Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 18 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И при нас с режима е шашава работа. На 2 дремки е, но сутринта едва издържа 2 часа. Час и половина след като е станала почва да хленка, че й се спи и е драма.

# 136
И при нас е така. Стане сутринта хапне и почва едно прозяване, едно търкане на очи. Спи около час и се събуди щастлива. След това заспива към 14,30-15,00 часа пак около час.

За яденето няма как да не ѝ даваме докато вечеряме, защото почва да бута, да се облизва, да гледа. Ама и млякото след това не го отказва...

И при нас с режима е шашава работа. На 2 дремки е, но сутринта едва издържа 2 часа. Час и половина след като е станала почва да хленка, че й се спи и е драма.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:55 от safemylove

# 137
Аз пробвах да му давам готвено вечер,но отказва.Хапва няколко лъжички и толкоз.Иска си млякото.То само това ни остана млечно хранене,вечерното

# 138
Към 19ч. давам супата от кухнята и преди лягане давам АМ (около 21ч. си ляга).

# 139
Аз не давам вечеря. Уж четох, че трябва до 1г. да има 2 млечни и вечерята да се замести последна. Ние имаме закуска, обяд и следобедна заместени и няма как да вкарам и вечеря. След годинката ще я въведа.

# 140
Аз не давам вечеря. Уж четох, че трябва до 1г. да има 2 млечни и вечерята да се замести последна. Ние имаме закуска, обяд и следобедна заместени и няма как да вкарам и вечеря. След годинката ще я въведа.

Цвети, ние си имаме две млечни - едното към 5-6, а като стане си има закуска в 9. А второто е преди лягане, след 20:30, вечеря ѝ се пада в 18.

# 141
  • София
И ние имаме две млечни. Сутрин към 7 пие мляко. Към 9:30 хапва мюсли, кус-кус или кисело мляко с банан, киви и авокадо, примерно. За обяд давам основното от кухнята.
Към 15:00 часа давам десерта (не винаги, зависи какво е). Към 18:00 давам супата от кухнята. Но не винаги е гладен. Преди лягане пие мляко. Заспива към 21:00 часа.

# 142
При нас няма нищо ново.Едно и също всеки ден.Изправя се по мебелите моят син,лази активно,прави бели и така.Започнах да прибирам зимните дрешки и тези които не му стават.
Аз съм на тема диети сега.Имам доста да отслабвам,как ще стане незнам.Качих 20 кг през бременността,а сега съм минус 8 Cry
Калориен дефицит ,правилно хранене,а не гладуване .Сваляй постепенно ,бавно и здравословно килограмите.Труд и постоянство му е майката . Увеличаваш хидратацията ,хапваш пълноценно и балансирано и движение,много движение.Тренирай у дома .Достигнах над сто ,като бях бременна с Мици ,сега съм 58 на гладно.При отслабването мажи кожата с крем -корем,бедра и дупе.

И моята се вдига,ходи по мебелите ,лази,но още не е проходила самостоятелно ,не е достатъчно стабилна.Пак е хванала някакъв вирус и ми е притеснено-кашля,сополи.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 15:38 от Mims1900

# 143
Нас явно ни удари регресията в 10 месец. Вчера ги направи. Втори ден втората дрямка е кошмар. Не иска да спи и това е. Рев, изтерии, игра .... започвам да го приспивам и заспива след 2 часа рев. Е сега заспа в раницата и в парка. След 5часа будуване 😭 Кога ще заспи за нощното незнам... Взех днес и калгел да пробвам, да не би пък да е второ зъбче...

# 144
Попринцип реших до 1 г да давам мляко за вечеря,но ето имам останало едно ядене годно до днес (от кухня) и ще го дам за вечеря 🙂

Днес направихме прощъпулник🥳
Май съм първа????🤔
Гери хвана спринцовка(кака й портфейл)❤️❤️
Ще разкажа набързо...
Майка ми направи питката.Първия път мм я пусна напред питката, тя тръгна после взе да лази около нея 😆втория опит вече беше успешен-тръгна,вървя след нея и стигна до леглото.
Наредих 7 предмета същите като на кака й преди(топка, портфейл,четка за зъби,спринцовка,лаптоп-играчка ест.черпак,фотоапарат)
(Върви сама от 20.02.вече мина месец като стрела е,клати се все по-малко)

Калпазанка е цял ден разхвърля....
Навън се кефи и крещи от кеф,ходи при големите около пързалка,катерушки,пречка им се,взема разни листа от земята ...отдела по чистота моля 😆иначе идва и ми ги дава веднага и вкъщи после е така ....ест не малко пъти  е лапала нещо ама сякаш вече все по-малко.

Мимс бързо оздравяване...Гери на 5м и на 10 м за честито все болна ....на 10 на аб....и така...ще мине...води я редовно да я преслушват.Нас ни викаха през ден.

# 145
  • Варна
Браво на Гери! Да расте здрава🍀!
И ние имаме 2 млечни хранения - към 19:00 - 20:00 след банята и след 3 часа пак иска мляко. Не издържа 4 часа като преди. Сутин си яде закуската. Правих тези дни овесена палачинка с бадемово мляко. Хареса му. Понеже го захраних и с бадеми, смлени на прах.
От 2 седмици на  3 пъти караме само на 1 дрямка - сутришната. Изкарва 5-6-7 часа без сън. Не иска да спи. Рано е  за 1 дрямка, мисля  още.
Започна да пълзи нормално, а не да лази като преди. Много се удря. Изправя се, стъпва. Но още не е заякнал за прохождане.
За диета при мен важи правилото без сладко, тестено и последно хранене до 17:00.

# 146
И ние се сдобихме с едни обувки Колев и Колев. Беше и доста странно като ги сложихме, гипсира се и не искаше да направи нито една крачка 🤣

Да е здрава Гери! ❤️

# 147
Наистина им е странно като сложат обувки,мн са сладки

# 148
  • София
Момичета, возите ли децата по посока на движението? Искаме да купим ново столче за кола, понеже това му малее, но на Бритакс 76-150 са всички с положение посока на движението и се чудя дали е ок.

# 149
Не я возя и не е окей, потърси информация до колко минимум трябва да се возят обратно. Има Бритакси до 105 см, на тях какво им е?

Общи условия

Активация на акаунт