🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 405
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 560
Ама пак бихте взели Марто накрая, щот Виктор ще ви писне 😂🤣 the good guys finish last. Що му казвате смотан, а? Кой в крайна сметка е мъж та мъж? Вашите, нали? 😂🤣😂🤣😂🤣 Съвсем нарочно са ги събрали таквиз крайно различни. Да, далеч по-вероятно е да чуете тоя с татусите, алкохолизъм и заведение да изплиска идея като плантация за марихуана. Ама нещо е объркал държавата, тва спада за Тайланд далеч повече.
От татуси не се впечатлявам, нито да носи на алкохол или да има заведение. Не съм против татуировките, нито трябва да е въздържател, но Виктор е по-добрият избор в случая.

# 1 561
И как решихте, че Виктор не е мъжкар и не поема отговорност, не иска да поема отговорност?
Аз нищо не съм казала за Виктор, в това число и че не е мъжкар. Rolling Eyes Ако това трябва да е моят избор и е между тия двамата, няма да избера впиянчения колкото ще пари да има.

Добре, намираш ли го за мъжкар, подобно на мъжа ти? Защо? Сериозно, трябва да измайсторим някаква дефиниция тук. Доброто момче Виктор явно не е достатъчно мъж според много хора, що тъй? Явно някакси и Марто не е мъжкар, правил се бил на голям мъж.

# 1 562
  • ВАРНА
Уж Виктор бил гей,ама не той,а Мартин напираше да целува Майкъл Джексън.

# 1 563
Скрит текст:
И как решихте, че Виктор не е мъжкар и не поема отговорност, не иска да поема отговорност?
Аз нищо не съм казала за Виктор, в това число и че не е мъжкар. Rolling Eyes Ако това трябва да е моят избор и е между тия двамата, няма да избера впиянчения колкото ще пари да има.
Добре, намираш ли го за мъжкар, подобно на мъжа ти? Защо? Сериозно, трябва да измайсторим някаква дефиниция тук. Доброто момче Виктор явно не е достатъчно мъж според много хора, що тъй? Явно някакси и Марто не е мъжкар, правил се бил на голям мъж.
Кого, Виктор ли? Най-малкото е синеок, висок и плувец като мъжа ми. Марто има поведение на похотлив чичка реститут. Дай му дашни женички, пиячка и гуляи до безкрай. А, забравих и свалките му като на някой дето ще се накъркат заедно с тая, ще се овъргалят в чаршафите и на сутринта, ще им е трудно да се погледнат, а мархмурлукът ще допринася за това допълнително.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:26 от DiaMia

# 1 564
  • Out of the Mix
Dia, явно съм се объркал, ок, мерси, коригирах.

Простено му е на Виктор, все още е много млад и без опит.
Ще се опари с още една, две Бранки и ще смени "модела."

По принцип Мартин може да се държи много на ниво, на ниво е, но прекалено се е отпуснал в реала, и това прозира и тук. Него парите са го развалили, по-лошото е, че не си ги е изкарал сам. Глупак не е, но много грешки е допускал и продължава да допуска. Пороците не му отиват на семейството и родителите. Той трябва да е пример и модел за подражание, а не гротеска. На мястото на баща му Петко ще ме е срам за доста неща.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:33 от Revoker

# 1 565
Виктор го намирам за симпатично, много комплексирано момче, с добра душа. Според мен има нужда от психотерапевт(ама не МагитУ, моля), за да може да преодолее травмата от детството си. Дали е гей или не, това не знам. Лично смятам, че и гей може да бъде мъжествен, защото мъжеството е в качества на характера, а не в това дали ти става от жени.

# 1 566
Ама то формула за точния мъж(жена) няма. Нали сме индивидуалности... все пак, и защо от тези ергени(Мартин и Виктор) трябва да избираме, да не би да са примери само за два прототипа и край. Какво беше от на Маги клишетата : "Съвършенството е в несъвършеното" - радвам се, че се намира и в разнообразието... в нюансите, и не всичко е черно и бяло.

# 1 567
Виктор е там, за да го дават по ТВ-то.

Мартин - за пиячката и наредените кандидатки.

# 1 568
И как тъпо го гледаше Бранимира, докато той се обяснява в любов. И на следващия епизод пак ще я покани. Толкова хубави и естествени момичета има в неговата група, и не разбирам как се занимава с тази точно.
Ами не знам за вас, но аз снощи усетих химия между Мартин и Даниела, когато я дръпна за целувка. Заслепен беше, но ми се струва, че започна да му просветва, аджеба че нейната цел не е той изобщо. Не очаквах да се подхлъзне точно по нея, защото за мен с този изрязан нос е като излязла от филм на ужасите. Мислех го за малко по-обигран и умен.
Как ще се подхлъзне Мартин по Джексъна? Като пие мъж много и има жени около него и му става и му се .... и хваща най-близката да я дърпа. Пиене, жени, хормони, жега и влага и Мартин не се е целувал отдавна и ето ти дърпа безносата жена.
Аз съм на мнение, че към момента Мартин проявява истински интерес единствено към Даниела от неговата групичка*. 🙂
Мартина доста смело показва, че го харесва и ако всичко беше игра на хормони и алкохол, отдавна да я е натиснал.

# 1 569
Аз Виктор си го представям само като любовник на по възрастни жени. Само да стои и хубавее. Ми да, бих го взела пред Мартин. Поне за 1 вечер Simple Smile

# 1 570
Виктор е там, за да го дават по ТВ-то.

Мартин - за пиячката и наредените кандидатки.
А ние - защото чакаме романси. Мазохисти Joy

# 1 571
  • София
Определено Мартин харесва много Даниела на този етап, много го жегна че тя се отдръпна от целувката. Другите все ги иронизира, а на нея и обяснява че му е липсвала и я пита като изглупял ученик “ аз не ти ли липсвах “:grinning:

# 1 572
Сега си дадох сметка за Виктор от този сезон и Виктор от Биг Брадър от последния:
- имат нездраво увличане към момиче, което не е привлечено към тях или най-много ги възприема като брат...

Да няма някаква прокоба над името Виктор? Сори ако е коментирано преди.

Виктор ергенот все пак е по-пич, но само се кахъри.

Единствено хубаво е, еволюирахме от "ш'са бора за теб, чуек" до "ще се боря за теб"

# 1 573
Аз Виктор си го представям само като любовник на по възрастни жени. Само да стои и хубавее. Ми да, бих го взела пред Мартин. Поне за 1 вечер Simple Smile

Значи от гей до жиголо стигаме окей окей,  да ти сложи тарифа по-висока от на Данчето. 😂😂😂

# 1 574
  • София
Аз съм възмутена, да не кажа наранена от жените - егати гнездото на оси! И от простащината пред новите, и от канибализма към Елвира… Много ми паднаха в очите Косара и Любомира - долни портаджийки. Особено Любомира - изглеждаше приятна и е много симпатична, а когато е понагласена - дори красива. Мислех си, ако Виктор се “осъзнае” за Бранимира, може да се насочи към нея, но сега - по-добре - не.
Как мислите - дали Мартин ще си отмъщава на Даниела за отхвърлената му целувка? 😂 / само да внимава - тя не е Елвира 😉/

Общи условия

Активация на акаунт