте, включвам се и аз в темата. АМХ 0.23, на 33 години съм, от скоро посещаваме МЦ Св. Иван Рилски - Шумен, д-ра там не насочи към ДЯ, според него няма смисъл да пробваме да вадим мои на естествен цикъл. Там ми предлагат пакет от 6Я от испанска банка Ирема. Има ли някоя от вас която е била по донорска програма там или пък някоя която е взела Я от тази банка? Успех на всички! 🍀

Колко антрални има в началото на цикъла?

Препоръчвам да отидете в Турция и да опитате там,ако не стане и тамошните лекари ви насочат за ДЯ, тогава може да обмислите.

# 292
  • Be realistic - plan for a miracle.
В Турция не се практикува инвитро с ДЯ и рядко “насочват” за това.

# 293
Заслужава си и друго мнение. За тази възраст и това амх е несериозно да база овчар към ДЯ.
И аз се присъединявам към мнението на другите момичета

# 294
В Турция не се практикува инвитро с ДЯ и рядко “насочват” за това.

Мен точно там ме насочиха за донорска след като казаха,че с мои няма да стане затова препоръчвам в частност Мемориал.

# 295
Подкрепям за Турция. Изгубих 2 години в БГ клиники и за това време минах от намален в изчерпан резерв. Не губете време.

# 296
Sun29, не бързай с ДЯ. Аз на 36 забременях по естествен път с амх 0.12, но извънматочно. И с амх 0.12 д-р Симона Анжел беше навита да опитаме инвитро. След операцията обаче АМХ падна на 0.01 и вече съм категорично за ДЯ.
На твое място щях да отида в Турция.

# 297
Здравейте отново... и вторият ни трансфер (ЗЕТ) на 2 5-дневни ембриона от ДЯ приключи без успех  (дори и опит за имплантация не е имало). Определено приключихме с опитите в България.
Може би единствената ни опция към момента е Кипър. Ще сме благодарни, ако някой сподели сравнително актуална информация за опити с ДЯ в Кипър (може и на лично)..

# 298
  • Столицата на "Второто българско царство"
Здравейте отново... и вторият ни трансфер (ЗЕТ) на 2 5-дневни ембриона от ДЯ приключи без успех  (дори и опит за имплантация не е имало). Определено приключихме с опитите в България.
Може би единствената ни опция към момента е Кипър. Ще сме благодарни, ако някой сподели сравнително актуална информация за опити с ДЯ в Кипър (може и на лично)..
В коя болница правихте опитите? Замразени или свежи бяха ДЯ? Ние още чакаме за ДЯ и това направо ме съсипва...
Аз имам позната, която има успешна бременост с ДЯ в Кипър и вчера и писах за повече инфо, защото може би и ние ще се насочим натам...

# 299
      Здравейте бихте ли споделили в коя клиника са опитите с ДЯ.

Общи условия

Активация на акаунт