🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 664
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 630
Елвира можеше да му отговори  нещо нормално. Тя може да говори зад гърба, но като я питат директно-ох горката.

# 631
И във възрастовата на Мартин, нали "бившата" му е 22-23 годишна. Човекът  не иска сериозни ангажименти или пък е свикнал и жените да не гледат сериозно на него и се е пуснал по течението с която падне. За едно е прав, никога не се знае дали няма да си намери майстора и да стане послушен. Но все си мисля, че такива като Мартин могат да се оплетат емоционално само с жена, която не могат да имат на 100%, а не с тези, които открито му се предлагат.
Моята теория е че той не е бил влюбен по зрелия начин, да харесва някоя жена силно и отчитайки качествата й да иска съзнателно да създаде семейство с нея.
Оженил се е, когато гаджето му е забременяло от него.

# 632
Отвратително беше държанието на Мартин към Елвира. И да, ако е забелязала червени флагове, има право да ги коментира. Както подразбираме, защото продукцията не благоволява да ни осветли, това си е тема сред момичетата, Елвира не си е говорила сама. И какво като е знаела за кого е отишла, нали не е длъжна да търпи пиянски истории за наказание? Може да е знаела, че попийва, но явно проблемът е по-сериозен, щом се повдига като тема. Едно е да го вижда в заведение, друго е в ежедневието. Браво на Елвира, че отбелязва алкохолизма като проблем.

Може и Габриела също да е споменала нещо на момичетата ори разговор, тъй като още при даването на първата роза тя каза , че се познават от заведението, в което тя работи, а той доста често посещава.

# 633
Не знам дали е коментирано - запорът на Даниелка е в полза на физическото лице Димитър Стоев Димитров, едноличен собственик на капитала и управител на ICDSoft - хостинг компания, с нелоши финансови показатели, например в последния отчет за 2021 има печалба след данъчно облагане 455 хиляди лева. Сега вече каква е връзката между двамата, не се наемам да коментирам.

Стига бе, изненадвам се, че има общо с човек като него. Той е активен по разни обществени и граждански теми, дарява редовно за различни каузи. Въобще не ѝ е в таргета (не, че разбирам от запори, де) Simple Smile

# 634
Абе много куха лейка е, като заговориха за книгата й Мартин подметна нещо в смисъл, че който прочете книгата й ще може да го свали и тя на това ли искала да ги научи и тя изцепи "Еее, то ако ставаше с една книга..."

Ми... нали това е идеята на книжлето ти, бе, госпойце?
Не знам, то дрънчи вътре, дрънчи на празно, та не се трае.
Книгата е за лапни шарани, които после ще си платят и консултациите. Т.е. примамка. Ясно е, че от нея тя няма да реализира сериозни, да не кажа скромни доходи. И да, момичето за милиони нямаше как да отстъпи от позициите си в книгата и изобщо философията, която продава с нея, а именно - искай всичко по много, независимо какво предлагаш насреща.

# 635
Отвратително беше държанието на Мартин към Елвира. И да, ако е забелязала червени флагове, има право да ги коментира. Както подразбираме, защото продукцията не благоволява да ни осветли, това си е тема сред момичетата, Елвира не си е говорила сама. И какво като е знаела за кого е отишла, нали не е длъжна да търпи пиянски истории за наказание? Може да е знаела, че попийва, но явно проблемът е по-сериозен, щом се повдига като тема. Едно е да го вижда в заведение, друго е в ежедневието. Браво на Елвира, че отбелязва алкохолизма като проблем.
Точно за това говоря, една го е казала и ние вече тук сме сигурни ,че е алкохолик.
Никой не заслужава да му се лепят ей така епитети, при положение, че в крайна сметка тя не го познава лично, засичала го е наколко пъти.Не съм от най-големите фенки на Мартин, но вчера беше напълно прав.

# 636
Прегледах отново серията, Елвира е по-различна без грим, измита, ама пак изглежда прилично и има най-брутален бюст от всички. Не е чак тъпа, куха, просто плаха и наистина не иска да си навлича беля и скандали. А за пред оная психопатката, много народ ще отговарят така. Много далече от на Анна-Мария поведението примерно. А относно Любомира, ем да, кофти изглежда без грим, на моменти по-добре или по-зле, зависи от светлината. Обаче за деколтето, ми изглежда слаба и жилава. В смисъл такъв, добре ѝ се виждат гръдните мускули, направо тренирана, та това си оказва ефект и върху позицията на гърдите ѝ. Не виждам къде е проблема там, че е трябвало да бъде със сутиен? Сега е проблем, че няма силикон? 🤣😂 Кво друго? Косарка и Бранка наистина си седят някви естествено бухтести в лице, ама пък това спомага за по-малко бръчки предполагам. Адриана изглежда стройно за 30, хич не ни я дават, ама ич не е лоша. Вижда си се кои са по-малки на години и кои по-големи. Елвира и Ферай са ми най-красиви от по-малките, от по-големите Адриана и Косара, Ива също е доста изписана и стройна. А Данчето и Мартина са некви смешни и направени. Жените се опитваха да се придържат към глупавите ѝ шеги на Данчето като разказваше кви дебилщини е говорила на Марто. Дори те са наясно, че не се прави тъй въобще.

# 637
  • Вестерос
Абе много куха лейка е, като заговориха за книгата й Мартин подметна нещо в смисъл, че който прочете книгата й ще може да го свали и тя на това ли искала да ги научи и тя изцепи "Еее, то ако ставаше с една книга..."

Ми... нали това е идеята на книжлето ти, бе, госпойце?
Не знам, то дрънчи вътре, дрънчи на празно, та не се трае.

Сигурно е имала предвид не една, а 2-3 книги… тя за какво пише втора иначе Stuck Out Tongue Winking Eye
И каза, че я пише вътре! Което е показателно, че ѝ е позволено...

# 638
  • София
Любомира може и да не е Мис Мокра фланелка, но поне се държа адекватно и приятно. Не се тикаше упорито във Виктор, но и не се цупеше, обвита в мълчание. Поговориха си нормално, намериха общи теми. Бяха доста по- приятни за гледане от "старшата" двойка.

# 639
Мен пък страшно ме изнерви как Мартин държа сметка на Елвира защо обсъждала дали имал проблем с алкохола. Те всички алкохолици се обиждат като им кажеш, че имат проблем. Вместо да се замисли защо е излязло така, той й търси обяснение. Жалко, че момичето е още младо и не успя да се защити подобаващо. И да, вероятно тя има детска травма от баща си, както много други хора в България, израстнали с бащи (или майки) алкохолоци. Няма нищо смешно в това, направо си е трагично.

# 640
  • Варна
Не знам дали е коментирано - запорът на Даниелка е в полза на физическото лице Димитър Стоев Димитров, едноличен собственик на капитала и управител на ICDSoft - хостинг компания, с нелоши финансови показатели, например в последния отчет за 2021 има печалба след данъчно облагане 455 хиляди лева. Сега вече каква е връзката между двамата, не се наемам да коментирам.

Стига бе, изненадвам се, че има общо с човек като него. Той е активен по разни обществени и граждански теми, дарява редовно за различни каузи. Въобще не ѝ е в таргета (не, че разбирам от запори, де) Simple Smile

Може историята да е като на вуйчо Ваньо и Цветка. Нещо като дай си ми куклите 🤣

# 641
Въпросният господин е частен съдебен изпълнител...

# 642
Любомира може и да не е Мис Мокра фланелка, но поне се държа адекватно и приятно. Не се тикаше упорито във Виктор, но и не се цупеше, обвита в мълчание. Поговориха си нормално, намериха общи теми. Бяха доста по- приятни за гледане от "старшата" двойка.

Хм да, точки за това, че маса други жени направо щяха да плюят огън и жупел по тази седянка с люта улична храна пред некъв гараж или затворено заведение със смъкнат капак. Да маат гащи в гаден трафик и тъмница и да подгизнат от тропически дъжд. 🤣😂

# 643
Добре ,като и е такъв проблем пиянството на Мартин защо седи ?

# 644
  • Варна
Въпросният господин е частен съдебен изпълнител...

ЧСИ-то е от Стара Загора. Друг е.

Общи условия

Активация на акаунт