Спойлери от риалити предавания - тема 22

• 245 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Никой тук не си е помислял, че ще влезе Емануела.

Не е вярно.
В началото, когато стана ясно за дрязгите между МарЧина и Емануела, както и че влиза бивша на Мартин, доста потребители очакваха, че Мануела ще кацне в Шри Ланка и тя. 🤣

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 22:49 от TuЛи

# 271
А знае ли се кога е рождения ден на Мартин? Йоана си е качила на стори скрийншот от телефона си на снимка,подчертавайки, че е от 09.01.25г а снимката е на торта с тема покер жетони и карти. Написала е "и аз като Ивка бейбе".

# 272
Бях чела някъде, че Мартин е козирог, тъй че... възможно е. Wink Гледам, че и музиката е на... Елвис(а). 🤪

# 273
На 10 януари, в другата тема вече го обсъждахме.

# 274
Мартин е роден на 10.01 + това песента, която е сложила към сторито, е на Елвис.. доста очевидна препратка към Мартин е направила.

# 275
Ами явно са си били заедно, поне до началото на предаването, буквално.

# 276
Колко го харесвах Финдо в Сървайвър, тогава бях тийнейджърка. Сега дъщеря му е на 21, как лети времето ...

# 277
А знае ли се кога е рождения ден на Мартин? Йоана си е качила на стори скрийншот от телефона си на снимка,подчертавайки, че е от 09.01.25г а снимката е на торта с тема покер жетони и карти. Написала е "и аз като Ивка бейбе".

Аз не разбрах какво общо има Ивка бейбе? 😀

# 278
  • Варна
Разделени са малко преди предаването.

# 279
Ивка беше качила снимка на подобна торта.

# 280

Нали и Евгени криеше връзката им.

# 281
Мартин и  Йоана не се следват вече, но тя следва дъщерите му и много от приятелите му

# 282
  • София / Пловдив

Нали и Евгени криеше връзката им.

Че после и отричаше. Очевидно тук ще имаме нещо като дубъл 🤣
Пеещ/пиещ ерген... все тая 😁

# 283
С тия следвания нищо не може да се има предвид, следвали се, отследвали се ... глупости!

# 284
  • Вестерос
Финдо.
Скрит текст:
О боже... много го харесвах, ама как така с този Мартин..

Общи условия

Активация на акаунт