🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 914
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 810
Виктор си иска Бранимира , сега му вкарват още да го занимават .

# 811
Нещо съм изпуснала май. Чие е скрънчито на ръката на Мартин?

# 812
Ивет: Срещата мина много добре, аз също съм доволна… Правихме въздушна йога и разбрах доста интересни неща свързани с хобитата на Виктор, другото предпочитам да ви го спестя ….

Нищо не ни спести Ивет, само толкова можеше да кажеш на всички, защото само това беше от цялата среща. След срещата на Бранимира, тази на Ивет е една от най- плоските. Ивет изобщо не се чувства привлечена по никакъв начин от Виктор и си пролича доста.

# 813
И двамата с Ивет са прекалено спечени за да са един за друг, особено Виктор. Направо му се чете по физиономията, когато нещо му е неловко, а той май изообщо не умее да се отпуска, и заради това спича настроението на срещата.
Примерно ако той беше някой пич, който умееше да се забавлява от неловките ситуации, нямаше да са му толкова смотани и сковани срещите.

# 814
Срещата с Мартина, съжалявам - най-досадната досега. Скука, спек и тъпотия.

Толкова тъпа среща не бях виждала
Светлинни години от тая с Даниела

# 815
Ивет вероятно имаше предвид всеотдаен, а така излезе повече в материален аспект. Аз не съм меркантилна , но винаги съм държала много да съм със щедър мъж-може да има 5 лева в джоба, ама с кеф да ги изхарчи за мен.

# 816
Кви са тия киликандзери...

# 817
Е, какво значи тъпа среща. Тъпа за околните, но това което изпитват двама души на среща не може да се обясни с думи, ако се иска показно, ами ей ви я Данка. Пп За протокола не я харесвам. Хубаво тяло, кофти лице, предначертана стратегия, нищо, което да хване интерес.

# 818
Кви са тия киликандзери...
Вносни Nerd

# 819
Ами не изглежда по-младичка честно казано Joy

# 820
И двете срещи бяха ужас.

Сестрите пристигат… В спойлерната тема някой коментираше, че са красиви. Казах ви аз да не гледате снимките в ИГ - лъжат. 😁

# 821
Ох тез двете откъде са ги намерили. 😂

# 822
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Виктор му призля като чу за новите 2 момичета. Той вече си е избрал Бранимира и всички останали май ги възприема като тежест и неприятно задължение - трябва да им обръща внимание, да ги опознава, да говори с тях, да ходи на срещи... Трудна работа!

# 823
Опппа, той е бил пиян на закуска. Май, май ще хвърчи Анна-Мария тази вечер.
//
Тези двете новите момета с редките коси не са балкански тип. Нямат шанс.

# 824
Александра май ми е по-симпатична , ама с тези чуждици вече ме дразнят 😀

Общи условия

Активация на акаунт