🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #3: понеделник и вторник, 20:00

• 106 615
  • 2 022
  •   1
Отговори
# 1 635
Едно несериозно мнение, но ми направи впечатление.😀 Нали се интересуваме от зодиите на участничките.
Посрещането на сестрите не беше по-малко неприятен момент от другарския съд, който спретнаха на Елвира. В първата ситуация подстрекател беше Даниела в коалицийка с Мартина, Ана-Мария и Ферай. Първите три са огнени зодии, а сестрите - въздушни. Всъщност те, Анна и Алекс, все едно изобщо не отразиха какво се случи. Сякаш им влезе през едното ухо и излезе през другото. После си коментираха какво мислят за ситуацията и темата приключи за тях. Затова огън и въздух са добра комбинация, защото огънят, колкото и да се дуе, не може да запали въздуха (не може да му влияе). Дори на коктейла Ана-Мария и Даниела констатираха, че всъщност сестрите са много приятни.🙂
Колкото до случая с Елвира, за нея си пролича още при срещата с психоложката, че е чувствителен човек. Беше грозно и неприятно за зрителя да гледа как групата я нападна като стадо хиени, а тя, горката, като подплашена газела да се озърта сама около тях, без една да се застъпи за нея, че така не е правилно. Дори да е виновна.
Всички бяха срещу Елвира, дори и продукцията. Поне успя да излезе достойно от ситуацията!

За Мартина си затвърдих впечатлението на кой ми прилича в лице още на първата снимка, която беше показана тук, до момента на напускането на Елвира, когато показваха лицето ѝ в близък план - на баба Меца.😄

# 1 636
Мартин с всичките му кусури на характера (злобата) е в пъти по-добре за партньор, най-малкото защото е израстнал в нормално семейство. Хубавото детство е трудно за наваксване с измислени ментори и прочие.
А смотаните като Виткор накрая излизат и злобни от яд.
За Виктор съм съгласна, та той не спира да плюе по баща си. Но на Мартин детството не е помогнало, да направи семейство. Очевидно се е провалил, и не търси изобщо това. Какъв добър партньор може да бъде дългосрочно?
Мартин е минал през нормален развод. Доколкото става ясно, се разбира с бившата си и поддържа чудесна връзка с дъщерите си. Просто се е развел. Не мисля, че това е супер провал. Бил е млад, тя е забременяла. Оженили са се. И просто са признали, че не са били един за друг.
Вярно е това, но поведението му след толкова години развод, не показва, че той иска ново семейство, а просто гуляи и жени. По-скоро смятам за проблем това, отколкото развода.

# 1 637
Всеки си има лайфстайл и си прави изборите. Ставаше въпрос дали фамилните имоти са 1-2. Звучеше абсурдно.

Ако са 5-10, то нямаше Марто да е известен с Джанъм, да взима ипотека да участва в заведение. Ако имат 5-6 имота, които могат да отдават под наем?

# 1 638
Е, те все пак са на родителите му, не негови. Защо да се хвали с техните къщи?
Иначе аз имам някакво съмнение, че цялата история с Бранимира е фалшива - познати отпреди, самата продукция постоянно ни показва как вика нея, специално как Даниела казва "Ох, колко са сладки" и то неведнъж. Можеха да отрежат тези моменти, да дадат как ходи да говори и с други жени,  за да държат съспенс, но ни наблягат на нея. За да може после да излезе по-рано и да е шок.

# 1 639
Мартин с всичките му кусури на характера (злобата) е в пъти по-добре за партньор, най-малкото защото е израстнал в нормално семейство. Хубавото детство е трудно за наваксване с измислени ментори и прочие.
А смотаните като Виткор накрая излизат и злобни от яд.
За Виктор съм съгласна, та той не спира да плюе по баща си. Но на Мартин детството не е помогнало, да направи семейство. Очевидно се е провалил, и не търси изобщо това. Какъв добър партньор може да бъде дългосрочно?
Мартин е минал през нормален развод. Доколкото става ясно, се разбира с бившата си и поддържа чудесна връзка с дъщерите си. Просто се е развел. Не мисля, че това е супер провал. Бил е млад, тя е забременяла. Оженили са се. И просто са признали, че не са били един за друг.
Вярно е това, но поведението му след толкова години развод, не показва, че той иска ново семейство, а просто гуляи и жени. По-скоро смятам за проблем това, отколкото развода.
Разбираемо. Но трябва да се има предвид, че това е поведението му пред жени, които самият той не харесва за семейство. Арогантен е. Гледа ги като стоката, която се рекламират.
Но мъжете омекват, държат се различно като си наумят, че искат някоя за брак или като се влюбят.

