🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 388
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Виктор е нежна душичка и е приел ролята на жертвата.
Супер дразнещо, но има и такива мъже.

# 1 411
Виктор влиза в двете роли, които е видял, като е израствал. Или жертва го играе, или неориентиран, прикрит.

# 1 412
История стара като света. Никакъв гей не е, всеки втори мъж лепва по най-голямата скочубра. Привлича ги страшно много да се държиш зле с тях. Наблюдавам го масово коло себе си - и колкото повече тя му вади душата, той толкова повече се вкопчва в нея. Не знам дали не са поели от токсичните взаимоотношения на майките с бащите си, защото в прежни поколения наблюдавам обратното.

# 1 413
Коментирахме ли гривничката Ван Клийф на Ферай:

Скрит текст:

Ако е оригинал, никак не е зле като за безработна Grinning

# 1 414
Да си кажа, нищо че сигурно ще съм единствена. Виктор определено има гейски вайб. Как се облича понякога, походката му, как пищи когато се намокри два пъти от дъжда, как изпитва ужас че ще има още момичета, изобщо се страхува май от жените.И тази чувствителност. Уж си пада по Брана (по скоро за да не го нападат другите), а от самолет се вижда, че Брана не го понася... странна работа. Може и да не съм права, но има нещо не наред при Вико.

Красивите са гейове, за да има повече жени за нас останалите хахаха деда го знам, лигав, галантен, с по-мек глас е. И други го казаха, такива мъже изглеждат меки китки по Балканите.

На мен Виктор не ми е красив - усмивката с целите венци, стърчащите уши, начинът, по който се облича, прическата, жестовете с това постоянно почесване... Но много по-непривлекателен го прави тъпото му поведение и недодялани реакции, та той виждал ли е жена изобщо в живота си? Хайде, притеснен бил, ама вече преполовяваме сезона. Никога не говори на място, изчервява се и прави малоумни физиономии. Опитва се да се прави на мъж, но доста комично, според мен. За тялото му нямам забележки, естествено, както и за ръста, но само с ръст и сини очи не можеш да бъдеш магнит за жените, иска се чар, харизма, излъчване и увереност, а не въртящ очи от притеснение, ръсещ от неудобство тъпи майтапи смотльо.
А като се спомена как изглеждали гейовете, защо не се коментира фризьорът - барман, мисля, че той най-адекватно би определил такива като Виктор.

# 1 415
А семейството му (майка му и баща му) може да е хубаво, но той не е успял да създаде свое семейство. Изневерил е на съпругата си, която е гледала двете му деца на 22-23 години. Защото като са се появили децата и е станало трудно, та първо е почнал да хойка, а после съвсем си е бил камшика. Това да гради кариера, да се бори с пороци, да бъде лоялен и верен на партньора си, независимо от трудностите - не му ги хвали, не е неговото.
Голяма мелодрама. Бившата му била гледала децата... Все едно не са и нейни тези деца. Оженил се е за нея, подсигурил ги е, не се е получило, всеки си е преценил. И как се знае толкова категорично той каква роля е имал в отглеждането на децата?

Може партньорът да не е бил неговият партньор. Той си го каза защо са се оженили, въпреки че са се харесвали, в крайна сметка й е предложил, защото тя е забременяла. Пробвали са да играят "брак", не е станало. Толкова. Знае ли се и тя какъв характер е.

Едно е ясно, явно си поддържа връзка с момичетата си.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:54 от Linda*kiss

# 1 416
Гледах вчерашния епизод и хич не ми допадна.
Защо я изгониха?
Защото каза истината?

# 1 417
Защо я изгониха?
Защото каза истината?
Щеше да бъде изгонена така или иначе. Защо изобщо е отишла в Шри Ланка, като знае Мартин що за стока е? Просто трябваше да си я изгонят нормално на церемонията, вместо да правят панаири - това е единствената грешка.

# 1 418
Мисля, че Любомира и Брана ще зазлобеят срещу Росица, сега като гледах по-внимателно промото така ми се струва. Жалко, момичето може да не е първа красавица (аз лично я намирам за привлекателна, макар и нетипична), но е фино и възпитано и не заслужава.

# 1 419
История стара като света. Никакъв гей не е, всеки втори мъж лепва по най-голямата скочубра. Привлича ги страшно много да се държиш зле с тях. Наблюдавам го масово коло себе си - и колкото повече тя му вади душата, той толкова повече се вкопчва в нея. Не знам дали не са поели от токсичните взаимоотношения на майките с бащите си, защото в прежни поколения наблюдавам обратното.
Ама много е вярно. Мъжете обичат да се държиш гадно с тях и това си е. Колкото по-гадно, толкова са по-обсебени. Grinning

# 1 420
Виктор демонстрира страх не, ами направо паника от присъствието на жени. Вчера като чуха, че влизат две, на Мартин му светнаха очичките, а Виктор получи мини паник атака. Като остане насаме с някоя, се върти, оглежда, почесва, едва изтрайва няколко минути и подскача като ужилен да се връщат при останалите "да ги уважат".

# 1 421
Защо я изгониха?
Защото каза истината?
Щеше да бъде изгонена така или иначе. Защо изобщо е отишла в Шри Ланка, като знае Мартин що за стока е? Просто трябваше да си я изгонят нормално на церемонията, вместо да правят панаири - това е единствената грешка.
Не знам доколко е било грешка. Да, грозно беше, но се говори и ще се обсъжда, този сезон вървеше толкова монотнно, че нещо трябваше да се случи. Да, изпълнението беше грозно, но постигна целта да се зашуми покрай Ергенът отново.

# 1 422
Според мен Виктор не е гей, просто си е мрънкало и обича да го съжаляват. Лично аз стоя далеч от такива мъже. Ще ми омрънка живота!! Не че харесвам токсични мачовци с емоционален диапазон равен на супена лъжица, но прекалените мрънкачи не ги понасям.

Относно защо е толкова недодялан с жените, според мен е защото обективно погледнато има хубава визия и е свикнал да му се лепят кифлички без много много да се напъва. Обикновено мъжете, които не са с много красив външен вид, са интересни и умеят да водят разговори, да са харизматични, те са се научили, че няма как само с външен вид да привлекат партньор и трябва да имат други умения.

# 1 423
Защо я изгониха?
Защото каза истината?

Може пък да е искала да се пробва с Виктор?
И аз Мартин също не го харесвам - и на мен ми прилича на мазен алкохолик.
Начинът по който агресивно се защитаваше го затвърди.
И аз щях да се ядосам на мястото на Елвира.
Що за предаване е това? И двамата имат фаворитки от преди началото на снимките. Ако съм една от участничките и аз ще се чувствам прецакана.

# 1 424
Не мисля, че на Виктор са се лепяли жени като мухи на мед заради едните му мускули. Той е много смотан.
Ама пък не е изключено някои смотани да са го харесвали, знае ли се. Или по-шавливичките.

Общи условия

Активация на акаунт