🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 483
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 575
Това да трябва да избираш между Мартин и Виктор е все едно да избираш дали да се простреляш в десния или в левия крак… Все ще е неприятно.

# 1 576
Цитат
Сега си дадох сметка за Виктор от този сезон и Виктор от Биг Брадър от последния:
- имат нездраво увличане към момиче, което не е привлечено към тях или най-много ги възприема като брат...
Несъзнателно се разиграва травма на отхвърлянето, която е преживяна в детството. За това и "без да искат" подбират партньори без реципрочност в чувствата и симпатиите.
Има доста работа да посвърши Виктор Ергенски, но има шанс, стига да не пъшка уморено предварително от идеята, че трябва да общува с непознати жени Simple Smile

# 1 577
Хубав е Виктор, но доста млад и нескопосан все още, а и пусто..нищо мръснишко няма в него Simple Smile никак не лъха на секс

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 23:04 от Polikseni

# 1 578
  • Out of the Mix
Определено Мартин харесва много Даниела на този етап, много го жегна че тя се отдръпна от целувката. Другите все ги иронизира, а на нея и обяснява че му е липсвала и я пита като изглупял ученик “ аз не ти ли липсвах “:grinning:
Е, това наподобява обяснението в любов и ексклузивност на Виктор към Бранка.
Сляпа Неделя явно и за двамата, или постановка. Жалко и смешно, натискаш се, където не си желан, а не отвориш очите за другите, които са готови, а никак не са по-лоши, даже по-готини. Joy

# 1 579
Аз Виктор си го представям само като любовник на по възрастни жени. Само да стои и хубавее. Ми да, бих го взела пред Мартин. Поне за 1 вечер Simple Smile

Значи от гей до жиголо стигаме окей окей,  да ти сложи тарифа по-висока от на Данчето. 😂😂😂

Виж сега, ако е гей, сигурна съм пак ще има обожатели. Дали мъже или жени, хубав  си е и винаги ще бъде желан. Просто няма вайб на сериозен мъж. Може след време да придобие такъв вайб, но засега му стига просто да краси имението.

# 1 580
Това да трябва да избираш между Мартин и Виктор е все едно да избираш дали да се простреляш в десния или в левия крак… Все ще е неприятно.
JoyJoy
Аз бих избрала да се прострелям с Мартин ,поне докато ми изтича кръвта може би ще е по-забавно Joy вярно със стари и плоски лафове ,но е по-добре от другото!
Виктор за моя вкус е не точно красив,но да приемем много по-приятен за окото. Обаче е такава скука и направо ми е невероятно,че толкова млад мъж няма живец ,то ти иде да си прегризеш вените докато го гледаш какъв е измъчен все едно носи проблемите на целия свят

# 1 581
а не отвориш очите за другите, които са готови, а никак не са по-лоши, даже по-готини. Joy
Да, ама те готови да дадат, а друго си е да вземеш от там, откъдето искат ти да даваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 582
  • София
Не е лоша и иска да ми се даде  не ми звучи като рецепта  за щастие , не е по- добро от гоненето на някой, който не те иска. Но общо взето подбора е такъв,  че други опции няма.

# 1 583
Квото и да си говорим, Марто далеч по-сериозно заявява позиция, квато и да е. Виктор ходи на тръни, изключително много внимава за всичко. Марто наистина му пази страх там. И донякъде наистина с годините, с житейски опит, сблъскваш се с още и още ситуации, хора, проблеми, адаптираш се към повече неща. Това самообладание е привлекателно. Мартин е дори с опит пред камери. Не сме го видели да трепери още като Виктор, не се е появила чак такава ситуация все още. Много сериозно да се разконцентрира 😂 Май Данчето успя да го сгащи за момент с тия 60к, как се задави и вика "Дани...." ококорено. 😂🤣

# 1 584
  • софия
Виктор е там, за да го дават по ТВ-то.

Мартин - за пиячката и наредените кандидатки.
А ние - защото чакаме романси. Мазохисти Joy
аааа, на мен този сезон ми е супер лежерен, изобщо не ме напряга, даже и  малко искрен смях ми предизвиква с някоя и друга свежа глупотевина. Grinning
Предпочитам този сезон пред предните със сигурност.

Темата по-ме напряга  и да си призная карам по диагонала.

Имам си и любима ергенка -  върло недолюбвана в темата, та вече ще си трая коя е,  Joy  Joy
 Ама стискам палци да отказва  розата овреме на Флюбения Ромео, че вече почти и се е качил на главата. Остава само и да ревне за нейна сметка .......  Trollface

Никой не ме дразни.
Новите са ми .....нови.

Ферай, пфу, що ми хареса в началото не помня. Ужас, свалям я сериозно в класацията и качвам Косара малко нагоре.

С тези лежерни темпове сякаш малко са тези  два епизода седмично? От тези локуми аз лично  мога още два часа да поема.
Релаксирам без напрежение..... Grinning

# 1 585
Скрит текст:
Виктор е там, за да го дават по ТВ-то.

Мартин - за пиячката и наредените кандидатки.
А ние - защото чакаме романси. Мазохисти Joy
аааа, на мен този сезон ми е супер лежерен, изобщо не ме напряга, даже и  малко искрен смях ми предизвиква с някоя и друга свежа глупотевина. Grinning
Предпочитам този сезон пред предните със сигурност.

Темата по-ме напряга  и да си призная карам по диагонала.

Имам си и любима ергенка -  върло недолюбвана в темата, та вече ще си трая коя е,  Joy  Joy
 Ама стискам палци да отказва  розата овреме на Флюбения Ромео, че вече почти и се е качил на главата. Остава само и да ревне за нейна сметка .......  Trollface

Никой не ме дразни.
Новите са ми .....нови.

Ферай, пфу, що ми хареса в началото не помня. Ужас, свалям я сериозно в класацията и качвам Косара малко нагоре.

С тези лежерни темпове сякаш малко са тези  два епизода седмично? От тези локуми аз лично  мога още два часа да поема.
Релаксирам без напрежение..... Grinning
Да не е Даниела? 😂

# 1 586
  • София
А какво всъщност ѝ харесвате на Б.? (Предполагам, че съм уцелила недолюбваната в темата.)

# 1 587
Стана ми много мъчно за Елвира.
Казва самата истина и затова замесените лица се афектираха.
То за Мартин и Мартина цяла България знае....тя милата се прави на ударена с мокър парцал и пита най-,невинно  в кои вестници пишело за тях. Аз бих я попитала"В кои НЕ, моето момиче ? 😁

# 1 588
Идвам с инстаграмите и зодиите на сестрите. Интересното е, че продължаваме с въздушната вълна. Анна, по-голямата, е водолей, а Александра - близнаци.

Анна е доста преправена в инстаграма си, изобщо не прилича на себе си.
Скрит текст:

https://www.instagram.com/anikolakova/
https://www.instagram.com/alexkolakova/

# 1 589
Е, как са неподготвени тези хора след толкова сезони на реалити предавания(то, не само тук). Не са гледали и за първи път виждат... не мисля че опира до това, по-скоро други фактори движат мислите, тяхното възпроизвеждане и реакциите след това. Само си гадая какви са те. 😉

Общи условия

Активация на акаунт