🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 638
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 645
Да, запорите са в полза на ЧСИ с това име. Той вторият е от 31.01, тя може и да не знае за него и затова тарифата е 60хил., ако знае ще го удвои. Иначе това е запор към фирмата, не на нея. Тя има 5000 лв. дял само.

# 646
Т.е, собственикът na ICD Soft няма общо ли?

# 647
Който не е гледал Мартин в ИВ, той не знае какъв гадняр е. Елвирчето му се изпречи на пътя. Интересното е, че като работи сервитьорка в негово заведение или такова, което посещава, още не е усвоила кодекса на добрия служител. По всяка вероятност вече е безработна.

# 648
Не знам дали е коментирано - запорът на Даниелка е в полза на физическото лице Димитър Стоев Димитров, едноличен собственик на капитала и управител на ICDSoft - хостинг компания, с нелоши финансови показатели, например в последния отчет за 2021 има печалба след данъчно облагане 455 хиляди лева. Сега вече каква е връзката между двамата, не се наемам да коментирам.
Въпросният господин е частен съдебен изпълнител...
ЧСИ-то е от Стара Загора. Друг е.
Пише Казанлък. както и да е, мисълта ми е, че не е едно куче Шаро и съвпаденията запор-име-ЧСИ не са твърде невероятни.

Елвира се спече, защото вие казахте, че Марто е отмъстителен. Ако си е навил, че тя е тая, дето му уронва авторитета и престижа сред народа, като нищо няма да си намери работа повече в дискотека...

Лейди, сега видях, че сме писали едно и също.

# 649
Който не е гледал Мартин в ИВ, той не знае какъв гадняр е. Елвирчето му се изпречи на пътя. Интересното е, че като работи сервитьорка в негово заведение или такова, което посещава, още не е усвоила кодекса на добрия служител. По всяка вероятност вече е безработна.

Без да съм го гледала ми изглежда като страшен комплексар, а те често са гадняри. Също ми изглежда и злопаметен, дребнав и ревнив. Направо джакпот.

# 650
Четох един коментар за срещата на Мартин и Даниела - че клетвите на Емануела най-после са го стигнали 🤣

Не знам защо смятате за по-хубави дестинациите на Мартин. На мен срещите на Виктор повече ми допадат.

Не мога да си изкривя душата, че срещата на Виктор от снощи не беше на хубаво, да не кажа прилично място, камо ли да е романтично, колкото и да го изкарваха такова. Заведоха ги в джунглата и после на главната с по един дюнер на тротоара, който дори не изядоха. Ами, не ми хареса. Дори и да го пробутват за натурално и романтично, не беше. За мен. Да ги бяха завели на някой водопад, разходка из някакви забележителности, природен парк (нали имало много какво да се види в Шри ланка, хем и зрителите да оплакнат окото с хубави гледки) или нещо такова, пак нямаше да се охарчат много и пак щеше да го има целеният контраст с другата среща - "скъпата". То и тя една среща - 10 минути в хеликоптера над джунглата и малко къпане в морето.

# 651
  • София
Благодаря за новата тема, Clouded. 🌹

В анкетата цъкнах 4 пъти 'Не', като за игрите съм по-скоро, 'все ми е едно'
Явно им спестяват игри, за да не ги излагат още повече...

За епизода,

Права е Анна-Мария, тези с двете рози от два стола ще паднат на земята. И тя ще е една от тях, нищо че се води само братленце. 100% победителка ще е някоя, която е ''вярна'' само на своя ерген.

Очаквано за мен Мартин надстреля Виктор с лъка. Все пак е минал през ИВ. Прави ми впечатление, че бившите кадри от ИВ, където и да отидат печелят почти всички игри. Без значение дали са елементарни или сложни. Просто школовката ИВ си е константна величина. И не, не се шегувам. Това са факти.

Много ми хареса полета с хеликоптера и спиращите дъха гледки на океана и джунглата.
Отново за пореден път от двете индивидуални срещи тази на Мартин ми хареса много повече чисто телевизионно. Просто Виктор ми е ужасно скучен.
Всичко беше добре, докато Даниела не хвърли бомбата с тези 50, 60 хилки на месец. Надявам се, че се е пошегувала, ама ако е така, доста неуместна шега. Тя явно се заявява като 'материално момиче' С което ще си навлече доста хейт, но има си глава на раменете, тя си знае.
Но сбъркала е мястото и хората. Мартин не е глупак, който ще я издържа цял живот, а тя само да му харчи парите. Ако чете бих я посъветвал да тръгне за Дубай на лов за мързеливи богаташи, ама не знам дали ще пробие от украинките, които отдавна са завладяли пустинята, а и изглеждат доста по-добре от нея.
Горкия Мартин, за малко да се задави, хаха.
Даниела какво е постигнала в живота, за да се изживява като такава крайна инстанция по въпроса с връзките? Някакъв известен писател ли е? Аз чета много и се интересувам от това какво се котира на пазара, но заклевам се за първи я чух сега в Ергенът. Майка ли е, деца ли има? Разводи, разочарования? Не разбирам.
Явно е някакъв пореден уонаби гуру, който ще оплете в мрежата си хиляди глупави момичета.

Срещата на Виктор с Любомира ми стоеше фалшива отвсякъде. Все едно гледах как брат и сестра са излезли заедно. Или приятели, колеги. Все тая. Скучно, досадно, трудно за гледане. Сентенцията от срещата с една дума, 'Тя е пич' - думите, които излязоха от устата на плувеца. Явно това е най-висшата форма на интелектуално ниво, което може да ни предложи това момче.

