🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 615
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 620
  • # супернатурална #
Даниела не е там, за да взима по 60 к на месец от Мартин. Не, че ще ги върне, но знае, че няма да и ги даде, още по-малко пък баш той. Но ако беше отвърнала на пиянски му ласки, съвсем ще и падне рейтинга....или цената...или продажбите. Колкото и тъпа да е книгата, вероятно има (и ще има в новата) някои практични съвети. Ако е достатъчно хитра (а смятам, че е) и не се случи нищо между тях, ще го извърти в нейна полза.
Един вид-не стана, защото не беше правилния милионер/богаташ и аз не го одобрих.
За мен Даниела играе роля-тази на главната героиня в книгата.

# 1 621
Има много хора, които са се замогнали от работа, пък какво остава за политик и нотариус. Да ти оставят нотариална практика струва много повече от 1-2 имота.

# 1 622
Г. Краули ,точно това имах предвид, дреме й на нея кой ще я мляска. Просто Марто не е достатъчно финансово красив  и е само инструмент тя да си вдигне цената или поне да си направи реклама за тези отвън, че може да е платена компаньонка,ама пък е  принципна Joy

# 1 623
  • София
Да ви кажа.. Не е виновен Виктор, че е смотан и без живец.
Тия с кастинга- Маги психоложката и другите от екипа са за уволнение, че са избрали такъв типаж за такова предаване.

# 1 624
Има много хора, които са се замогнали от работа, пък какво остава за политик и нотариус. Да ти оставят нотариална практика струва много повече от 1-2 имота.

Истински богатите не са бачкатори, не можеш сам да изработиш стотици хиляди, милиони, също изключително малко хора полагат жертвите необходими, че да се натрупа кеш. Просто според начинът, по който са го отглеждали Марто, както той си го описа. Абсолютно са го залагали да е поредният бачкатор, било то и нотариус. Учи маме, за да сполучиш. Да изучи у прословутата Западна Европа, щот нали бг образованието е за боклука, да наследи занаята от родителите, да се бутне в политиката, да стане важна клечка в туй общество бла бла Най-много си представям 1-2 имота и толкоз, където са наливали пари родителите му през годините.

# 1 625
  • # супернатурална #
Г. Краули ,точно това имах предвид, дреме й на нея кой ще я мляска. Просто Марто не е достатъчно финансово красив  и е само инструмент тя да си вдигне цената или поне да си направи реклама за тези отвън, че може да е платена компаньонка,ама пък е  принципна Joy
Това няма как да го знаем със сигурност. На нея посланието и е -милионер, но не на всяка цена. Може и да е искрена. За мен е доста грозна, но има с какво да компенсира. Води приятни, неангажиращи разговори, има останка и тяло, не е тъпа, гали егото на мъжа, но го и пляска, когато се наложи. Като гледам елита ни...не е никак малко. Знае, че ако иска богат мъж ще трябва да направи компромиси. Но може би пиянството не е един от тях.
Мисля, че дори не иска богат мъж, а самата тя да е богата.

# 1 626
Ето де, Марто е бизнесмен, уви, със сигурност родителите му са по-богати, отколкото той някога ще бъде. Както ще са и по-богати от огромна част от бизнесмените. Grinning

# 1 627
И какво, Мартин щял да отрака Виктор? Освен да го пропие , друго не виждам Grinning Добре , че Виктор е смотаничък, че Мартин да изглежда голямата работа в сравнение с него..Ама до един истински мъж, ще лъсне на Елвиса и нежната страна Grinning
И аз това си мисля.
Можеше вместо Наум да сложат за водещ Кубрат Пулев.
И дисциплината щеше да е на ниво защото, а са го ядосали, а ги е пратил в спешното. Wink
Само Тервел Пулев да не слагат, че както му е слаб ангела, щеше да ги изровичка всички под хавлиите 😂

# 1 628
  • # супернатурална #
Поне щяхме да гледаме неподправена страст, че сега единия опиянчен, другия асексуален...

# 1 629
Вие сериозно ли мислите, че нотариусите са бачкатори?! Те работят за себе си с името си, пак е вид собствен бизнес.

# 1 630
Със сигурност знаем , че е алчна шарлатанка.
Наистина трябва да си много вървежен, можещ, умен и красив да се увъртиш 120 бона и да имаш два запора срещу себе си на 32 години (ако наистина е на толкова )
К’ви 50-60 хиляди, по-скоро 50-60 без к-то на Централна гара.

# 1 631
Мартин с всичките му кусури на характера (злобата) е в пъти по-добре за партньор, най-малкото защото е израстнал в нормално семейство. Хубавото детство е трудно за наваксване с измислени ментори и прочие.
А смотаните като Виткор накрая излизат и злобни от яд.

# 1 632

Милионер ще стане, когато наследи майка си и баща си, да са живи и здрави хората. До тогава ще е само  милионерски син.
Аз няма да се учудя да бъде прескочен в наследството и парите да отидат директно при внучките.
Това няма как да стане, той е законен наследник със запазена част и е пръв по ред и единствен низходящ роднина (син) на двамата, т.е. дори и баба и дядо да завещаят на внучките всичко свое, той има правото да оспорва завещанието/ята до запазената си част на всеки от родителите си.

# 1 633
Мартин с всичките му кусури на характера (злобата) е в пъти по-добре за партньор, най-малкото защото е израстнал в нормално семейство. Хубавото детство е трудно за наваксване с измислени ментори и прочие.
За Виктор съм съгласна, та той не спира да плюе по баща си. Но на Мартин детството не е помогнало, да направи семейство. Очевидно се е провалил, и не търси изобщо това. Какъв добър партньор може да бъде дългосрочно?

# 1 634
За Виктор съм съгласна, та той не спира да плюе по баща си. Но на Мартин детството не е помогнало, да направи семейство. Очевидно се е провалил, и не търси изобщо това. Какъв добър партньор може да бъде дългосрочно?
Мартин е минал през нормален развод. Доколкото става ясно, се разбира с бившата си и поддържа чудесна връзка с дъщерите си. Просто се е развел. Не мисля, че това е супер провал. Бил е млад, тя е забременяла. Оженили са се. И просто са признали, че не са били един за друг.

Общи условия

Активация на акаунт