🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 938
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 780
Много е сладка Мартина.

# 781
За мен може и кола Joy
Едната не глади и иска 60К издръжка ,другата за една мусака иска само кола ,не могаааа Joy

# 782
Бре, тая Мартина ангел небесен, то чистота, то доброта... Забравихте как смени тона като избуча на Виктор, че ще изпадне от диванчето.

# 783
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Две кухи лейки-златотърсачки си мечтаят за провайдъри, докато са на бар. Изобщо не си пролича, че им е все тая за Мартин, с нищо не се издадоха. Joy

# 784
Това че седят един до друг като съученици на един чин е много тъпо. Не могат да се отпуснат, трябва да спрат да хапват и пийват и да се отдадат на тъпи разговори. Медитация и вечеря без бяло вино, голяма скука за М&М

# 785
Ох, тая Данка веднъж вече се изложи, но държи и на бармана да разкаже, че не глади, не готви и всичко останало. Барманът - ти вече имаш схема? 😀

Да, тя в Чепеларе лична гладачка е имала....много се дразня на такива превземки. Не е срамно човек да има скромен произход, срамно е да забрави откъде е тръгнал. Тази съвсем се е самозабравила, но забравя за соц.мрежи.
Мартина ми е в пъти по-приятна макар и да се лигави, тя поне показва интерес към Мартин, не само към парите му.

# 786
Madre mía, Ивет е много яка на тази вечеря!
Мартина ми е много симпатична, не особено умна, но за момента се държи отлично във формата.
За Даниела нямам какво добро да кажа, освен че не се учудвам за връзката с ДД.

# 787
Даниела дълбоко ме съмнява, че обикаля само ресторантите и не пипва ютия с този дълг

# 788
Много ми е криндж това с взаимното хранене. В същото време ме напушва смях като дечко Виктор вземе да говори, че някоя нямала опит в любовта.

# 789
  • София
Ивет ми прилича на Ани Лозанова.

# 790
АААААА и тая Ивет луда, иска амбициозен, иска да получава всичко, иска, иска.....

# 791
Може да кажа и аз нещо непопулярно, но харесвам Мартина. Глезанка, сладуранка, не иска кой знае какво, а е готова да даде каквото може и каквото има. Търси и тя приказната любов.

# 792
Айгюлита от Чепеларе ли е? Там хората са работливи и свестни, откъде пък се е пръкнала таз? Някакъв кофти внос ще да е. Не готвела, не гладела... айде, бе!

# 793
Ивет е много чиста, интересно как изобщо е решила да се запише точно в това предаване. Но не разбирам защо си задават тези глупави въпроси за отминали връзки. Щом не се е влюбвала, старите ѝ връзки едва ли са от значение.

# 794
Е, ютия може да не пипа, но други работи със сигурност ги пипа и не само. Както вече се писа, тя си има професия, много древна.

Общи условия

Активация на акаунт