Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 460
  • 746
  •   1
Отговори
# 135

Виктор е бил активен в тик ток преди 2 дни.
Това май не е истински профил.

# 136
Аз също съм от момичетата, които бяха “поканени” в инстаграм, защото имам определен брой последователи и съм активна в друга социална мрежа. Писа ми младеж, че има покана за мен да участвам в предаването “Ергенът”, което ще е много по-различно и с нов продуцент, ще се снима в Шри Ланка под различна концепция. Помоли ме ако искам да отговоря и да преминем към следващ етап, който ще е разговор и след това първи етап на кастинг в София. Обвързана съм и имам снимки в профила с мъжа ми и ми беше много странно. Отказах учтиво. В последствие разбрах, че са писали на моя приятелка, която се занимава с йога и е “инфлуенсър”. В обща група с доста момичета аз попитах и от 100 момичета на 50-60 бяха изпратили съобщение..

# 137
Значи е вярно, че са закъсали с каста. Емиииии след 3 сезона, как очакват някой да се върже? То на какви ли не простотии се нагледахме и как всички победителки и ергени са заляти от масов хейт. Та кой луд би искал да си причини това или да им се върже на обещанията. Евала, който/която си е договорил добър хонорар, та поне по струва да търпи гнусотии за пари.

# 138
Да, той Туджаров каза, че се явили кандидатки на кастинга, но не били такива, каквито Николов искал. И затова се наложило да използват т.нар. скаути в соц.мрежи.

# 139
Май на всички са им обещали, безплатна почивка, защото 99% са там за това. Като се замисля май само Данчето е там да спечели формата, а Мартина за да натрие нечий нос и евентуално Бранка, да си оправи връзката с гаджето.

# 140
След като вече е публично и Туджаров го спомена, реших да го напиша, защото фактите са тези.
Да не е спам, Даниела е победителка при Мартин. Тя е все още с “бившия” си мъж, с когото уж се разделиха, но всичко беше цирк, за да влезе в ергенина.

# 141
Нормално. Нито Даниела е там за любов,нито Мартин.Разиграват театъра и ние се правим,че им вярваме.
А при другите двама?
Аз казвам Виктор и Любомира (по бизнес отношения,нали и двамата са в кино индустрията),макар че Роси беше най-добрият избор.

# 142
Мартин бил много близък вътре с Любомира и Клаудия,но май няма да ги покажат тези неща

# 143
Хм,може и да ни го покажат. Нали уж трябва да се скарат за нещо/някоя двамата хубавци 😀
 Аз вече искам да разбера ще има ли трети на клона и кой е той!

# 144
Между Мартин и Клаудия е имало голяма заиграва зад камера. Имало е съмнения, че двамата са изчезнали,  някъде за две от вечерите

# 145
Как Даниела е победителката при Мартин като от километри си личи, че не го харесва. Срещите им отстрани изглеждат меко казано неловки.

Иначе ако Мастагарков се беше навил да влезе неочаквано като трети ерген щяха да избият рибата - това щеше да бъде сезонът на сезоните.

# 146
Ергенът зад камера определено е по-интересен от този пред камера.

# 147
  • София
След като вече е публично и Туджаров го спомена, реших да го напиша, защото фактите са тези.
Да не е спам, Даниела е победителка при Мартин. Тя е все още с “бившия” си мъж, с когото уж се разделиха, но всичко беше цирк, за да влезе в ергенина.
Извинявай, би ли споделила къде го е обявил Туджаров, че съм изпуснала този момент?

# 148
  • Варна
Между Мартин и Клаудия е имало голяма заиграва зад камера. Имало е съмнения, че двамата са изчезнали,  някъде за две от вечерите

Да бе, това не го вярвам.

# 149
И кой бивш мъж на Даниела се визира. Онзи Златев, приятеля на Бачорски ли?

Общи условия

Активация на акаунт