🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 418
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 485
Едно мнение прочетох тук и някак си ми изплува асоциация с "пазар за булки" - те това е Ергенят! Laughing Там всъщност е пазар за момите - напудрени, напомадени, натокани, да се покажат там, та белким някой чичко-паричко ги забърше след предаването, че на татковците им (или който там ги издържа) на всички им додея вече 25-30- че и повече годишни още да им купуват гащите. Сигурно са им казали: инвестирам в теб за последен път в парцалки и дрънкулки, обаче гледай да се представиш така, че някой най-после да те забележи и да те вземе, че вече ми идва на нагорно да ти угаждам на капризите. Намирай си мъж, той да те отглежда от тук нататък. Laughing

# 1 486
Колко от миналите ергенки са си намерили мъже, обаче. Сякаш все сами ги виждам, освен тези, които си имаха гаджета и в предаването.

# 1 487
Колко от миналите ергенки са си намерили мъже, обаче. Сякаш все сами ги виждам, освен тези, които си имаха гаджета и в предаването.
За една говореха, че е останала с някой от операторите, за Ния Косара знаем, онази рускинята от сезон 2 май се омъжи, Елвира и тя е прясна булка. Мика не е сама и други също, но не са от караконджулите.

# 1 488
Карина има бебе също.

# 1 489
Ще се върна да изчета след малко, не знам дали някой е споменавал какво се каза в спойлерната тема. Това вече мина така, че не е и спойлер, дори не потвърден, но ми се струва много вероятно.
Всъщност сочните клюки за приятелството отпреди Ергена са нищени от Любомира, Росица и Елвира, просто накрая Елвира се е оказала на топа на устата. Предвид какво видяхме, как Росица пита Виктор за Бранимира и после как прегърна на раздяла  Елвира, ми се струва доста вероятно.
Само Любомира ми е доста нагла- хем познава и тя Виктор и хич не е наравно с другите момичета, хем изтропа Елвира на Мартин, а накрая се изказва толкова критично.

# 1 490
Карина има бебе също.
Тази изобщо не я помня, но браво, ето че може.

# 1 491
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тези мини срещи на коктейлите ми се струват абсолютно безсмислени. Изглежда като че ергените нямат търпение да се отърват по-бързо от дамата, с която са. Нито си казват нещо съществено или интересно, нито имат време да се поопознаят малко от малко. "Как си? Как се чувстваш? Искаш ли да се връщаме при останалите?" Все едно са инструктирани повече от 3 минути да не се заприказват с някоя дама.
В предните сезони нямаше такова бързо връщане. Най-често ергенът търпеше всякакви излияния, докато не дойдеше някоя да ги прекъсне. Тук понеже никоя не прекъсва срещите и не дава зор двойката да се връща при останалите, е още по-подчертано очевАдно това нежелание за интеракция.
И двамата създават усещането, че изобщо не държат да опознаят момичетата и им е по-лежерно и приятно в общата компания.

# 1 492
  • София
Мартин уж женкар, обигран, а или не знае как, или се прави на две и половина, как да завърже и води разговор с жена.

# 1 493
  • Be realistic - plan for a miracle.
Нищо общо няма със Сашка. На нас, зрителите, не ни беше показано как Елвира клюкари и си измисля. Бяха ни показани само тези, които изклюкариха нея. Защо не ни пуснаха дори един запис на Елвира, та да чуем какво толкова?

И аз това се чудя. Ама все пак не отрече обвиненията.

Няколко пъти се опита да каже, че всички са коментирали тези неща и не са тръгнали от нея, но всички оглушаха удобно и никой не я погледна в очите, когато го каза. Тя бързо схвана, че е напълно сама, и се отказа да се обяснява.
Има едни такива ситуации, в които от първата секунда ти става ясно, че колкото повече се обясняваш, по-виновен изглеждаш. Тя колкото и да е простоватичка усети много добре, че я сложиха в позиция да се оправдава и избра да си замълчи, което беше всъщност единственият й ход.

# 1 494
Нищо общо няма със Сашка. На нас, зрителите, не ни беше показано как Елвира клюкари и си измисля. Бяха ни показани само тези, които изклюкариха нея. Защо не ни пуснаха дори един запис на Елвира, та да чуем какво толкова?

И аз това се чудя. Ама все пак не отрече обвиненията.

Няколко пъти се опита да каже, че всички са коментирали тези неща и не са тръгнали от нея, но всички оглушаха удобно и никой не я погледна в очите, когато го каза. Тя бързо схвана, че е напълно сама, и се отказа да се обяснява.
Има едни такива ситуации, в които от първата секунда ти става ясно, че колкото повече се обясняваш, по-виновен изглеждаш. Тя колкото и да е простоватичка усети много добре, че я сложиха в позиция да се оправдава и избра да си замълчи, което беше всъщност единственият й ход.
Елвира, всъщност каза, че още на коктейла й е било ясно, че ще изхвърчи, макар не по този начин, затова е била готова за церемонията и да върне евентуална роза. Склонна съм да й вярвам, защото при конското на Мартин и това, че тя няма място в къщата, тя веднага и без колебание каза "И аз така мисля. Искам да си тръгна". Още не беше запелтечил Виктор, който хипотетично можеше да не се съгласи с бате и да се застъпи за нея да остане. И не знам дали ви направи впечатление, но докато другите си клюкарстваха, включително и по нейн адрес около басейна, тя беше сама и си оправяше нещо по лицето, т.е. явно е имало някакъв игнор. Освен това, Косара на коктейла каза на Мартин "Помниш ли какво стана снощи? Тя направи същото и с теб." Обаче нито разбрахме какво е станало "снощи", нито имаме доказателство от продукцията за клевети, отправени от нея и интриги инсценирани от нея, за разлика от Косара и Любомира. Изобщо, сготвена си беше Елвира още от разговора си с трезвеника Мартин.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 18:15 от FreakOnALeash

# 1 495
  • София
Скрит текст:
Да си кажа, нищо че сигурно ще съм единствена. Виктор определено има гейски вайб. Как се облича понякога, походката му, как пищи когато се намокри два пъти от дъжда, как изпитва ужас че ще има още момичета, изобщо се страхува май от жените.И тази чувствителност. Уж си пада по Брана (по скоро за да не го нападат другите), а от самолет се вижда, че Брана не го понася... странна работа. Може и да не съм права, но има нещо не наред при Вико.

Красивите са гейове, за да има повече жени за нас останалите хахаха деда го знам, лигав, галантен, с по-мек глас е. И други го казаха, такива мъже изглеждат меки китки по Балканите.

На мен Виктор не ми е красив - усмивката с целите венци, стърчащите уши, начинът, по който се облича, прическата, жестовете с това постоянно почесване... Но много по-непривлекателен го прави тъпото му поведение и недодялани реакции, та той виждал ли е жена изобщо в живота си? Хайде, притеснен бил, ама вече преполовяваме сезона. Никога не говори на място, изчервява се и прави малоумни физиономии. Опитва се да се прави на мъж, но доста комично, според мен. За тялото му нямам забележки, естествено, както и за ръста, но само с ръст и сини очи не можеш да бъдеш магнит за жените, иска се чар, харизма, излъчване и увереност, а не въртящ очи от притеснение, ръсещ от неудобство тъпи майтапи смотльо.
А като се спомена как изглеждали гейовете, защо не се коментира фризьорът - барман, мисля, че той най-адекватно би определил такива като Виктор.

Виктор, ако се лепне за батко си Мартин след края на предаването, за 1 година ще стане играч с мадамите. И понеже е хубав, направо ще ги прави диви калинки. Особено разни, като Бранимира, койито не стига, че са грозни, но и са с огромно самочувствие. Няма нужда от терапия, а някой, който да го поотрака малко. Мартин е идеален за това Simple Smile

# 1 496
Аз друго се чудя, тази Ана-Мария за какво е вътре? Та тя изобщо не се стреми да завързва връзка с тия ергени. Малко ми е като някой батка.

# 1 497
Тези мини срещи на коктейлите ми се струват абсолютно безсмислени. Изглежда като че ергените нямат търпение да се отърват по-бързо от дамата, с която са.

Еех а едно време какви пейка-срещи имаше… Александра рИвеше, Капитонова я клеветеше и между другото си просеше Ролекс, Елена си качваше краката да рекламира обувки, Ирина заплашваше Генчо, че го ще изяде, Валерия му се караше, Айлин бе държана заложник 2-3 часа на разпит, една друга подслушваше някакви драми от храста и беше обезрозена, Теа цели вариететни етюди разиграваше…

Мартин щеше да е много по-интересен и да се разгърне с по-ярки участнички. Тези са meh.

# 1 498
  • Viena
Аз друго се чудя, тази Ана-Мария за какво е вътре? Та тя изобщо не се стреми да завързва връзка с тия ергени. Малко ми е като някой батка.
Да не е третият ерген😅😅😅

# 1 499
Скрит текст:
Да си кажа, нищо че сигурно ще съм единствена. Виктор определено има гейски вайб. Как се облича понякога, походката му, как пищи когато се намокри два пъти от дъжда, как изпитва ужас че ще има още момичета, изобщо се страхува май от жените.И тази чувствителност. Уж си пада по Брана (по скоро за да не го нападат другите), а от самолет се вижда, че Брана не го понася... странна работа. Може и да не съм права, но има нещо не наред при Вико.

Красивите са гейове, за да има повече жени за нас останалите хахаха деда го знам, лигав, галантен, с по-мек глас е. И други го казаха, такива мъже изглеждат меки китки по Балканите.

На мен Виктор не ми е красив - усмивката с целите венци, стърчащите уши, начинът, по който се облича, прическата, жестовете с това постоянно почесване... Но много по-непривлекателен го прави тъпото му поведение и недодялани реакции, та той виждал ли е жена изобщо в живота си? Хайде, притеснен бил, ама вече преполовяваме сезона. Никога не говори на място, изчервява се и прави малоумни физиономии. Опитва се да се прави на мъж, но доста комично, според мен. За тялото му нямам забележки, естествено, както и за ръста, но само с ръст и сини очи не можеш да бъдеш магнит за жените, иска се чар, харизма, излъчване и увереност, а не въртящ очи от притеснение, ръсещ от неудобство тъпи майтапи смотльо.
А като се спомена как изглеждали гейовете, защо не се коментира фризьорът - барман, мисля, че той най-адекватно би определил такива като Виктор.

Виктор, ако се лепне за батко си Мартин след края на предаването, за 1 година ще стане играч с мадамите. И понеже е хубав, направо ще ги прави диви калинки. Особено разни, като Бранимира, койито не стига, че са грозни, но и са с огромно самочувствие. Няма нужда от терапия, а някой, който да го поотрака малко. Мартин е идеален за това Simple Smile

Ако се лепне за батко, ще свърши в АА. Не мисля, че Мартин изобщо има намерение да му помага с каквото и да било, все пак той е мнителен и пресметлив и съвсем целенасочено играе големият и добър брат. А Виктор, щом на 26-27 г. е такова дърво, не мисля, че ще дръпне кой знае колко. Няма мъжествено и силно присъствие, няма собствено мнение, а това не се учи, а си е заложено и винаги ще прозира. Че той за всичко е готов да се извини, дори и никой да не го обвинява в каквото и да било. Има много ниска самооценка и от там идват белите. Но пък, всичко е опит, може да стане чудо и Виктор да стане алфа някой ден.

Общи условия

Активация на акаунт