Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 27 887
  • 383
  •   1
Отговори
# 375
Извинявам се, малко неясно съм го написала.
Това изследване на NK клетки е от сега, след положителен тест за бременност.
Ин витрото е с ДЯ в Киев.
На 14 ден след трансфер HCG+b стойност 684. Същия ден бях на преглед в България при АГ, който е и репродуктивен и той предложи да изследваме nk клетки, тогава взеха кръв и това са резултатите.  По време на прегледа се визуализира плоден сак, но беше рано за преглед по принцип. Другата седмица съм на преглед - 6г.с.
Преди инвитрото процедурата не съм изследвала nk клетки и не съм правила вливка.
Имам изследвани nk клетки назад във годините, които като в резултати са в норма.
Веднъж съм правила вливка с Интралипид преди трансфер по предписание преди много години.
И как се определя дали трябва да имаш вливка с Интралипид, или вливка на Октагам, някой знае ли?

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 10:22 от JOY*

# 376
  • Ст Загора
Говори и имунолог. Той ще каже какво
Интралипид е слаб,  октам е за доста завишени нк клетки

# 377
nasito8988 Благодаря, ще търся консултация с имунолог онлайн, не съм от София.

# 378
  • Ст Загора
То и в други градове има имунолози.

Иначе аз имах 3 вливки интралипид при о при полож тест и в 8 9 седм.
Не ги изследвах . За жалост не ми помогна това....

Сега трябва да пусна имунологичните преди нови опити

# 379
nasito8988, при кой имунолог провеждаш консултации?
Преди години аз съм ходила при доц.Русев, и доц.Конова.
Сега ще търся друг имунолог за консултация.

# 380
Здравей,
Да попитам в Киев дали вземат под внимание нк клетките и тромбофилия ако има такава? Попитаха ли те, искаха ли да ги пускаш?

На 14 ден след трансфер HCG+b стойност 684. Същия ден бях на преглед в България при АГ, който е и репродуктивен и той предложи да изследваме nk клетки, тогава взеха кръв и това са резултатите.  По време на прегледа се визуализира плоден сак, но беше рано за преглед по принцип. Другата седмица съм на преглед - 6г.с.
Преди инвитрото процедурата не съм изследвала nk клетки и не съм правила вливка.
Имам изследвани nk клетки назад във годините, които като в резултати са в норма.
Веднъж съм правила вливка с Интралипид преди трансфер по предписание преди много години.
И как се определя дали трябва да имаш вливка с Интралипид, или вливка на Октагам, някой знае ли?

# 381
  • Ст Загора
Ами най -добре Проф Михайлова тя може и през medrec m.
И аз бях при Русев .

# 382
Здравей,
Да попитам в Киев дали вземат под внимание нк клетките и тромбофилия ако има такава? Попитаха ли те, искаха ли да ги пускаш?

Скрит текст:

Mile Mims здравей,
мен лично не са ме разпитвали за NK клетки, а и аз бях ги забравила. За тромбофилия говорихме, в Киев ми казаха, че на всяка жена над 40г предписват фраксепарин/клексан. Дават схема с лекарства, която се следва през целия период от подготовката до 3месец включително.
С мен имаже една дама, която имаше предписани вливки Интралипид - преди трансфер и след трансфер. Тя си носеше лекарството със себе си и там и правиха вливки в клиниката. Съобразяват се с предписанията, които са от други лекари и ги следват.

nasito8988
Ами най -добре Проф Михайлова тя може и през medrec m.
И аз бях при Русев .

В Киев изказаха негативно мнение за доц.Русев и неговите предписания, и лекарката ме посъветва да не следвам предписанията му. Не били ок като терапия.

# 383
Здравейте,
Някоя от вас има ли впечатления и повече информация за испанската банка с ДЯ,която ползват в Надежда? Цена, колко се чака, каква програма сте използвали, колко Я са се оплодили и всяка информация ще ми е полезна? Много благодаря и успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт