🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 405
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 455
Е знаят кой е другия ,това не значи че   и кафе са пили.

В първият епизод на предаването в разговора им стана пределно ясно, че се познават добре, най-малко са пили само кафе...

# 1 456
  • Бургас
Снощи забелязах краката на Ана- Мария целите в пъпки от комари. Не си ли носят мазила? 

Аз не разбрах, кога изгониха Елвира, нали нямаше рози?

# 1 457
Aз разбрах от първия им разговор , че знаят кой кой е и дотам .

# 1 458
Вече съм на любовните излияния на Вико и Брана като една съща Емили към Рос(Приятели) след думичките "обичам те",тя  - благодаря ти. Хахаха.Голямо дърво и тази,лика -прилика.

# 1 459
Хайде, да не преиграваме.
Винаги ярките личности са било мишена за посредствени коментари. И изпъкване на техен гръб.
Мартин е силна личност. Малко му пука кой за какво го мисли.
Данка също, колкото и да не ми харесва, си има подход.
Мартина ъсщо си има свой прийом.
Брана е ужасна, но и тя се отличава. С бурсучеството.
Братлето също. Макар да не е за този формат. Тук няма да намери мъж, а приятелчета.
Косара е като провинциална мутракеса – недостъпна и изискваща.
За всичко се иска характер в този живот.
Повечето са скучни като по конвейр.
В точно този формат силни и ярки личности няма.
Мартин лежи на това, което е получил по произход, може и да има някакъв потенциал, но самия него това не го интересува, защото не му се и налага да го развива и проявява.
Мартина е избрала как да оцелява, това не прави от нея силна личност, защото, най-малко, тя оцелява чрез други.
Бранимира е във фокуса само заради интереса на Виктор, за някой друг тя ще е храст в пейзажа, липса на адекватни социални умения също не я правят силна личност, а само човек, от който някой ср интересува и по изключение този някой е в центъра на предаването. В хода на предаването досега тя с нищо не е съдействала за този интерес, че да я наречем запомняща се или отличаваща се.
Косара е провинциалното мамино / татино детенце, което е свикнали да получава без никакво усилие. Когато заговори е тотал щета.
Ленивостта, незаинтересоваността, инертността не са признак на характер.

# 1 460
Досега само ви четях, айде и аз да се намъкна с коментар , привет ! Относно Елвира, честно казано на мен от нея най- ми лъхаше на женственост и най-секси външност! Ония силиконки и тунинг мацки въобще не обичат естествено надарените жени, предполагам, дори и да го прикриват с високото си самочувствие.. Явно е усетила , че не е особено добре приета, което я е направило по-плаха и с "по-празен" поглед ( често се случва на по-интровертните хора) .. Само ще вметна, че така наречения празен поглед много често е проява на стрес и вид форма на дисоциация, отколкото на тъпота! Елвира явно е по-чувствителна и не е преценила правилно участието си в подобно шоу. Тя, заедно с Ивет най много ми допадат. Чаровни и женствени..
Относно ергените, дъно отвсякъде.. Женски мъже! На единия му личи много повече, както виждаме. Другия се прави на мъжкар, (или поне се опитва) и на много готин, ама си тича след тунинг жени , които са по - мъже от него Grinning  Сега ще гледаме как всички по-женствени жени хвърчат навън..
Единия си търси татко - мама в лицето на Топчо, дето да го унижава , другия си търси обигран негов вариант, дето да го използва , а той да го играе готин, широко-скроен бохем, чичко паричко , щото да си докаже че е як мъжкар Grinning Чашката си я обича, ама не обича да се забелязва това от околните , понеже е широко скроен и просто обича да се забавлява и да си прави готиното, не е алкохолик иначе ! Прави го за.забавление Grinning
Ии така, женските мъже и мъжките жени са на мода в момента, и в предаването имаме добра извадка за това..
За най- противна особа на мен лично ми е това Ана Мария, дето все се обажда и все най й тежи думата на.нея.. Такива като нея са ми най-любими. Братлета , злобни до пръсване. Тая има повече топки и от двамата ергени взети заедно , но мутренското излъчване ми идва в повече.. На Виктор може да не му се усмихне късмета , ама поне си намери батко, дето да му казва какво да прави, а той да слуша. Не е за това шоу, и не знам кое го е заблудило така, че да си помисли , че е. Добро момче е да, но жените май не си падат по такива?! Лъхат на несигурност, няма "секс", момченце е ..
Относно чужденките, и мен ме дразни понякога българо-английското лигавене, но много повече ме дразни балканската ни злоба комплексирана, от която като гледам все още не сме избягали .. Защо никоя не направи на въпрос как бяха посрещнати чужденките? Алкохола на Мартин му е по-важен , разбира се. Но ако бях на мястото на Елвира хич нямаше да си мълча как ги солиха и храниха за добре дошли, и как Ферай трябваше да хвърчи, а не Елвира! Иначе Мартин иска само чисти хора да останат покрай него! Смешки

