🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 411
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 470
С позитиви  , защото излезе жертва като Сашка от сезон 1

# 1 471
Нищо общо няма със Сашка. На нас, зрителите, не ни беше показано как Елвира клюкари и си измисля. Бяха ни показани само тези, които изклюкариха нея. Защо не ни пуснаха дори един запис на Елвира, та да чуем какво толкова?

# 1 472
Даниела малко дървено го изигра това с отказа. Малко се дръпна като да ѝ е неприятно, все едно Брана вижда Виктор в краката си.

# 1 473
Нищо общо няма със Сашка. На нас, зрителите, не ни беше показано как Елвира клюкари и си измисля. Бяха ни показани само тези, които изклюкариха нея. Защо не ни пуснаха дори един запис на Елвира, та да чуем какво толкова?

И аз това се чудя. Ама все пак не отрече обвиненията.

# 1 474
Коментирахме ли гривничката Ван Клийф на Ферай:

Скрит текст:

Ако е оригинал, никак не е зле като за безработна Grinning

Е, ясно е, че не е случайна. Просто тате вече иска да я прехвърли на някой друг. Тя затова е там 😀

# 1 475

Затова пък видяхме Анна Мария няколко пъти да се шегува с пиенето на Мартин и че заради него почва да пие от сутринта. Мартина пък му подари местна водка и той беше очарован от жеста. Но за едни може, за други - вън.

# 1 476
Никой не ми отговори.
Приключило ли е заснемането на сезона?

# 1 477
На Ван Клийф има милион реплики .

# 1 478
Мартин има много странен речник и начин на изразяване за човек, който допреди няколко седмици е бил на 30+.

Такива шегички и бъзици като неговите, фразите, дори структурата на изреченията съм чувала от един бивш колега на 50+, вече сигурно 60+. И той си падаше по жените и по живота, врял и кипял из София, даже малко търкал рамене с долните нива на хайлайфа, сваляше всички млади колежки, такъв един мазен и неуместно фамилиарен, ама си беше обикновен бачкатор, та уличният език му отиваше. И пак не ползваше толкова тъпи клишета като Мартин, имаше добри попадения.

Наистина е като човек от съвсем друго поколение. Има вайбс на нафталин, балатум и тежки кристални пепелници. Явно е прекарвал доста време с по-възрастни хора, нормално за единствено дете, но май и на по-късна възраст също. И май много се е впечатлил от тях и се опитва да ги имитира.

# 1 479
Никой не ми отговори.
Наум постна стори, че до няколко дни се прибират в България, така че или приключват всеки момент, или току що са приключили.

# 1 480
Причу ли ми се снощи или Даниела каза, че обичала да инвестира в имоти? Ясно как е затънала, ама хич не изглежда притеснена, егати хладнокръвието. Или е глупава или безкрайно самонадеяна и си мисли, че като си ляга с чичаци, няма какво да се обърка.
За ДД съм сигурна, че няма да ѝ опрости нищичко. 🤪

# 1 481
Никой не ми отговори.
Някъде прочетох, че до седмица се прибирали, ама и аз не помня къде.😉

# 1 482
Наум има стори, където някой предлага брак на плажа

# 1 483
Ситуацията, а и характерите, показани в предаването/предаванията, на мен не ми показват никакви съществени допирателни между Александра и Елвира.
Най-малкото - Александра, очевидно, бе любимка на Ергена, а Елвира - на кого е любимка? Нито на поканилият я Мартин, още по-малко на Виктор.

# 1 484
Виктор към Косара: 'Айде да се видиме за малко!
Косара на пейката: Днес, докато се гримирах, се сетих как ме направи на две стотинки за грима ми на първата среща.
Виктор: Ау, че съм бил тъп.
Косара: Нищо, аз съм ларж и прощавам грешките на хората.
Косара: Дай да те целуна по врата, че да си по-интересен на дамите.
Виктор: Какво? Ау! Ама такова... Добре 'айде. Ъъъ, да се връщаме при другите да ги уважим.
И те така...
ПП: Косара наистина изглеждаше зашеметяващо на коктейла, а и си личи, че момичетата вече имат фризьор. Любомира за малко да ми хареса с тази прическа.
Анна Мария има мъжествените маниери на Барбара от сезон 3, но онази от време на време успяваше да изглежда и да се държи като жена.
Ще ми се Теа от миналия сезон и Мартин да бяха в един сезон, ей тогава щеше да е веселба.

Общи условия

Активация на акаунт