🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 355
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 545
За мен Виктор се държи по-адекватно за годините си, може да води разговор, държи се уважително, дори да няма някакъв интерес към момичето. Другият, с житейски опит, 2 деца тийнейджърки, претенции за потекло и обезпеченост - много хубава рокля, облечена си в бяло, деколтето ти...И бизнес идеята му стигна до плантация за марихуана.

Точно! Мартин с големите претенции е мноооого плитък и плосък, а Виктор, въпреки явните си недостатъци, ти става симпатичен.

# 1 546
Ама пак бихте взели Марто накрая, щот Виктор ще ви писне 😂🤣 the good guys finish last. Що му казвате смотан, а? Кой в крайна сметка е мъж та мъж? Вашите, нали? 😂🤣😂🤣😂🤣 Съвсем нарочно са ги събрали таквиз крайно различни. Да, далеч по-вероятно е да чуете тоя с татусите, алкохолизъм и заведение да изплиска идея като плантация за марихуана. Ама нещо е объркал държавата, тва спада за Тайланд далеч повече.

# 1 547
Надцених Мартин и Продуцента. Нищо ново, нищо интересно,  нищо достоверно. Верно не им върви с този формат.
Изглежда ,че златотърсачките с двуцифрено IQ са вече заети, и гледаме само нереализирани и връзкарки.
Поне истински кобри да бяха, а то скука, инертност, невзрачност. 
Представих си сблъсък м/у Теа и Мартин, щеше да е епично за го погне с колана

# 1 548
  • София
Гледам Надкаст, по принцип харесвам Мая, ама ме уби с тъпото си изказване “Мартина, Мартин и Даниела имат едно тънко софийско чувство за хумор, хора в определени среди го разбирам, а повечето не го, като гледам коментарите”.
Така е, роби на капитализма Trollface Ставайте и бачкайте, защото някой трябва да се грижи за БВП на държавата.
Впечатлих се от мисловния ручей на Мая, но не съм и очаквала нещо повече от човек, който е известен с липсата на гръбнак и паразитирането върху гостоприемници. С настоящето ѝ гадже учехме в една гимназия и честно казано доста хора мислехме, че е гей, но да кажем, че финансовият ѝ барометър е безпогрешен.

И за да не е оффтопик - изумена съм, че Бранимира ще става актриса. Не си представям, че може да играе нещо различно от фикус.

Какво софийско чувство за хумор има Мартина, дето е от Варна и диалекта се усеща, да не говорим че е доста глуповата?
Кое е гаджето на Мая?

# 1 549
Ма той Марто е нон стоп на черешата. Кво очаквате?!?

Моли се някой да не докладва на Мартин, че веднага ще те изхвърли от форума😜

# 1 550
Ама пак бихте взели Марто накрая, щот Виктор ще ви писне 😂🤣 the good guys finish last. Що му казвате смотан, а? Кой в крайна сметка е мъж та мъж? Вашите, нали? 😂🤣😂🤣😂🤣 Съвсем нарочно са ги събрали таквиз крайно различни. Да, далеч по-вероятно е да чуете тоя с татусите, алкохолизъм и заведение да изплиска идея като плантация за марихуана. Ама нещо е объркал държавата, тва спада за Тайланд далеч повече.

По принцип нито един от двамата не бих взела, но ако ми опрат пистолет в главата и ме накарат все пак да избера един, то категорично ще взема Виктор. По-лош тип от Мартин трудно се намира.

# 1 551
Кое, кое тънко софийско чувство за хумор, какъв Тартюф? Никой от участниците, начело с коментаторката, не е кореняк софиянец, че да си извиняват простотията и дефицитите с това, а за култура и знания да не говорим. Мая ще ме приключи с тези излияния, по-добре да си мълчи.

Ако се налагаше да избирам, категорично Виктор. Все ми е тая, че аз ще отварям шампанското, поне няма да ми каже “Който носи бяло…. Хихихиихих”.

# 1 552
В точната държава си е - канабисът никне в Шри Ланка като плевел. 😁

Не знам коя е тази Мая от подкаста, не съм гледала нейното риалити. Но не я издържах, спрях подкаста на 15-тата минута. Скука, жестока скука. Да се връща Туджаров, в тандем нещата в Надкаст се получават доста по-добре.

# 1 553
Ннякак си мисля, че залитате в крайните категории "добро" - "лошо" момче. Разбирам гледната Ви точка, въпреки това... Не всички добри момчета са скучни мекотели и не всички лоши момчета са интересни и имат някаква истинска мъжественост.

# 1 554
Какви са и принципите на Даниела, че не разбрах?! Преди брака с@йс НьЕ😀

Друг е принципа.Без пари не давам😜

# 1 555
  • Out of the Mix
Не знам какво й харесва на Майкъл Джексънката Марто, но на мен ми е противна, дори за едното не става и не бих й обърнал внимание.

Мъже сме, и не може да си кривим душата, че Мартина е най-секси парчето там, лъха само на секс, в същото време се облича супер женствено винаги, игрива е, постоянно флиртува, има какво да каже, иска си. Оня е дърво, чудя му се кво се мотае все още с другите.

За Виктор сякаш Росица му е най-подходяща, момичето има симпатии, и е най-нормална, заедно с Ива, нищо, че е малко по-голяма от него.

Косара също е симпатична.

Адриана е ведра някаква, сладка една такава.

Силвия е най-земна сякаш.

Бранка ми е противна, боцуняк отвсякъде, като съм убеден, че е такава с всеки, независимо има ли симпатии, или не.

Със сигурност има монтажи, скалъпвания, шикалкавения, но въпреки това.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:21 от Revoker

# 1 556
За Виктор сякаш Росица му е най-подходяща, момичето има симпатии, и е най-нормална, заедно с Ива, нищо, че е малко по-голяма от него и с дете.
Ива няма деца. Само Силвия е с деца там и то две.

# 1 557
  • София
Виктор ми е мъжкия вариант на самозаблуждващите се моми. Даже ми е по- зле от една Елена дето поне ѝ пускаха фандъци, а на него всячески му показват че не е желан и той вика - ще я гоня.
Мартин пък им казва директно какъв е боклук и да не си правят илюзии, а те се спукват да му обясняват колко е романтичен, грижовен и не знам си още какво си.  Той ли ги заблуждава или те се самозаблуждават?

# 1 558
Мартин е дребна душа и е тънкообиден. Въобще не е лошото момче в случая Grinning Виктор повече пасва на образа за доброто момче, но не защото дотолкова е добър като човек , просто е незрял и няма позиция, както всички "добри" момчета..

# 1 559
И как решихте, че Виктор не е мъжкар и не поема отговорност, не иска да поема отговорност?
Аз нищо не съм казала за Виктор, в това число и че не е мъжкар. Rolling Eyes Ако това трябва да е моят избор и е между тия двамата, няма да избера впиянчения колкото ще пари да има.

Общи условия

Активация на акаунт