Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 455
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Абсурд да влезе Мастагарков.

# 121
Съмнявам се да влезе, но ако го направи - ще бъде само за да дразни Мартин. И тогава ще видим Игри на волята в Ергена.🤣

# 122
  • Stockholm
Ще е интересно да влезе и да натрие фейса на Мартин. Такъв тормоз към него беше в ИВ.

# 123
Ще е интересно да влезе и да натрие фейса на Мартин. Такъв тормоз към него беше в ИВ.
А дано, ама надали.

Ако влезе хипотетично обаче ще натрие фейса не само на Мартин, който нито във фейс, нито тяло в тяло става, но и Виктор ще го отнесе.

# 124
Мастагарков отново е отказал и затова взеха Мартин.

# 125
Сега погледнах профила на Даниела Рупецова, от 24ти декември до 20 януари няма публикации. Ако не им дават телвфон дали означава, че е излязла и не е сред финалистките?
На финал е  и не само, че е на финал , а и е единствената останала на Мартин и тя е неговата победителка. Просто някой и управлява профила

# 126
Моята информация е,че до финала стигат Даниела, Косара, Ферай и Любомира

# 127
Тези четири девойки за тримата ергени ли Simple Smile)

# 128
Силно се надявам инфото за Ферай да е грешно.

# 129
  • Вестерос
И аз.

# 130
Казаха ми за тези четири момичета.Една седмица преди финала е имало голями драми.Връщане на рози, напускане на участници,но не ми казаха други имена

# 131
Не вярвам да е Мастагарков. Не съм сигурна на 100%, но май е обвързан вече. Също го бях видяла в Пловдив покрай свети Валентин с една жена. Отиваха към киното. Може и да са просто приятели, но не знам.

# 132
Щом Даниела и Ферай са останали спирам да ги гледам тия. Един сезон не направиха без връзкарки и нагласени неща. Даниела е неприятна личност, тази Ферай също. Буквално е станало Турски сериал.

# 133
Виктор и Мартин се разбирали много добре. Всички спорове или напрежение между тях,ще е режисирано от продукцията

# 134

Виктор е бил активен в тик ток преди 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт