Донорски яйцеклетки - група на мами, които са заченали и родили с ДЯ - 2

• 44 907
  • 691
  •   2
Отговори
# 555
  • Be realistic - plan for a miracle.
Моля и аз за целия доклад. Simple Smile

# 556
В този доклад липсва медицинския център в Тутракан, Русенската инвитро клиника също не фигурира.

# 557
В този доклад липсва медицинския център в Тутракан, Русенската инвитро клиника също не фигурира.

Тук са

# 558
Правилно ли виждам, че Русенската е вкарала само 2 ембриона за 2024 година?

# 559
Правилно ли виждам, че Русенската е вкарала само 2 ембриона за 2024 година?
Две жени са дарили

# 560
Ааа, 2 жени са дарили яйцеклетки в клиниката , така ли? Няма информация колко яйцеклетки или ембриони са внесени.

# 561
Мера, пълният доклад е тук: https://iamn.bg/%d0%b7%d0%b0-%d0%b0%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b … 1%8f%d1%82%d0%b0/.
Като скрошнеш надолу, където са различните файлове и документи.

# 562
Ааа, 2 жени са дарили яйцеклетки в клиниката , така ли? Няма информация колко яйцеклетки или ембриони са внесени.
За 2024 нямах внесени

# 563
Вижда ли се успеваемостта от този доклад? Нещо не можах да се ориентирам. Видях около 20  000 процедури и 1500 родени бебета, което е по-малко от 10 %

# 564
Вижда ли се успеваемостта от този доклад? Нещо не можах да се ориентирам. Видях около 20  000 процедури и 1500 родени бебета, което е по-малко от 10 %
Да . Може да се пресметне

# 565
  • Маями
От този доклад се вижда, че Надежда е с най-много във всичко.Ние скоро имаме час за преглед в Плевен в КИРМ, а като видях, че са направили около 50 инвитра с ДЯ и имат само 2 жени дарили за там.....вече не знам какво да си мисля. Честно. Но пък имам познати които много ги хвалят, но те не за били за ДЯ или поне не казват. Но пък има и друго. Не знаеш къде ще си случи Чудото, може и да е в топ клиника, а може и да е в някоя като тази в Плевен. Знае ли човек...Божа работа

# 566
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ние скоро имаме час за преглед в Плевен в КИРМ, а като видях, че са направили около 50 инвитра с ДЯ и имат само 2 жени дарили за там.....вече не знам какво да си мисля.

Там вероятно също работят с донорски пакети от чужбина, така че не е странно, че с две донорки все пак имат много повече инвитро процедури с ДЯ. ✌️

# 567
  • Маями
Да така е. Но все пак вечесе чудя и мая кое е по-добре  ЗЯ или свежи.  В смисъл по-добре от гледна точка на всичко- на външни белези дали ще е с типично бг белези както сме ние, и относно това, че едно нещо свежо и живо е много по-добро отколкото замръзявано и после размръзявано. Чакаме и час за Надежда, а там се чака суупер много време.

# 568
Да така е. Но все пак вечесе чудя и мая кое е по-добре  ЗЯ или свежи.  В смисъл по-добре от гледна точка на всичко- на външни белези дали ще е с типично бг белези както сме ние, и относно това, че едно нещо свежо и живо е много по-добро отколкото замръзявано и после размръзявано. Чакаме и час за Надежда, а там се чака суупер много време.

Детето ми е с украинска донорка и си има типични черти за нашия регион, не виждам разлика. Имайте предвид, че прилича и на бащата, така,че това с приликата изобщо не го мислете.

# 569
Здравейте! От няколко дни не съм на себе си, а честно казано така не съм се чувствала за всичките си 43г.
Имам дете от първия брак, естествено заченато. От втория също имам едно дете, инвитро. Решихме със съпругът ми, че искаме още едно дете. Една година и две стимулации по-късно резултатът е кръгла нула, предвид възрастта ми.
В клиниката ме гледат като полезно изкопаемо - как може да имам две деца и да искам още едно. Луда ли съм, хората и едно нямат!
Мисля също и за вариант с донорска яйцеклетка, поне един опит. Тази ми идея се прие с абсолютно недоумение.
Чувствам, че нямам никаква подкрепа.
Има ли някоя от вас, която прави опити с ДЯ и има вече деца или само аз съм откачила?

Общи условия

Активация на акаунт