На Косара трудно и разбирах говоренето и какво искаше за срещата и с Виктор. Не разбрах какво иска да и се случи в океана. Едва ли е проникване, няма шанс да я огрее. Явно ще трябва да видя в по-следващия епизод какво иска да карат в океана, защото сега наред е Уенсдей. Нали Виктор и обеща.

Според мен Елвира си подписа пътния лист. Мартин не прощава. Най-много да се спаси само за още един цикъл, защото и Диана е за гонене.

# 652
Татко Марто и Даниела трябваше да плуват с костенурки също Grinning Аз поне не видях да има. Имам чувството, че гледаме Ергенът от Temu.

# 653
Хем я разбирам Даниела, хем се чудя за каква духовност иде реч с тези 50-60 хиляди на месец? Хем ми става обидно, че аз за година с работа не мога да ги изкарам (а има и жени, които се блъскат повече от мен за по-малко пари). А Мартин потен вода не е пил, но и в неговите очи виждам "доларови знаци". Според мен, търси по-богато момиче и смятам, че е силно привлечен от Косара, но тя от него не особено.
Аз сега сметнах. Двамата с мъжа ми сме лекари. Той даже завеждащ отделение. Заплатите от болницата общо, заедно на двамата не правят 50000 Grinning
Иначе, аз смятам, че тя тази сума я подхвърли на шега. Но едни 9 бона на месец със сигурност очаква, като домашната помощница и пътуванията, разходи по коли и нейните прищевки за дома ги калкулира отделно.
На шега, колко на шега, тя дори и в синхрона не отрече и не каза да се е шегувала, а даже напротив - той все пак да си знаел... Мартин би развързал кесията (която хипотетично да речем, че има) само ако е много лапнал. А той не е. Освен това, всички знаем, че е бил издържан от бивша, както и че мама и татко са паралиите. И друго, ако се притеснява за имиджа и репутацията си, да беше мислил по-рано и да не беше влизал. Кирливите ризи в реалити не можеш да скриеш, още по-малко да се реабилитираш обществено с подобно поведение.

# 654
Татко Марто и Даниела трябваше да плуват с костенурки също Grinning Аз поне не видях да има. Имам чувството, че гледаме Ергенът от Temu.

Честно казано е далеч по-динамично, с двама ергени, различни жени, музичка хем за участниците, хем за зрителите, далеч повече ядене, тропически климат. И аз съм на мнение, че тва дето Виктор и Любомира правиха си беше нелепица неква ама като цяло си е бая по-добре от миналата година. Миналата година беше наистина негледаема глупост.

# 655
Вярно, Мартин се държеше отвратително, с който си набележеше, че му се пречка в Игри на Волята. Направо съжалявам, ако някоя реши да се изправи срещу него, просто никоя няма качествата да го сложи на място. Елвира не е някакъв титан на мисълта, но и на мен ми направи впечатление колко гадно я сряза Мартин за неща, за които доста хора си говорят и виждат. На някои им е проблем женската енергия, на други - чашката. Сега че никой не я е бил през ръцете да ходи в Шри Ланка по тия ергени, е друг въпрос.
Вчера ми направи впечатление колко много от участниците идват от разделени семейства, в които нямат нормални взаимоотношения, и конкретно за това ми стана доста мъчно. Нищо чудно, че искат такива токсични връзки, след като търсят бащини фигури + банкомат в партньора си.

# 656
Категорично Димитър Стоев Димитров, собственик на цитираната от мен хостинг компания, е взискателят, а не ЧСИ-то, което пък е дама, но не е редно да упоменавам повече подробности.  Иначе да, запорът е върху дружествения дял на Никса Клодинг ЕООД

# 657
Добре ,като и е такъв проблем пиянството на Мартин защо седи ?
Защото е горката. Като нямаш други качества, това остава - горкичката нахоканка.

# 658
В интерес на истината Мартин е прав за едно. Често успешни родители, особено в области като право, медицина, стоматология, разни бизнеси, натискат децата да поемат семейната фирма/кантора/кабинет или да ги набутат някъде с връзките си.

Дори за неособено работливи и амбициозни мъже, това е скопяващо. За жени също, впрочем. Така че му разбирам нуждата да си проправя собствен път в живота и да изгради нещо свое.

Прав е и че е глупаво всяко поколение да трябва да открива топлата вода наново и да повтаря пътя на предишните, както той с майчината кантора.

Евреите така правят традиционно. Мисля, че Стефан Цвайг го описваше в “Светът от вчера”. Първото поколение бъхтят в работилници и фабрики, бачкатори. Второто поколение трупа капитал по офиси и канцеларии. Третото го влага в нещо по-голямо и доходоносно като бизнес или производство, стават едри индустриалци. Четвъртото поколение се възползват от всички тези ресурси и цивилизационни натрупвания и се отдават на академична, творческа или духовна кариера.

# 659
Не знам коя и защо (довечера ще видим) няма място повече в къщата, но ако е Елвира за приказките с алкохола, то Мартин само ще докаже, че е дребнав и егоцентричен тип! А ако Виктор се солидаризира с подобно нещо (въпреки, че не той я е поканил и не той е засегнат), ще докаже, че няма собствено мнение и баткото командва парада... Надявам се, да не се окаже така, наистина!

Общи условия

Активация на акаунт