# 1 461
  • Be realistic - plan for a miracle.
Косара има същото отегчение в цялостното поведение, което имаше Бориса Тютюнджиева в Къртицата преди години. Като се замисля - тя беше същата вкисната бира: отгледана от богатите родители, със самочувствие на звезда от бебе и твърдяща, че няма никакви корекции (yeah, right.)

# 1 462
Освен празния поглед, подхилкването на Елвира също може да е признак на стрес. Казвам го от личен опит. Когато съм притеснена, аз също се подхилквам неадекватно.

# 1 463
Ама на Елвира не са ли също силиконови гърдите- гледах легнали нейни снимки и си стърчат нагоре, а не настрани както падат естествените. Просто са teardrop, а не кръгли?

# 1 464
Косара пък има много набръчкана шия за млада жена.

Опитвам се да не коментирам външен вид освен корекции и стайлинг, не винаги успявам де, но и аз го забелязах това. И като че ли е малко подута шията. При Бранимира също.

Ако момичетата четат, не е лошо да си пуснат един панел щитовидни хормони, чисто профилактично. Дано няма нищо, но все пак не пречи. Около мен доста млади момичета имат проблеми, имам чувството, че пада възрастовата граница.

# 1 465
Не знае къде е отишла. Да и обясня набързо.
Ергенът е неприкосновен. Той има своя къща, телефони и договори с хонорари, ако е достатъчно известен. За него не се говори, не се обижда, клюкри и въобще коментира живота му дори да е братовчед ти и да го познаваш от корема на леля ти. Не се инициират срещи, нито каквото и да било спрямо него или зад гърба на продукцията.
Той е в главната роля и ти си отишла там да се излагаш, за да се сдобиеш с 50 нови последователи.
Това е положението и който не го спазва изхвърча. На тази и остава и кофти име на клюкарка.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 17:02 от Не се сърди, човече

# 1 466
Въобще не ѝ остава име на клюкарка, напротив, излезе с позитиви. И във фейсбук я подкрепят, надявам се да имаме и анкета по въпроса в следващата тема, ще се види и тук.

# 1 467
Даниела ми е като сестра на Луна- усмивката, смехът, високомерието, фалшив морал, клишета, измислен стандарт. Едно към едно много фейк
Данка - президент!

# 1 468
Въобще не ѝ остава име на клюкарка, напротив, излезе с позитиви. И във фейсбук я подкрепят, надявам се да имаме и анкета по въпроса в следващата тема, ще се види и тук.

И все пак тя е просто "пълнеж", а не главен герой.
За това сега натискат ергените да излизат и с другите участнички, че хептен да не им замине рейтинга.

# 1 469
Данка вкара в главата на Мартинчо нови размисли. Защо не даде да я целуне, дали има някой,  който я чака отвън и е дошла да си промотира книгите. Тя пък като ощипана госпожица чак след сватбата ще го целуне, още малко и ще излезе, че е девственица.

Общи условия

Активация на акаунт