🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 351
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 530
Наум да не би да е предложил брак на Теа в Шри Ланка? Има качено стори.

# 1 531
Абсурд да пусна да слушам и гледам Мая.

# 1 532
Наум беше предложил брак на Теа преди няколко години. Според мен сега са снимали предложение за брак на някакви случайни хора и нарочно пускат такова стори да има интрига.
Елвира в “Преди обед” каза, че е работила като таксиметров шофьор ( после като хостеса) 😳 Имала травми от детството, за които не искала да говори, били доста по-тежки от тези на Виктор, но не желае да влиза в подробности.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:25 от kalina_pehlivanova

# 1 533
Не го пиша като защита към Мартин, но тези жени какво толкова обсъждат и клюкарят, че Мартин постоянно пиел. А те? На басейна? Около бара? От сутринта започват, него обсъждат Sweat Smile

А за начина, по който посрещнаха новичките, Даниела ги наговори да се държат гадно и Мартина веднага поддаде. Толкова й трябва на милата, много е лековерна и лесна за манипулиране. Ако никоя друга не беше подходила така и тя щеше да се въздържи.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 20:41 от Spicy Pisces

# 1 534
  • Варна
Да, отвратителна подстрекателка и глупачките й се вързаха, съответно издъниха. Ама не е луд тоя, който яде баницата. 🤣

# 1 535
Такъв като Виктор да не ти е в къщата. Несигурен, драматичен, играе го жертва, като се опиташ да направиш нещо за него се дърпа и отчуждава. Единствено такава като Брана е за него. Да го разиграва и подмята, както и е кеф.
И Мартин да не ти е в къщата, но може би е забавна компания. От една страна го разбирам - животът му подсигурен, децата големи, възпитани, в добри училища, що да не си гледа кефа. Ми евала пък. Може и двамата с майката на децата му да са в добри отношения (май така каза) и да ги устройства този начин на живот. Явно се грижат добре за децата си, което е най-важното. Не е, като да има семейство и да изневерява. Гледа си живота. Има хора, които установяват, че семейния живот не е за тях. Няма лошо. А и за какво да му дреме - за тия кифльоци със съмнителен капацитет и минало ли? Пфф…

# 1 536
Виктория по я изтърпях от тази Мая. Да се връща Туджаров, че...

# 1 537
Горе-долу успях да наваксам с коментарите тук, сега следва и да изгледам двата епизода, че явно много съм изтървала. Но по въпроса за "търтеите" - двама в една връзка ще бъдат много. Това място е запазено само за Даниела. И в този ред на мисли Мартин трябва да го играе работната пчеличка😂, ако иска да си позволи този трофеен търтей(колкото и да е било шега въпросната месечна издръжка)... не мисля, че той ще иска да си напряга "мъжката енергия" навън. Освен... ако не се споразумял за процент от продажбите на бестселъра "Момиче за запори"😂

# 1 538
Мъчно ми е за Елвира, толкова е красива и естествена, жалко че животът й не е бил лек. Интересно какви са травмите, но сигурно няма да разберем.

# 1 539
Гледам Надкаст, по принцип харесвам Мая, ама ме уби с тъпото си изказване “Мартина, Мартин и Даниела имат едно тънко софийско чувство за хумор, хора в определени среди го разбирам, а повечето не го, като гледам коментарите”.
Така е, роби на капитализма Trollface Ставайте и бачкайте, защото някой трябва да се грижи за БВП на държавата.
Впечатлих се от мисловния ручей на Мая, но не съм и очаквала нещо повече от човек, който е известен с липсата на гръбнак и паразитирането върху гостоприемници. С настоящето ѝ гадже учехме в една гимназия и честно казано доста хора мислехме, че е гей, но да кажем, че финансовият ѝ барометър е безпогрешен.

И за да не е оффтопик - изумена съм, че Бранимира ще става актриса. Не си представям, че може да играе нещо различно от фикус.

# 1 540
Мъчно ми е за Елвира, толкова е красива и естествена, жалко че животът й не е бил лек. Интересно какви са травмите, но сигурно няма да разберем.
Каза, че е имала алкохолик близо до себе си.

# 1 541
На теория Елвира не е знаела, че ще има друг ерген. Тя твърди, че е е имала връзка с алкохолик, също че е виждала Мартин, чела е за него и смята, че обича чашката. Махам другото за статиите, че влизал с приятелката си, колко пък да си травминрана, че да влезеш в това предаване, виждайки кой е... Нещо не ми е много тъжно за нея.

# 1 542
  • София
Върнах да видя само другарския съд...после Виксата пое нанякъде с бранка и ... нямаше как да не се сетя за култовото ,Тhank you Joy

# 1 543
И какво, Мартин щял да отрака Виктор? Освен да го пропие , друго не виждам Grinning Добре , че Виктор е смотаничък, че Мартин да изглежда голямата работа в сравнение с него..Ама до един истински мъж, ще лъсне на Елвиса и нежната страна Grinning

# 1 544
За мен Виктор се държи по-адекватно за годините си, може да води разговор, държи се уважително, дори да няма някакъв интерес към момичето. Другият, с житейски опит, 2 деца тийнейджърки, претенции за потекло и обезпеченост - много хубава рокля, облечена си в бяло, деколтето ти...И бизнес идеята му стигна до плантация за марихуана.

Общи условия

Активация на акаунт