Майски бебета 2024г. - Тема 6

• 18 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Аз взех инхалатор при последното му боледуване.Използвахме го 2,3 пъти,защото грам не искаше да диша през маската.Много трудно беше да му я слагам.Няколко лекари ме посъветваха да взема.

# 436
Виктория стана на 1 г. в събота! Черпя ви за здраве 🎂

Инхалатор взехме на първата хрема и според нас адски много помагаше. Досега е имала 3 пъти по-сериозно хрема, като първите 2 бяха като беше по-мъничка. Залъгвахме я с песнички и търпеше. Последният път беше на 10м и не искаше и секунда да седи с маска, самият инхалатор е доста шумен и само като го чуеше, започваше истеричен рев.

# 437
Виктория стана на 1 г. в събота! Черпя ви за здраве 🎂
Аз съм с второ дете и още за първото взех инсталатор, след като установих, че половината сиропи нямат никакъв ефект. На бебето съм слагала един път, като не го прилепям плътно към лицето, просто няма как да стане.Доволна съм
Инхалатор взехме на първата хрема и според нас адски много помагаше. Досега е имала 3 пъти по-сериозно хрема, като първите 2 бяха като беше по-мъничка. Залъгвахме я с песнички и търпеше. Последният път беше на 10м и не искаше и секунда да седи с маска, самият инхалатор е доста шумен и само като го чуеше, започваше истеричен рев.

# 438
Да са здрави всички рожденици 🌈здрави и послушни😄♥️
Моята Гергана е много пааалава,не спира по цял ден.....
Скоро не бях влизала,доста сте писали.
Да се изкажа и аз ортопед на 1 г не сме минавали,стандартно кръв,урина и теста за жълтък
Ще напиша ей сега резултата
* Копирам от Лина
<0.10   kU/L   До 0.10--- значи отрицателен се води вс е ок...а защо повръщаше
Мм е доста е зает този месец,има мачове с децата и карам доста дни и уикенди сама....и лудвам 😄🥴
Иначе е на кухня вече всеки ден ...до скоро избирах,мм ми се скара😄
Мляко пие сутрин като кака й е на градина да става по-бързо и вечер като се събуди посред нощите...
Със зъбите е доста назад 3-4 едва,едва ...горе са й новите два ....🙂

Аз в Бургас ме съм забелязала някой да ме следи,но редовно пускам всичко в коша отдолу вкл.и портфейл уж покрит с покривалото ама ....
Вече върви зарязвам количката и тръгваме ...най-добре с раница на гърба

# 439
Момичета, налагало ли ви се е да ползвате инхалатор с физиологичен разтвор? Помага ли за хрема и кашлица?
Помага. Аз винаги ползвам, когато има хрема. Втечнява секретите и спомага за по-лесното им изкарване навън от тялото.

# 440
Благодаря ви!
Колебаех се за уред на Омрон, но в крайна сметка прецених, че по-добра работа ще ни върши уред, който не стресира детето.
Взех новият модел инхалатор на Agu weezy nebuliser, сега е промо с ел.четка за зъби. Уредът е подходящ за ползване и с лекарства.
Абсолютно безшумен, не стресира детето и е супер лесно ползването му, по време на игра, дори тя самата си го хареса и се заигра, ползвах го дори докато спи, харесва ми че е портативен и изключително лесен за ползване.
Доволна съм много.

# 441
И аз съм с Агу, който има детска приставка и съм доволна.

# 442
Здравейте, дами! на тези от вас с проходили деца взехте ли им пантофи за вкъщи? Ако да какви? Ортопедът ми каза да ѝ взема когато проходи и аз взех на Колев и Колев, те обаче са без стелки и когато сложа стелки кракът й не може да се нацеди в пантофите.

# 443
Когато проходи стабилно я заведохме на ортопед ,който ни посъветва ,когато е вкъщи да ходи боса, а вече навън с обувките.

# 444
Здравейте, дами! на тези от вас с проходили деца взехте ли им пантофи за вкъщи? Ако да какви? Ортопедът ми каза да ѝ взема когато проходи и аз взех на Колев и Колев, те обаче са без стелки и когато сложа стелки кракът й не може да се нацеди в пантофите.

Малките деца до 3 години е хубаво да ходят боси. Може да вземеш от онези чорапчета с силиконови точки по ходилото, за да не се парзаля, а също да не му е студено. През лятото може и босичко, без чорапи.

# 445
Вкъщи ходи по чорапче. Тези с точиците не ги понася, мисля че го дразнат по някакъв начин. Ходи с обикновено чорапче (сложихме килимчета навсякъде, тъй като сме с плочки). Не мисля да взимам пантофи. Не виждам смисъл от тях.

# 446
Вкъщи ходи или бос или с чорапи с точици. Навън сме с Колев и Колев, но крачето му е малко и тънко и дори с най-малкия размер обувка лесно пада от крачето. Обмислям да погледна Биомеханикс, чудя се обаче кога е време за сандал/отворена обувка?

# 447
https://rayatoys.com/bebeshki-buyki-kolev-i-kolev-lyato-razmer-15-20-rozov-85005.
Тези взех аз за навън. В чорапче смятам, че са й добре за момента. Гледам, че много сандали на различни марки са по- затворени. Има и такива с отворени пръсти, но дали са подходящи за току-що проходили деца, дали ще бъде достатъчно стабилно крачето с тях?

# 448
Абсурд с отворени сандали на тази възраст. Ще падне и ще си обърне някой нокът. Не, не. Такива затворени отпред и отстрани/отгоре да имат прорези/дупки и каквото там се казва.

# 449
Аз също предпочитам затворени обувки. Аз самата не съм носила отворени от много години, дори и през лятото. Не мисля и на детето да взимам на този етап. Ще му влизат камъчета и пръст и ще му боцкат. Ако стъпи някъде в кал или локва ще стане мазало. Ние взвхме напълно затворени.

Общи условия

Активация на акаунт