# 1 640
Попаднах на този пост във фейсбук, където наш`то Дани си казва, що е меркантилно - ми щото може да си го позволи и си има принципи
https://www.facebook.com/share/r/1YrfQFHPKB/

# 1 641
Лелята на Мартин има 5-6 имота в чужбина,ако не и повече

# 1 642
Едно несериозно мнение, но ми направи впечатление.😀 Нали се интересуваме от зодиите на участничките.
Посрещането на сестрите не беше по-малко неприятен момент от другарския съд, който спретнаха на Елвира. В първата ситуация подстрекател беше Даниела в коалицийка с Мартина, Ана-Мария и Ферай. Първите три са огнени зодии, а сестрите - въздушни. Всъщност те, Анна и Алекс, все едно изобщо не отразиха какво се случи. Сякаш им влезе през едното ухо и излезе през другото. После си коментираха какво мислят за ситуацията и темата приключи за тях. Затова огън и въздух са добра комбинация, защото огънят, колкото и да се дуе, не може да запали въздуха (не може да му влияе). Дори на коктейла Ана-Мария и Даниела констатираха, че всъщност сестрите са много приятни.🙂
Колкото до случая с Елвира, за нея си пролича още при срещата с психоложката, че е чувствителен човек. Беше грозно и неприятно за зрителя да гледа как групата я нападна като стадо хиени, а тя, горката, като подплашена газела да се озърта сама около тях, без една да се застъпи за нея, че така не е правилно. Дори да е виновна.
Всички бяха срещу Елвира, дори и продукцията. Поне успя да излезе достойно от ситуацията!

За Мартина си затвърдих впечатлението на кой ми прилича в лице още на първата снимка, която беше показана тук, до момента на напускането на Елвира, когато показваха лицето ѝ в близък план - на баба Меца.😄

Констатираха, че "не са съвсем лоши". Но при влизането на сестрите се държаха нагло и просташки. Язък им за дамските претенции. А точно Анна-Мария по най-селяндурския начин, си пльосна и двата крака на свободния стол до тях, за да демонстрира, че няма място за новите там. Дори и да си мисли, че е била оригинална и на шега, показа се като голяма простакеса и вярна на мутресите. Чудя се Косара какво диреше при тях, не влезе в тона им, но и не се премести, т.е. беше солидарна с "нашата маса".

# 1 643
  • София
Посрещането на сестрите не беше по-малко неприятен момент от другарския съд, който спретнаха на Елвира.
Скрит текст:
В първата ситуация подстрекател беше Даниела в коалицийка с Мартина, Ана-Мария и Ферай. Първите три са огнени зодии, а сестрите - въздушни. Всъщност те, Анна и Алекс, все едно изобщо не отразиха какво се случи. Сякаш им влезе през едното ухо и излезе през другото. После си коментираха какво мислят за ситуацията и темата приключи за тях. Затова огън и въздух са добра комбинация, защото огънят, колкото и да се дуе, не може да запали въздуха (не може да му влияе). Дори на коктейла Ана-Мария и Даниела констатираха, че всъщност сестрите са много приятни.🙂

Абсолютно подкрепям - грозен народен съд за Елвира и отвратително и невъзпитано държание на някои персони при посрещането на двете сестри американки. Какво им става на Мартина, Ферай, там и другите, все едно ергените са им дали пръстени. Ужас, някои съвсем не знаят къде се намират. Двете сестри доста хладнокръвно понесоха тези изстъпления, браво, умни момичета (макар и ужасно некрасиви, според мен).

За Елвира - защо побързаха да я смажат без да сме видели изобщо какви слухове е разпространила, за мен е загадка. Реално тя изказа опасения само пред психоложката, всичко друго ни беше поднесено като интрига от устата на Косара и мега неприятната Любомира с 20 килограмовите торбички под очите. За мен - абсолютно нагласена история, а ако някой е обсъждал Мартин и Виктор и възможни връзки от преди формата, то това май не е била само Елвира. Грозна, нагласена работа, Елвира поне се отърва от тоталния злобаро-змиярник.
Мартин много ми падна в очите, отмъстителен и злобен. И да, има проблем с пиенето, според мен.

За Бранито да кажа - това момиче ми прилича по излъчване на Ина от "Диви и красиви". Ледена кралица го играе, невъзпитана, суха и дървена, с огромно самомнение. Човекът и се обясни в чувства и тя "благодаря". Или е дръвце или .. не знам и аз. Горкият Виктор, толкова похабена енергия за такъв тип момиче. За съжаление едва ли ще го осмисли и ще се отдръпне от нея (а това е единственото, което трябва да направи). Дано не продължи да и помпа егото. И все се питам, защо все такива посредствени момичета със скромна външност получават това внимание, защо? Недоумявам. Една Росица заслужава много повече, държи се на ниво и излъчва топлина и нежност (а не ми харесваше в началото).

# 1 644
  • Out of the Mix
Само наследствените са им 2-3 заедно с жена му. Не знам, може през годините да са ги продали, завъртяли.
В момента не съм подготвен да кажа с точност, но може винаги да се провери по задължителните декларации на висшите държавни служители, въпреки че някои неща не пишат, и е прехвърлено на стринки и роднини.
Със сигурност част от парите са ги завъртяли в заведенията с Мартин управител, това е ясно, и други неща.
И аз така щях да направя.
Все пак за 40 г. трудов стаж, оборотът на Кантората и всичко, нормално да имат, каквото имат.

Зелен гущер, за зодиите ли? Smile
Явно Мартина ме кефи толкова много щото е Овне. Animal RamJoy

# 1 645
Не всеки мъж/не всяка жена е husband/wife material. И не всеки го влече.

В това шоу всеки играе малко или много роля.

Изгледах интервюто с Елвира - за мен тя е може би най-красивата участничка този сезон, но определено е глупава и наивна. Успя обаче да изясни някои моменти, останали неясни в предаването, като например това с погледите с Виктор.

Иначе, че не харесва Мартин, си ѝ личи. Обаче май е очаквала, че той ще я хареса, което пък е странно, защото все пак той е видял не само външността ѝ, но е усетил и нейните сигнали. Все пак е достатъчно обигран.

Много хубаво се изказа за някои други участнички там, включително Даниела.

# 1 646
Целият проблем на Марто е, че не иска да порасне. Като дете е имало големи очаквания към него и доста е учил. Може и затова набързо да се е оженил да избяга от родителския контрол. А пък после се развежда щото не се е наживял, да гледаш деца на 20 г особено за мъж е бреме. 😁 Та сега му е отпуснал края. Не съм го гледала преди, но тук смятам, че повдига чашката когато обмисля какво да каже или за да не каже нищо. Предполагам, че не им е лесно с толкова жени и инфо и искания и тн.

# 1 647
Целият проблем на Марто е, че не иска да порасне. Като дете е имало големи очаквания към него и доста е учил. Може и затова набързо да се е оженил да избяга от родителския контрол. А пък после се развежда щото не се е наживял, да гледаш деца на 20 г особено за мъж е бреме. 😁 Та сега му е отпуснал края. Не съм го гледала преди, но тук смятам, че повдига чашката когато обмисля какво да каже или за да не каже нищо. Предполагам, че не им е лесно с толкова жени и инфо и искания и тн.
Очевидно не се концентрира върху словото си с чашката, а посяга инстинктивно и по навик. И да, сигурно му е мнооого трудно там. Горкият! Да му сипем едно да се отпусне от напрежението.
И да е бягал от родителите си, пак е мишкарско, както и да те издържа любовницата ти, защото мама и тате са ти спрели кранчето, а ти си неспособен да се оправяш сам.
Иначе, да, съгласна съм, Мартин не иска да порасне.
И се замислих защо всички го наричат чичак. На 40 години има толкова привлекателни мъже, които слагат в малкия си джоб и Виктор, и много други младоци. Но Мартин има вид на изхабен, подпухнал, хърбав и сприхав, което наистина го прави да изглежда "сбабичосан", въпреки "английския му хумор" и софийския жаргон.

# 1 648
Друг голям червен флаг при Мартин — смята, че всички мъже изневеряват. Ако не изневеряват, то е заради средата и начина на живот (демек не са богати, вървежни и заобиколени от еженощни изкушения като него). Верни са от липса на възможности, завалиите, не по избор и в никакъв случай, защото имат принципи, самоконтрол и си обичат жените. Все едно са примати само с нагон и без свободна воля.

Че има такива хора, има. Ама мъжкото е или да не го правиш, или ако го правиш — поеми отговорност и кажи да, изневерявал съм. Не се гордея с това, но така съм решил, така съм направил. Имам причини, нямам оправдание. Иначе става като Елвира — ъъъ ама то всички така правят.

# 1 649
Е, какво му е на Мартин на външния вид?  Много добре си изглежда. Вярно, че не е в  супер атлетична форма, но колко мъже на 40 са в такава? И не е някакъв дебелак с огромно шкембе. За мен изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт