🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 341
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 135
  • София /Абсурдистан
Дойдохме си на думата - говори се за пари Simple Smile))

# 136
Хаххаха Мартин казал на техните.. Като имаме всичко, което сте постигнали вече, защо и аз трябва да прабва да работя от 9 до 17ч.Grinning

# 137
Мисля, че всички бяхме Елвира на тази сцена Joy

Je suis Elvira!
Nous étions tous Elvira.

# 138
Тя ще го "мотивира", някаква лигава шматка, която само ще плямпа едни празни приказки на главата му. Намирисва вече, че цял сезон ще слушаме за пари, съвсем директно ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ!!!!!

# 139
Бизнес планът на Даниела и Мартин с кодовото име "любоф".

# 140
Лигльо. Мама и тате построили всичко, защо трябвало той да се "бъхти" като нотариус от 9 до 5... Ех, Мартине, Мартине...
Даниела отговаря полит коректно.

# 141
Парите, парите, парите, ноооо... НЕГОВИТЕ пари! Те са общи, по-скоро нейни, щото той ще ги изкарва, тя ще ги харчи. Ще пътува, с приятелки на обядче, на брънч, на какво ли не, а той - да изкарва пари и да си гледа децата.
Все е имало меркантилни кучки, ама толкова директно да си съобщиш тарифата, не е имало до сега! Laughing

# 142
Тя ще го "мотивира", някаква лигава шматка, която само ще плямпа едни празни приказки на главата му. Намирисва вече, че цял сезон ще слушаме за пари, съвсем директно ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ!!!!!
"Ще те мотивирам да ни осигуриш това, от което АЗ имам нужда"

# 143
  • София
Каза си цената Рупецова - 50-60к на месец

# 144
Айгюлче, ти 60 бона дали си виждала изобщо на куп🤣

# 145
Това с психоложката … меко казано е нелепо. Отдалеч лъха на предварително подготвени разговори и заучени отговори. Не виждам смисъл да се губи времето на зрителя с тези плоски разговори, освен за Бранимира 😀😀 Определено тя има нужда от някаква помощ и корекция в поведението ѝ🤣

# 146
  • София /Абсурдистан
Аз съм навита да съм нотариус от 9 до 17, само да ме вземат Simple Smile

# 147
Каза си цената Рупецова - 50-60к на месец
Валутата уточни ли? Joy

# 148
Вече имам тотална непоносимост към Даниела. Мазният й гласец изобщо не ми влияе и може би ще ме откаже да гледам предаването. Има хубаво тяло, но лицето й е меко казано некрасиво. Омръзна ми от обиграни мъркащи златотърсачки с претенции, че са много "духовни" да ловят шарани по тивито. Толкова  е фалшива във всеки аспект.

# 149
Марто спомена Шрековицата в ефир и тая наистина на шега контрира с нейното 60 бона на месец, е тва е комедия 😂🤣😂🤣😂🤣 аз помислих, че щеше да влезе в режим на преосмисляне на цената, ама НЕЕЕ!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт