Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 411
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Туджаров каза,че ергените няма ли достъп до телефон

# 106
Здравейте, идвам със спойлер за Един за друг, въпреки че не го следя. Приятелка ми сподели че е видяла двойката от Мурсалево(съжалявам не го следя и не им знам имената) да се разхождат в центъра на Дупница, така че ако не се е припознала са отпаднали.

# 107
  • София
Красимира и Валери се казват.

# 108
Според Туджаров Пресияна и Яна не са били изгонени наказателно. Имало е ситуация с изчезването им, накара ли са им се, но нищо повече.

# 109
Аз от това, което сподели Туджаров в Надкаст, оставам с впечатлението, че споделените спойлери бяха като развален телефон. Някой дочул нещо по снимачния процес, но едва ли е от ключовите фигури в екипа и си доизмислил ситуацията. Например, Туджаров обясни за розите, че двамата ергени имат една купчина с много рози и сами решават колко броя да вземат и да раздадат, т.е. съвсем отпада аргументът, че Виктор умишлено е искал да му свършат розите, за да не останат за Яна и Пресияна.
За вечерта, когато изгониха Елвира, обясни, че са имали инструкции от Николов, че няма да се гони никоя, за да има празнично настроение по случай влизането на американките. И изведнъж Марто е решил да прави вендета и да я гони по собствена инициатива и екипът е бил в шок.

# 110
Изобщо не твърдя, че е вярно, обаче днес ми се стори, че с голяма доза вероятност, видях Ирина във Варна. Не зная дали беше с чичо Митко.
То тези мои деца са такива чуденца, 🤪 че човек може ли да си задържи вниманието за секунда някъде другъде 🤷‍♀️🤭

# 111
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Остава още 1 седмица от снимките на Един за друг, така че повечето двойки вече са навън.

# 112
Сега погледнах профила на Даниела Рупецова, от 24ти декември до 20 януари няма публикации. Ако не им дават телвфон дали означава, че е излязла и не е сред финалистките?

# 113
видях сега, че котката на Мартин все още е при бившата му жена. Възможно е той все още да не се е прибрал, въпреки че Виктор уж си дойде на 25-ти. 😀

# 114
Синтия видях до СУ. Ако е тя де. Хубавичка към обикновена, във формата много ефектна изглеждаше.

# 115
Не следя много Ергена, горе долу от каквото видя тук, но да Ви дам един съвет - Не вярвайте на нищо което казва Туджаров в подкаста им.По-хитри са отколкото мислим Simple Smile

# 116
А някои зрители са по-мнителни, отколкото е необходимо и съзират коспирации в някакви глупости.

# 117
Третият ерген идва

# 118
Мастагарков?!?! Ама нали не искаше? С неговата майка ще е забавно. 😁

# 119
За тоя ерген влизам нищо, че съм обвързана.

Общи условия

Активация на акаунт